Bobocei de sept-oct 2008 (219)
Raspunsuri - Pagina 20
nikolici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babymom75 Cat espre ingrijit... ehe, mi-au crescut niste sprancene stufoase! Nu de alta da mi-am propus si eu, pt. prima oara in viata, sa merg la o profesionista sa ma aranjeze . Parca ma si vad cum viu d-acolo: ,Am vorbit cu cumnata mea, proaspata mamica, zilele trecute si-mi spune ca n-a lasat-o Ilinca sa-si taie decat 3 unghii. I-am spus: "Bun venit in lumea mamelor!" De cand il am pe Victor ma epilez doar in etape, pe portiuni, imi tai unghiile in mai multe sesiuni sau noaptea la ore imposibile si altele de genul. Unghiile, vorba Piolicai, taiate in carne sa tina cat mai mult (la mine asta e si deformatie profesionala - nu suport sa am unghii mai lungi de max. 2 mm). E frumoasa viata de mamica! |
OH DAAAAAAAAAAA, iar m-ai descris pe mine!Tocmai mi-am taiat gherutzele cu unghiera nene ca merge mai repede, cat despre sprancene...am o linie liniara
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
laureta spune:
Culcat trupa![]()
Biancu e bine. Nu mai face febra de ieri, nu prea mai tusteste, muci gata. Cred ca decizia de antibiotic a fost buna pina la urma in cazul ei.
Exudatele au iesit ok, fara crocobauri.
Cu greutatea cred ca a scazut in perioada asta dar deocamdata nu se vede. Sper sa ne vina si pofta de mancare(vreodata
)
Felicic Babytza imi pare rau pt cunostinta voastra 
Joy am votat si eu gogosica
babytza somnic usor
giulianna felicitari pt kk la wc
ange cum sunteti cu mucisori?
luminita m am totpit dupa puiutzi tai, te fac instantaneu sa zambesti din toata inima 

nicolici si eu ma dau cu piticele pe tobogan
musette multa sanatate puiului
uf greu cu febra stiu
Nausica super tare Ania 
babymom nicolici am ras cu lacrimi cu ingrijirea ![]()
SEBI!
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
babymom75 spune:
Aaah! Si mi-am luat diverse maglavaisuri scumpe de luptat impotriva ridurilor (care au inceput sa apara, dar nuuuu, nu din cauza varstei, ci din cauza noptilor dormite pe sarite), dar n-am timp sa ma dau cu ele sau pur si simplu uit. Asa ca ele zac pe etajera-n baie si se depune praful pe cutiutele lor frumoase.
Acum va pup, ca ma duc sa-mi fac somnul de frumusete. ![]()
Noapte buna!
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
piolica spune:
Anca, baga-te la un gossip girl, eu asta fac acum, sint deja la al treilea, ca nu stiu cind mai prind o seara din asta!!!! Lizucu doarme neintoarsa, soata imi e plecata la un meci, uffff, ce bine, asa pot sa ma simt si eu bine uitindu-ma la filme pentru fete! Unghiile mi-s taiate din carne, asa ca altceva nu am de facut.
Nausica, ma supar rau, cum adica sarmale, tu chiar nu ai niciun pic de mila de amaritele alea care nu gasesc varza murata sa presteze asa ceva? Ca de parca as si sti cum sa le fac, numai varza imi lipseste. Acum pe bune, aici nu gasesc asa ceva, mama vine cu ea la pachet cind mai vine in vizite si ne face sarmale pt citeva luni bune!
ma intorc la gossip girl. xoxo!
Mamica fericita de bebelina Elsa
anca81 spune:
Neata si
pentru toate somnoroasele 
Acum am vazut la Carla in gurita un colt de maseluta pe partea stanga iar in dreapta e super umflat, se pregateste sa sparga si acolo. Sper sa-i iasa fara prea mult chin si sa avem si noi o noapte cat de cat linistita, azi noapte m-am culcat la 1 si de la 2 au inceput trezirile, din 30 in 30 de minute. La 7 a fost sus 
O zi cat mai frumoasa tuturor 
Mai vroiam sa va zic ceva, aici e un site www.mytoys.de unde gasiti tone de jucarii super, acum au si reduceri. Au si hainute si alte chestii dar jucariile sunt super
. Livreaza in Romania, costul este 16 Eur, daca ne unim mai multe iese super bine. Eu am deja o comanda pe drum 
Anca &
Carla (13.08.2008)
Mimihoo spune:
Neata,
Cine vrea un bol de cereale cu lapte si cu ness? :-) va invit!
deci, da, am revenit!
Toate sunt bune si frumoase! Sofia tot ce vede este "Caaa" sau "teee" si noi spunem numele obiectului, persoanei, animalului ....
Eu merg la bbexpo astazi, si am de luat destule dar sa ma si grabesc sa dau drumul la sot sa plece in treaba lui :-). va fi o zi grea, care a inceput cu o durere de cap si cu o Sofie trezita la 6-7.
Piolica, al meu sot gasea in Nice varza murata la magazinele turcilor. poate aveti si voi pe-acolo. va puup 
sanatate bolnaviorilor, sa-si revina rapid!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia studio
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
luminita2008 spune:
neatza!
dau si eu
si
! hunii au dormit excelent, Robi de la 21.30 si Edi de la 23.30, dar snur nene, pana la 07.30.
noi nu, am stat la palavre pana dupa 01.00... deci, sa curga cafeina!
anamona, feli, multumesc frumos.
laureta, tinem pumnii sa va refaceti repede! sanatate!
multumesc mult de cuvintele bune, esti adorabila, cum iti faci timp si pentru asta... of.
feli, babytza, imi pare rau.![]()
giuli, felicitari leutului!
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"
nikolici spune:
Neatza...bagati si la noi coffee!!!Se poate cu putin laptic?
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
Nocom spune:
Neata si de la noi!!!!!
lumi super noapte!!!! 
Asa mai merge!!!
anca abia stept sa bag un ochi pe site-ul ala... si iti spun!! 
laureta Doamne ajuta sa fi trecut de tot!!!! Super!!!
niko dupa ce mi-am verificat acuma acrdul si ziua in care suntem am hotarat si eu sa stau acasa...
Si da, acolo n-au auzit de carduri, numai CASH! Deci spor la cumparaturi fetelor acre totusi merg!! mimihoo bine ati revenit si spor la cumparaturi pe fuga!![]()
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
viitoare sirena
nikolici spune:
MAMA...ma uit pe geam si e o imagine horror, pe bune, ceatza brrr.Astia ziceau ca avem temperaturi de 20 grade, ca mergem la plaja...ah si eu ma pregateam sa merg la piscina...acum iara tre sa stau in casa.

. Parca ma si vad cum viu d-acolo:
,