Bobocei de sept-oct 2008 (219)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

daa, si pe mine ma enerveaza ca n-au auzit de carduri ... de fapt au auzit, dar nu vor sa se complice ... taranii. nocom, multumesc mult. nu-mi place deloc sa fac cumparaturi in fuga, alerg ca o curca beata de colo colo ....

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia studio
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Neata!

Mai avem un pic si implinim 24h fara apa calda si caldura. Yupeee! Am sunat aseara la Radet, si am vorbit cu un nene foarte amabil (desi vorbea ca un instalator, cred ca tinea cu o mina telefonul, iar cu cealalta infileta un robinet pe undeva) care mi-a explicat ca s-a spart o teava "de '50" (jumatate de metru, doamna, in diametru) si ca in toata zona (Unirii, Decebal, Marasesti etc) 44 puncte termice sint blocate. Si a bagat si un "Ne cerem scuze pentru discomfortul creat", asa ca nu prea mai am pe cine injura. Dar e nasoool.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

neatza, si pentru toata lumea!

ia povestiti, ce vreti sa cumparati? (eu traiesc un moment de suficienta, sunt convinsa ca am de toate... daca ies de pe piata de consum, e grav, nu? nu mai progreseaza societatea noastra consumatorista...)

Nausica, imi pare rau de patania cu apa. E nasol...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata!
multu de cafea

eu sunt dupa niste nopti dormite pe jumatate, deci chiauna!!
am descoperit ieri si cauza foielilor: 5 masele iesite plus un canin sus, ma gandesc ca si celalalt se lupta din greu....

ziua nu are nicio treaba, dar seara, dupa ce adoarme fff usor si frumos, la juma de ora incepe foiala...si daca e in patut nu are loc, asha ca urla sa-l iau, iar daca e in patul mare....tr sa stau sa-l pazesc sa nu cada pe la un capat...cum da de noi cum ne bate cu picioarele si suge energic din deget. undeva pe la 2-3-4 se linisteste si adoarme dus pana pe la 9....acum e deja 10.00 si nu s-a trezit

ieri am fost sa-i iau sange si exudat si asistenta zice: a, baiatul are pojar! ca si fii-mea a avut si a asha arata....

vad ca au inceput sa paleasca, abia se mai vad, sper sa scapam in secolul asta. azi ies analizele la sange, exudatul luni, si copro,....cand l-oi convinge pe Razva s afaca in timp util sa ducem proba...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Neata
Am avut o noapte horror asa ca bagati cafea si la mine.Andrei s-a trezit de nspe mii de ori plangand prima cauza fiind buba de la buzita din cauza careia nu putea dormi cu suzi.Mare chin fara suzi
Am citit doar pe ultima pagina deci
Mimihoo bine ai revenit!!
Claudinna oau 5 masele?????Ne-ati depasitNoi avem decta 4 se pare ca a 5-a e pe drum.Unde i-a iesit a 5-a la Ravanel.Te rog sa imi dai inca o data linkul cu blogul tau.

Mai citesc si revin

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Spor la cumparaturi la Baby Expo.
Eu ca si Ada traiesc un moment de suficienta parca am de toate
Ada de ieri vroiam sa te intreb cand ai povestit de Radu ca nu vrea sa mearga nu te intreaba lumea cum nu merge???????????Ca pe mine m-au terminat deja intrebarile astea oau are 1 an si 2 luni si nu merge????????Sigur are ceva isi mai dau unii mai destepti cu parerea

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

ma bag sa va fac capitol nou

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

gaia multumesc pt link

miruna,cristina va multumesc mult ca v-ati oferit sa ma ajutati,chiar nu credeam ca se va incurca cineva si cu mine dar am zis macar sa incerc

miruna iti dau pm acum

cristina daca cumva nu mai gaseste miruna in bucuresti apelez la tine poate este in craiova,da?

de David
Poveste

HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

Va invit la capitol nou
Oana

Mergi la inceput