Bobocei de sept-oct 2008 (219)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Babymom sa ii traiasca fetita! O sa fie frumos, le va lumina viata. Sunt cele mai dulci accidente copiii care vin asa.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Lidia, la Palatul Parlamentului chiar nu pot sa ajung maine la ora 20 . Pe ce program pot sa-i vad? Da' sunt toti sau iarasi numai astia doi?

Ramo, asta le-am spus si eu atunci cand au aflat vestea. Biata mamica, iti dai seama ca nu s-a putut bucura atunci. Acum, insa, e fericita si multumita.

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavida spune:

Babymom, felicitari prietenei tale!
Si mama mea l-a nascut pe fratele meu cel mai mic la 41 de ani, el fiind al 5-lea copil. L-a nascut natural, desi avea hipertensiune si el a avut 4,100 kg. (noi suntem 5 frati, dintre care eu sunt singura fata Intre primul frate si ultimul e o diferenta de 18 ani)

Eliza la 1 an
Ne-am inscris la concursul Klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">lav1
mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lavida

Babymom, felicitari prietenei tale!
Si mama mea l-a nascut pe fratele meu cel mai mic la 41 de ani, el fiind al 5-lea copil. L-a nascut natural, desi avea hipertensiune si el a avut 4,100 kg. (noi suntem 5 frati, dintre care eu sunt singura fata Intre primul frate si ultimul e o diferenta de 18 ani)

Eliza la 1 an
Ne-am inscris la concursul Klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">lav1
mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)

Uau! Super! In cazul asta, felicitari si mamei tale!

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Sa va mai zic una si ma duc la somn dar asta nu imi da pace. Astazi la ora de culcat copii suna soneria. Ma duc sa vad cine e cu gandul sa fac spume daca e vreun gunoier care vrea ceva sau vreun cititor de contoare. Nimic din cei enumerati mai sus. Doi domni de la politie dar in civil, le-am cerut legitimatia prin gard nici cainele nu il tineam. Foarte politicosi zic poftiti eu sunt cu un copil la san ca doarme, da doamna nici o problema. Si imi zic am venit sa va intrebam daca ati vazut vreun tip suspect in ultimul timp sau ceva neobisnuit pentru ca aseara a avut loc o crima pe strada paralela chiar casa din dreptul dumneavoastra. Mai fetelor am crezut ca fac infarct nu alta. Si zice tipul ala: a intrat un hot si a fost surprins si a atacat...am ramas tablou. Cand i-am povestit sotului asta zice: uita si treci peste ca altfe te duci cu capul. Cum sa uit ca nu imi da pace...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Doamne Miruna ce veste! Incearca sa nu te gandesti in seara asta la asa ceva...

Lavida te-am luat, inre mine si sora cea mai mica sunt 26 de ani . Mama avea 44 de ani cand a nascut-o.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Muhh imi pare rau de sperietura si imi pare rau sa spun ca si eu am auzit cateva din astea in ultima vreme, din fericire nu a murit nimeni.
Nu stiu daca v-am spus, la sfarsitul lui august cand eram noi in concediu, mama era in tramvai, statea pe un scaun langa usa si deodata a simtit ca o strange ceva de gat rau de tot si a apucat sa puna mana pe ochelarii care erau prinsi de lantul de la gat, un nene incerca sa ii fure lantul (un banal lantiosor de aur, nimic deosebit care sa atraga atentia, ceva ...banal) tramvaiul topcmai oprea in statie (ca omu isi planificase bine atacul) si a fugit cum s-au deschis usile
politia a confirmat ca s0a confruntat cu multe incidente de felul asta in ultima vreme in cartier la noi

acum cateva saptamani, tot aici in cartier, o fata a fost pandita la intrare in bloc, lovita pana si-a pierdut cunostinta si i-a furta geanta

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavida spune:

babymom, multumesc, o sa-i transmit!
Ramona, m-ai luat, clar!
Noapte buna!

Mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata mamici Noi ne-am trezit la 7 Mi-e soooooomn Babymom sa le traiasca printesa !!!! Cat curaj pe mamica Miruna nasol incident.....incearca sa nu te gandesti la asta....Vai de capul nostru, pana unde s-a ajuns de foame si de disperare
Edit: sunt prima, dau o cafea mare si niste pepsi
Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata...suntem treze de la 6,30,in conditiile in care aseara s-a culcat la 1....inca n-am reusit sa o culc,asa ca sa curga si

BAbytza vad ca si voi

Miruna groaznic,sper ca ai reusit sa dormi.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput