Bobocei de sept-oct 2008 (219)
Raspunsuri - Pagina 4
Joy21 spune:
Fetelor, multumim pt voturi, sunteti minunate
Nausica, e adorabila Ania ta Sa ne-o arati mai des.
Victoria, mami de Anna Sofia
www.concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=128&ord=&pg=7" target="_blank">Sunt in CONCURS, votati-ma
mA fAc MaRe
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa
David Lloyd George
Paula-Laura spune:
am reusit sa scriu si eu un mesaj mai mare si l-am pierdut ...
redau pe scurt ideile principale
Claudinna Mihnea e inebunit dupa I-Teddy, il plimba prin casa, se aseaza cu fata pe el, danseaza pe langa el E mai interesant decat catelusul vorbitor sau masina chico
Musette eu stiam ca nu e bine sa pleci cu copilul de acasa cand are febra mare. Voi ati plecat cu el cu febra sau dupa ce i-a trecut? Motivul era riscul crescut de convulsii in contact cu aerul rece, parca. Nu ti-a zis nimic doctora?
Multa sanatate bolnaviorilor!! Sper sa se descopere exact ce au Bianca, Razvan si Mikul, cat mai repede
In rest... Mihnea e bine sanataos, ii dau 2 masele, alearga toata ziua si bolboroseste pe limba lui Eu sunt varza de oboseala, dar sper sa imi revin dupa mini-vacanta de wekeendul acesta, fara Mihnea. Mi-a fost greu sa ma hotarsc sa plec fara el, insa am primit u vaucher de calatorie, am decis sa mergem la Istanbul un wekeend prelungit si cred ca este mai safe pentru el sa il las acasa in perioada asta. O sa imi fie dor de el, dar sper sa ma intorc o mamica fresh pentru el :)
bobocimea
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
300 spune:
Elsa sa traiesti si s-o bucuri pe mami si sa scapi de rinofaringita aia.
Piolica ce siropele v-au dat si de ce nu erau compensatede data asta?
Fetele n-am apucat sa zic dar sotul meu zi a facut pana la munca vreo 2 ore :( mare parte din drum pe jos pentru ca era imposibil de stat in trafic. Practic a mers asa de la City Mall pana prin Romana. Si maine am auzit ca e iar greva dar va pleca devreme, pe la 7. Io speram sa-si ia si el liber.
Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3
CD27 spune:
buna seara
in primul rand va multumim pentru gandurile bune, Robi e mult mai bine, mai are maine 2 antibiotice de facut intravenossi gata
sambata a inceput sa vomite dupa antibiotic (vineri seara vomase dupa eurespal) febra deja nu mai scadea cum trebuie de la antitermice, stare prosta, sotzul disperat, urla la mine ca nu-mi pasa de copil, ca poate sa moara ca nu suntem in stare sa avem grija de unul dar de doi .....in fine, am sunat dr, l-am dus la spital, la consultatie a vomat in jet, concluzia: puroi in gat, neaparat antibiotic iv
l-au internat, l-au perfuzat, i-au bagat antibiotic si supozitor antitermic si in cateva ore deja era mult mai bine, primul dr a zis ca nu trebuie aerosoli, dr 2 i-a dat aerosoli, ziua 3 a venit dr 1....gata aerosli asa ca nu i-am mai facut nici acasa, mai ales ca il agitau rau (dr a zi sca nu se aude nimic la plamani si ca aerosli nu sunt necesari)
acum... ajung la subiectul 2 si vreau sa ma multumesc mult de tot pentru ca ne-ati felicitat si ne-ati urat de bine, insa nu e prea mult de spus pe tema asta, nu am avut timp sa ne gandim aproape deloc, ieri dupa ce am iesit din spital cu Robi, am fost la dr si am facut eco, e ok, 6 saptamani, se pare ca nu e e asa grav ca nu am asteptatat 2 ani
am avut 1000 de ganduri/intrebari si emotii dar cum spuneam nu am avut cand sa le dau curs cu problema lui Robitza, ma intrebati ce a zis familia, e simplu: nimic nu stie nimeni in afara de sotz si voi
si ca sa vedeti ce ganduri negre isi face o gravida auziti aici: cu ce-o sa imbrac copilul ca am dat toate hainutele? sau cu ce-o sa ma imbrac eu ca nu mai am hainute de gravi? a inceput paranoia e clar
Mami de Mikul Robert Constantin
kllemi spune:
buna seara fetele recunosc ca nu am citit nimic din urma... sunt un pic in urma cu somnu' si de alfel cu cheful, practic nu mai am chef de nimic.. duminica sera am fost la un botez de fitze, la hotel RADISSON......(l-au facut super)...in fineam plecta de acasa, la 16.30 copilul tocmai ce adormise, normal era ca urmatorul somn sa fie, pe la 23, am zis "tocmai bine cand ajungem si noi acasa, ne culcam cu totii"....da de unde, ce sa vezi soacra-mea sa gandit sa o culce pe la 22 (apropo intru si eu in concursul ala cu soacre ) si nici macar nu a sunat sa ne zica, si cand am ajuns si noi acasa pe la 23.45 tocmai se trezise si zici ca parca dormise vre-o 7 ore.. evident ca ne-a luat de buni....si ne-am mai culcat .. pe la 3.00.....ieri am fost super franta
In alta ordine de idei, la acel botez a fost super atmosfera, a cantat voltaj sa facut karaoke,au fost o groaza de copii, care mai de care mai haiosi, dar pe de alta parte am murit de foame ....cu firimiturile lor de fitze
nausica super cipanu, e haioasa rau cum danseaza..
Vreau sa -icesc si eu toti bolnaviorii sa se faca bine c at mai repede
aaaaaaaa......am si eu o intrebare: este adevarat ca de la suzeta se pot stramba dintii??? nu dati cu rosii am auzit si eu chestia asta la cineva dar eu nu prea cred in ea foarte tare, VOI CE PARERE AVE-TI???
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
Muuh spune:
Cd pai o sa pastrezi de acum incolo toat hainele si apoi daca iti este ok vei da sfoara in tzara ca vei mai avea un BB si ca esti dispusa sa primesti haine, mobila, carut etc. pentru el. Eu asa am facut la Dimitri pe de o parte iar acum strang la randul meu pentru prietenele cu al doilea/treilea BB.
anamona spune:
sa va zic ce a facut T in seara asta: s-a dus cu lingurita la gura Catelusului Vorbitor si a zis Papa papa
Muuh spune:
gaia copii primesc de energie, oase tare si pofta de mancare.
anamona te lasara nervii?? Nu mai bine de mine ca mi-au rupt vecinii cablu de tv si acum ma uit doar pe net sa vad ce mai e prin tzara.
CD27 spune:
Muhh nu prea am cui sa dau de veste era cumnata cu CK-urile ei dar le-a distribuit deja si oricum e cam ultima persoana care va afla
dar nu asta e problema, se gaseste ceva de imbracat pentru un BB mic pur si simplu imi trec mie prin minte numai chestii din astea minore care mi se par imense
bravo Thea, anamona ai gasit bona? (sunt in urma cu cititul)
probabil o sa am si eu nevoie de cineva sa ma mai ajute din cand in cand, banuiesc ca e mai greu sa gasesc pe cineva sa vina numai cand nevoie
Mami de Mikul Robert Constantin