Bobocei de sept-oct 2008 (219)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

buna seara!

si noi ne-am delectat cu huni pretiosi la baie, Ania, super profi dansatoare si cu pictura rupestra "Natura fluida" artist Anda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

piolica si anamona, m-ati linistit!
chiar, vreau si eu reteta de budinca...
tocmai a venit soata de la sora-mea cu niste....ciuperci ! cica sa fac o ciulama...(cred ca soata a uitat ca eu...sunt eu! carla...aia bomba in bucatarie....oare cu cine m-o confunda)
io urasc ciupercile si n-am gatit niciodata!
(deci maine va cer reteta de ciulama).....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

babymom, de mult vroiam sa te intreb ceva. Elsa merge destul de des pe virful picioarelor, face poante, este vreo problema? Si asta nu este de la pantofi, ca am vazut ca merge asa cu toti pantofii/ sosonii, chiar si in picioarele goale sau in sosete. Merci mult pt raspuns! Am uitat sa-l intreb pe pediatru ieri cind am fost la el, eu sper sa nu fie nicio pb.

Anca, giuli, voi pe unde sinteti? Sper ca totul e ok!

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

am o atitudine miserupista astazi, gen traieste clipa. Dimineatza la cafea, privin la tv la stiri, am aflat ca un prieten al meu cu care am pierdut legatura de vreo patru ani pentru ca a plecat din tara si nu ne-am mai sunat nici macar de zile festive,era sportiv profesionist, a murit luni noapte de cancer la creier. Avea 33 de ani , eram de-o seama

Imi vine sa culc copilul, sa-l las cu sotul si s-o tai intr-un club, nush daca as rezolva ceva, dar sunt tristaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

claudinna ai vazut asta???

http://www.cicci.ro/

Din cate am inteles produsele sunt facute de diverse mamici din Romania, deci cred ca ai putea face si tu o colaborare....

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

viitoare sirena

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

am o atitudine miserupista astazi, gen traieste clipa. Dimineatza la cafea, privin la tv la stiri, am aflat ca un prieten al meu cu care am pierdut legatura de vreo patru ani pentru ca a plecat din tara si nu ne-am mai sunat nici macar de zile festive,era sportiv profesionist, a murit luni noapte de cancer la creier. Avea 33 de ani , eram de-o seama

Imi vine sa culc copilul, sa-l las cu sotul si s-o tai intr-un club, nush daca as rezolva ceva, dar sunt tristaaaaa

Condoleante! Vai ce trist! Te cred ca te trec astfel de sentimente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

M-am hotarat sa incep sa ma ingrijesc. Bebe a crescut si am mai mult timp pentru mine.

asta e citat din reclama vichy care apare din cand in cand in josul paginii... o fi facuta de un barbat?!
care 1) crede ca daca a mai crescut copilul, ai mai mult timp, nu mai putin cum de fapt ai...si 2) crede ca daca ai nascut nu te mai dai cu crema pe diverse parti... pentu ca noi, mamele... nu mai facem nici dus!!! (sau e compusa de o "carierista".... ... daca va mai amintiti polemica)

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Feli, imi pare rau

Piolica, Radu sta numai pe varfuri, si nu merge nici macar un pas. Nici de manute, daca incerc eu cu el, se lasa imediat in jos sau ridica picioarele de pe sol si ramane atarnat de mainile mele.
deci, la babymom, aceeasi intrebare... (parca Teo la varsta asta mergea bine in picioare, tinut de o mana... sigur la un an si 3 luni mergea singur)
La Radu nu ca ma ingrijorez... dar nu da niciun semn ca l-ar interesa mersul. (in schimb sta foarte mult atarnat in maini, de exemplu azi... de pervaz)

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

M-am hotarat sa incep sa ma ingrijesc. Bebe a crescut si am mai mult timp pentru mine.

asta e citat din reclama vichy care apare din cand in cand in josul paginii... o fi facuta de un barbat?!
care 1) crede ca daca a mai crescut copilul, ai mai mult timp, nu mai putin cum de fapt ai...si 2) crede ca daca ai nascut nu te mai dai cu crema pe diverse parti... pentu ca noi, mamele... nu mai facem nici dus!!! (sau e compusa de o "carierista".... ... daca va mai amintiti polemica)

Gaia, mumã pentru voi:

hahahaha, super tare asta. Cu toate astea, imi dau seama ca eu nu mai am timp sa-mi tai unghiile, adica cind o fac, le tai efectiv din carne ca sa nu le mai duc grija o buna bucata de vreme. In rest, sper ca reusesc sa 'ma ingrijesc' cit de cit, macar un dus acolo sau o baie lungaaaaaa cind imi pun soata de planton linga Lizucu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

http://www.cicci.ro/

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

viitoare sirena

cele pentru fetite sunt frumoase, dar cele pentru baieti au niste culori inchiseeee

Mergi la inceput