Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (48)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Lorex, nu mai face atata efort ca nu e bine si face rau la bebe. Ma rog si eu pt nepotzelul mic sa fie totul bine.

Alexutzzza, esti la doctor?

Pupici la burtici

Acum 30+ cu bb mic si scumpic Arthur

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

lorex

cristies daca am inteles bine si alea st vereghetele voastre sa stii ca sunt suuuper...si in leg cu tensiunea..eu tot timpul am avut-o mica ..bine sare daca se poate deloc...si cafea la fel..asta inainte de sarcina,akm am inceput sa mai pun la mancare in plus si se mira toti...iar cafea am baut 2 sapt apr zilnic,ce-i drept mai slaba....akm sa vdm la urmat control cum e

Andreea 25+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

arwen imi pare rau ca nu te-ai simtit bn.... sa fie ok....ala e super tare,dar l-a postat alexutzzza(dk nu ma insel) zilele trecute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Am revenit cu lista de analize(cum am inteles eu).

-HLGrama
-Glicemie
-Uree
-Ac. uric
-Ex. urina
-Urocultura
- P. total
- Calciu tot
-Magneziu
-TGP
-TGO
-Sideremie.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Cristies, sunt super verighetele voastre Sa le stapaniti sanatosi si sa a iubiti mereu ca atunci cand le-ati cumparat.

Pupici la burtici.

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

Fetelor spuneti-mi puteti joi sa ne intalnim....nu stiu sa zic o ora..in orice caz eu saptamana viitoare sunt full cu pregatirile de cununie,asa ca nu stiu dk pot........iar ca locatie zicea cnv Unirea..ce ziceti?

cris mario, imi pare tare rau, io joi nu pot, ca deja am promis colegelor ca ne vedem inainte de .... 80 de kile. ceea ce eu am estimat ca ating rapid, asa ca mi-au propus joi, ca sunt si ele in "fara plata". as fi vrut sa ma duc si la bby expo, dar de fapt nu stiu daca ajung acolo, ca am zis ca nu mai fac 2 trasee intr-o zi, dupa episodul de sapt trecuta cu dureri shi junghiuri ca alexutzza.... so sorry...

Cris, 30+cu Ema si Ana(2003)
poze

Mergi la inceput

Da, Cris_mario, acelea sunt verighetele noastre, dupa care am umblat disperati tot orasul. Le-am facut intr-un final pe comanda la Victoria, cu gravura manuala ca laserul nu face pe suprafete rotunde .

Va doresc sa fie si ale voastre la fel de admirate si voi sa le purtati sanatosi si fericiti de acum inainte!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Ratusca_mica, tu ce mai faci? Si bebe tau?

31+

Suntem bine sanatosi, multumim de intrebare! Sambata aveam 1,200 grame, intorsi regulamentar, toate bune. Eu trebuie sa continui tratamentul cu Aspenter pana prin saptamana 32-33 si lunea viitoare (cand schimbam prefixul!!!) suntem programati la morfologia de trimestrul III.

Mai nou se simte ca bebe a prins puteri si experimentam miscari hotarate, de se vede cate un cot, cate un picior cum se misca pe portiuni mai mari de burta Mie imi place la nebunie, chiar si cand imi da cu capul in vezica (parca e boxeur...), mai nimereste si cate un ligament de se duce direct in vagin Dar i-am promis ca ne socotim noi amandoi cand o iesi, vede el ce-l asteapta...

Ratusca 27+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Cristies, sunt super verighetele voastre Sa le stapaniti sanatosi si sa a iubiti mereu ca atunci cand le-ati cumparat.

Pupici la burtici.

pozele mele

Charles Baudelaire

Multumim frumos . Si voua la fel. Chiar, voi purtati? Si daca da, pe ce mana?

31+

Mergi la inceput

cris.dogarel...nu-i nmk..orikm ne vdm noi,foarte bn k nu mai faci 2 trasee in aceeasi zi,eu te sfatuiesc sa faci ca mn..vineri e cel mai ok la baby expo...e testat de mn

cristies,sunt foarte frumi...sa va iubiti muuult,ms sper sa fie asa

ratusca tare faza cu socotitul...felicitari ptr vestile bune de la eco

Mergi la inceput