Bobocei de sept-oct 2008 (219)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

http://www.real-hypermarket.ro/?page=pagini&PageId=Catalogue_20

la pag 2 in catalogul pentru copii este cortul vostru, 80lei

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Nushule daca nu reuseste Miruna ma bag si eu sa te ajut..vreau si eu sa cumpar si sper sa ajung sambata sa iau. E la 80 de ron am vazut eu. Numai sa mai gasesc. Imi spui daca vrei

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Babymom, Lumi multumesc de sfaturi, si eu gatesc mai fara sare insa anumite mancaruri nu i le pot sau ii dau doar sa guste

Zilele astea am facut orez cu legume cremos si cu carnita, a papat 3 linguri uriase, mai papa cu placere si fripturica de pui inabusita, ciorba de pui, supe, tocanite.

Piolica eu fac asa: las laptele sa se incalzeasca putin, intre timp amestec 2 galbenusuri cu putin zahar si vanilie. Apoi pun cate putin lapte in crema obtinuta, can s-a incorporat tot laptele pun tot amestecul pe foc si mai las cateva minute (nu mult caci altfel iese omleta), sa fie putin mai tare se poate adauga gelatina

Feli uite multe numai nu fi trista
Condoleante!

Cat despre ingrijit sunt varza rau la capitolul asta…ce manichiura, pediciura sau pensat…o data la cateva luni..tai unghiile repede si gata
Nici baia nu mai e pentru mine un moment de relaj

Babytza Condoleante!

Laureta tinem pumnii, ne nu mai sa nu fie nimic grav ici mami multi

Kllemi nu-I corect nene, ce-i cu atatia dinti si masele , noi avem doar 6 dinti….4 sus si 2 jos, dar gingiile inflamate

Giulianna felicitari

Nushulica

Nausica am facut acu 2 saptamani, baga si altceva

Astazi am facut “tort” de mamaliga cu branza si smantana pe langa alte cele, Crina mea in schimb a vrut sa manance lapte cu paine, banana si minola

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Fetelor , eu ma retrag ...noptile nedormite din ultima perioda incep sa se simta...sunt chiauna de somn Va pup pe toate , urez o noapte buna tuturor bobceilor si mamicilor de bobocei

Laureta sa ne spui cum sunteti

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

nushulica noi mergem vineri in Real la cumparaturi. Dai un PM sa stabilim ce si cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Hop si eu noaptea pe forum

Suntem singure, al meu sotz e plecat in delegatie asa ca...n-am somn si mi-e urat singura. Carla doarme dusa

Felicic, imi pare rau de prietenul tau . Live the given moment because the moment is your life zicea cineva...

Piolica, m-am distrat de postul tau cu taiatul unghiilor, la fel fac si eu

Laureta, sanatate multa

Ma bag sa va citesc din spate, poate adorm peste tastatura.

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Salutare,

Maine incepe babyexpo, vine cineva? ca eu am cate ceva de cumparat....

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

viitoare sirena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Daca voi nu poftiti la sarmalele Nausicai, no nu-i bai - imi raman mie mai multe. As manca dimineata la pranz si seara doar sarmale, stiti, ca in reclama aia idioata. Pacat ca n-am rabdare sa le fac.
Nausica, dai sarmale la schimb cu cartofii mei frantuzesti, ce zici?

Cat espre ingrijit... ehe, mi-au crescut niste sprancene stufoase! Nu de alta da mi-am propus si eu, pt. prima oara in viata, sa merg la o profesionista sa ma aranjeze . Parca ma si vad cum viu d-acolo:, sau . Votati varianta castigatoare!
Am vorbit cu cumnata mea, proaspata mamica, zilele trecute si-mi spune ca n-a lasat-o Ilinca sa-si taie decat 3 unghii. I-am spus: "Bun venit in lumea mamelor!" De cand il am pe Victor ma epilez doar in etape, pe portiuni, imi tai unghiile in mai multe sesiuni sau noaptea la ore imposibile si altele de genul. Unghiile, vorba Piolicai, taiate in carne sa tina cat mai mult (la mine asta e si deformatie profesionala - nu suport sa am unghii mai lungi de max. 2 mm). E frumoasa viata de mamica!

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

Salutare,

Maine incepe babyexpo, vine cineva? ca eu am cate ceva de cumparat....

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

viitoare sirena

As merge eu, insa nu stiu 100%, avand in vedere ca la unele standuri nu au auzit de carduri bancare...si eu chiar nu am chef sa ma duc la banca sa scot bani, pe care nu stiu daca ii voi folosi ori ba, pe diferite produse care posibil imi vor placea.Deci pana am terminat fraza, m-am decis, nu mai merg.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

nausica sa sti ca la mine a inceput sa curga rau........asa ca ti-ai atins scopul...

ange nu stiu cat este de corect sau nu......dar deja mam enrvat adica cum voi face-ti la olitza si noi dabea ca facem cunostinta cu ea... sa fim si noi mai cu motz.....

nocom noi mergem la babyexpo....dar nu maine....sambata sigur

babytza noapte buna

felicic imi pare sincer rau ptr. prietenul tau....am vazut si eu la telev.....ce soarta trista....si noi avem un prieten la echipa nationala de polo.....ooooffff

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput