Bobocei de sept-oct 2008 (219)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Unde politizeaza forumul? Eu am vazut ayayea bannere electorale in ultima vreme incat acum mi se par transparente.

Nici eu n-am TV dar ma repet deja.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Citat:
citat din mesajul lui Muuh
anamona te lasara nervii?? Nu mai bine de mine ca mi-au rupt vecinii cablu de tv si acum ma uit doar pe net sa vad ce mai e prin tzara.

si cred ca la tzanc deschizi forumul si afli ca trebuie sa votezi cu presedintele nostru cel hatru :))

LE: 300: am dat refresh si am vazut 3 poze cu zambet stramb pe o fatza cheala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Roxi, eu am pastrat hainele Andei de la 3 luni incolo (pe cele ft mici le-am dat si eu). Majoritatea sunt ca noi si ti le cedez pe cele care iti plac, le tin spalate si calcate . Haine de gravida eu n-am folosit - am adaptat din mers. Am insa o salopeta de blugi numai buna pentru burt a mare dar cred ca tu vei prinde doar vara nu?

Multa sanatate lui Robert. Cu bona mai astepti o vreme si sa sondezi terenul, mami si uite asa se rezolva toate probleme!e.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Seara buna mamici Va pup pe toate fara exceptie, am vazut toate filmuletele, pup voinicii si fotbalista dansatoare . Am votat somnoroasa printesa de 2 ori, maine mai bag doua voturi de la mama si Valentina Am citit de bolnaviori si ii pup dulce sa le treaca repede ( si ii pup si pe cei sanatosi, ca nu mi se rupe de ei ) Pup si gravidoasa , sa ii creasca burtica Si va pup ca fug la nani, tastatura imi merge nu Scuze de carnat

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

Citat:
anamona te lasara nervii?? Nu mai bine de mine ca mi-au rupt vecinii cablu de tv si acum ma uit doar pe net sa vad ce mai e prin tzara.

si cred ca la tzanc deschizi forumul si afli ca trebuie sa votezi cu presedintele nostru cel hatru :))

LE: 300: am dat refresh si am vazut 3 poze cu zambet stramb pe o fatza cheala

Ma duc la vot apropo de sondaj dar nu votez cu Basescu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CD27

bravo Thea, anamona ai gasit bona? (sunt in urma cu cititul)

probabil o sa am si eu nevoie de cineva sa ma mai ajute din cand in cand, banuiesc ca e mai greu sa gasesc pe cineva sa vina numai cand nevoie

am gasit o bona de o saptamana
tzitziri, ma intrebai cum s-a acomodat T cu ea: cam greutz, e incurajator ca e o persoana blanda si rabdatoare, cu o voce foarte frumoasa si care stie multe cantecele. are si un minus ca e cam timida, dar sper sa se acomodeze una cu alta cat mai rapid.
Sper sa am si eu rol in asta maine cand voi sta acasa, voi incerca sa le imprietenesc, sa ne jucam/interactionam toate 3...

Tu cum te descurci cu serviciul si cum se descurca David in lipsa ta?

CD mai degraba ai angaja pe cineva 2-3 pe zi, cu posibilitatea de a sta mai mult atunci cand vei avea nevoie. Astefl vei avea o persoana de incredere acomodata deja cu puii mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Vai ce copii frumosi am vazut!!!
Veselie mare la Lumi in cada!

Iar de Ania, ce sa mai zic?! E asa dulce cu stilul ei de dans!! Dar e talentata si la fotbal! Va fi greu de decis ce cariera sa urmeze . Cel mai mult mi-a placut cum cerea ea aplauze. Dragos a urmarit-o cu mare interes si aplauda si el de fiecare data cand auzea "Bravo!"

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

a nu se intelege gresit, cand zic de politizare nu m-am refit la sondajul cu mersul la vot, ci la bannere electorale cu fata presedintelui,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:

Ma duc la vot apropo de sondaj dar nu votez cu Basescu.

Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)

Si eu ma inscriu pe lista celor care merg la vot..(intotdeauna am facut-o)..dar nu-l mai votez pe Basecsu...l-am votat odata ..acum cinci ani

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Piolica Elsei

Paula-Laura distractie placuta in wk

CD ma bucur ca avem vesti de la tine, numai bine in continuare si lasa paranoia deoparte . Semnatura cu unde e?
Uff eu am dat toate hainutele

Kllemi nu stiu cat de adevarata e chestia cu suzi in schimb nu o pot scoate de pe acum..e mult prea importanta pt Crina

Anamona super tare Thea

Ce ii pot da Crinei sa nu ii mai curga mucii??? apa de mare sau serul fiziologic e vax...puvalone imi e cam frica sa folosesc

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput