Bobocei de sept-oct 2008 (219)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

am vazut baitza hunilor, inca un motiv pt titlul de MAMICA ANULUI. Eu ca si Oana nu am facut niciodata baitza singura, iar tu cu 2 Sunt adorabili hunii.

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

si ca sa nu uit

Felicitari multe CD(roxana)!!! Nu-ti mai face atitea griji mami...se vor rezolva toate ..usurel..usurel..cind vine bebe o sa ai tot ce-i trebuie

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Eu nu merg la vot, nu am mers niciodata, ptr. ca nu am cu cine sa votez.. numai minciuni de fiecare data, stiu ca o sa zice-ti ca este dreptul meu...dar nu ma intereseaza, catusi de putin...

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Ce ii pot da Crinei sa nu ii mai curga mucii??? apa de mare sau serul fiziologic e vax...puvalone imi e cam frica sa folosesc

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Allium cepa 30ch (remediu homeopat)..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Eu inca nu m-am decis daca sa merg sau nu la vot. Si daca merg... io cu cine votez???
Ar fi prima oara de cand am drept de vot ca n-as participa; nu e corect, stiu, dar sunt teribil de scarbita de tot si toate.

In alta ordine de idei, eu azi "am nascut" din nou. Adica am stat cu o prietena de-a mea la maternitate pana a nascut. A adus pe lume o fetita de 4800 g.! (pana la urma, prin cezariana). Mama are 42 de ani si e al 3-lea copil (in viata, ca primul i-a murit ). Aceasta ultima fetita a fost "un accident" - credea ca e la menopauza, dar s-a hotarat sa pastreze copilul, cu toate ca fiica ei cea mare are deja 19 ani. Am felicitat-o pt. decizia luata si pt. curaj.

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Angelinna imi pare rau ptr. crin, ca nu ii mai trec mucisorii...., chiar nu stiu ce ai putea sa ii dai, iar in legatura cu suzi NICI EU NU IO POT LUA, face parte din existenta noastra..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Irina frumosul bolnavior. Multa sanatate! Asemeni Elsei, Mikului, Biancai, Crinei! Rox burtica. Da o fuga la Pitesti si iti dau tot. Sunt la saci in podul casei la socrii.

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

ce frumos, sa-i traiasca si sa fie sanatosi cu totii!

azi am revenit la culcat copiii impreuna dupa o saptamana de dormit separat, din cauza tusei lui Radu.
si eu cu ei, bineinteles...

va pupam si va dormim o noapte buna!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Eu inca nu m-am decis daca sa merg sau nu la vot. Si daca merg... io cu cine votez???
Ar fi prima oara de cand am drept de vot ca n-as participa; nu e corect, stiu, dar sunt teribil de scarbita de tot si toate.

pai ..miine la orele 20 ..se confrunta posibilii presedinti...asculta-i si alege si tu unul care ti se pare mai rezonabil..parerea mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

In alta ordine de idei, eu azi "am nascut" din nou. Adica am stat cu o prietena de-a mea la maternitate pana a nascut. A adus pe lume o fetita de 4800 g.! (pana la urma, prin cezariana). Mama are 42 de ani si e al 3-lea copil (in viata, ca primul i-a murit ). Aceasta ultima fetita a fost "un accident" - credea ca e la menopauza, dar s-a hotarat sa pastreze copilul, cu toate ca fiica ei cea mare are deja 19 ani. Am felicitat-o pt. decizia luata si pt. curaj.

felicitari, MARE CURAJ PE PRIETENA TA, ca la varsta ei si cu un alt copil asa de mare chiar ca este de apreciat

Mergi la inceput