Bobocei de sept-oct 2008 (219)
Raspunsuri - Pagina 18
Muuh spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nushulica Citeam de cortul cu bile ...isi face cineva pomana cu noi sa ni-l cumpere si sa ni-l trimita via posta romana? cand zic pomana ma refer la gest ca platesc multumim anticipat chiar daca ne ajutati chiar daca nu ![]() de DavidPoveste HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!![]() |
Daca poti sa imi arati exact cum arata ma bag eu sa iti iau ca e la 10 minute Real-ul de noi.
_giulianna_ spune:
Salutare!
Avem o mega realizare :))))
Astazi a facut caca la wc!!! Dimineata cand m-am dus la el nu facuse, l-am luat din patut, l-am dus in baie, pe drum i-am zis ca mergem sa facem caca. El: "ca-ca chhhhhh". Am pus reductorul, am asezat copilu', si am inceput sa-i arat ce tre' sa faca, sa mimez si eu scremutul. Intamplare sau nu, a scremut de cateva ori apoi a facut! 

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ale mele zorzonele
babytza spune:
| citat din mesajul lui _giulianna_ Salutare! Avem o mega realizare :)))) Astazi a facut caca la wc!!! Dimineata cand m-am dus la el nu facuse, l-am luat din patut, l-am dus in baie, pe drum i-am zis ca mergem sa facem caca. El: "ca-ca chhhhhh". Am pus reductorul, am asezat copilu', si am inceput sa-i arat ce tre' sa faca, sa mimez si eu scremutul. Intamplare sau nu, a scremut de cateva ori apoi a facut! ![]() ![]() ![]() |
Bravo leutule !!!!!!!!!!!!!!

Babytza si puii
Valentina
David
kllemi spune:
[b]GIULIANNA/b] 
......deja baiat mare, ce sa mai zicem 
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
alexa si mami spune:
Laurici, ma gandesc mereu la voi
interpretarea cine o face? Tratamentul cine il da? Inisa e bine?
alexa, cipri si mami
Nausica spune:
Nikolici, nush ce sa-ti zic de olita asta. Eu spuneam ca mie nu mi-ar fi trecut prin cap sa caut asa ceva, daca nu o primeam. Habar n-aveam ca exista olite asa complexe [sic!]. Noi o avem pe asta si mai avem din aceea de la Ikea, simpla de tot. Pina acum, de curind, atitudinea a fost aceeasi fata de amindoua. Nu voia neam sa stea pe ele, nici macar imbracata. Acum, dupa cum ai vazut, pe cea SF macar se aseaza. Mi se pare ok ca se scoate sertarasul ala, poate ca ajuta si ca se sta mai comod pe ea, dar n-as putea baga mina in foc ca-si merita banii. 
Babymom, m-ai omorit cu cartofii tai frantuzesti. Azi n-am facut, pt ca ieri mi-a comandat sotul sarmale, si mai avem, evident. Dar am luat tot ce trebuie ca sa fac miine (inclusiv telemea de capra) si adineauri, cind am culcat-o pe Ania, baloseam gindindu-ma la ei.
Felicia, Babytza, imi pare tare rau de prietenul/cunostinta voastra. Intotdeauna, cind se intimpla asa ceva (parca din ce in ce mai des, sau mi se pare mie?), ma gindesc ca trebuie ca noi, cei ramasi, sa tragem o invatatura. Macar de-ai fi tu mai senina, mai fericita de fiecare zi, mai impacata cu lumea, mai tu insati - atunci poate moartea asta nedreapta ar capata cumva o farima de sens. Oricum, trist.
A, si Joy, da, o sa ma duc la vot. Am fost de fiecare data, mai putin cind ar fi trebuit sa-l votez pe Ilici ca sa nu iasa Vadim, eram in Italia atunci, m-am spalat pe miini.
Dar, pentru prima oara in viata, habar n-am cu cine sa votez. Am vrut sa spun "spre rusinea mea", dar mi-am dat seama ca nu mi-e rusine deloc. Rusine sa le fie lor, tuturor.
Asa ca o sa votez cu cine-mi spune tata sa votez. Am incredere nemarginita in el si, spre deosebire de mine, sint convinsa ca a urmarit tot circul asta care se cheama in Romania "informatie".
Si inca ceva. Ai facut foarte bine ca ai intrebat, nu mi se pare deloc off-topic. Votam in aceeasi masura pentru noi si pentru copiii nostri - na ca am ajuns s-o zic si pe asta!
nushulica spune:
miruna saru'mana!
pai nu gasesc un link sa-ti arat dar poate pune dyanira o poza si cu ambalajulsa vezi exact cum arata...am inteles ca e la oferta deci banuiesc ca e expus mai la vedere undeva in jur de 80-100lei
multumesc inca o data si asteptam pozele dianei,daca crezi ca il poti lua imi zici sa stiu sa-ti virez banii inainte
giuliana felicitari ppt reusita!!!noi nush daca reusim secolul asta macar la olita daramite direct la wc
ce-i drept nici nu am incercat sa-l pun , olita e jucarie deocamdata
noapte buna!
de
DavidPoveste
HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!
Nausica spune:
Bravo Iediiiiii!!!!
De-abia astept sa dea si Ania cel mai mic semn in directia asta.
Pina una alta, noi azi n-am avut apa calda DELOC, pare-se nici incalzire (abia acum incepe sa se simta), asa ca nu numai ca n-am facut baitza "hun-style", n-am facut nici dus nici nimic. Ania, saraca, era derutata, nu pricepea de ce-i pun pijamaua si de ce ii facem "pa" lui tata.
Nausica spune:
Deci eu am facut ieri SARMALE, da? Ca m-am saturat sa baloshesc la toate minunatiile voastre, ia mai baloshiti si voi.
baby_boy spune:
| citat din mesajul lui Nausica Deci eu am facut ieri SARMALE, da? Ca m-am saturat sa baloshesc la toate minunatiile voastre, ia mai baloshiti si voi. Nausica si Ania poze Right now I'm having amnesia and deja vu at the same time. I think I've forgotten this before. |

Noi tocmai le-am terminat...asa ca nu poftim
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez