Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (48)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Ratusca_mica, tu ce mai faci? Si bebe tau?

31+

Suntem bine sanatosi, multumim de intrebare! Sambata aveam 1,200 grame, intorsi regulamentar, toate bune. Eu trebuie sa continui tratamentul cu Aspenter pana prin saptamana 32-33 si lunea viitoare (cand schimbam prefixul!!!) suntem programati la morfologia de trimestrul III.

Mai nou se simte ca bebe a prins puteri si experimentam miscari hotarate, de se vede cate un cot, cate un picior cum se misca pe portiuni mai mari de burta Mie imi place la nebunie, chiar si cand imi da cu capul in vezica (parca e boxeur...), mai nimereste si cate un ligament de se duce direct in vagin Dar i-am promis ca ne socotim noi amandoi cand o iesi, vede el ce-l asteapta...

Ratusca 27+

Ce draguta esti ca-l ameninti. Dar de unde stii cate kg are? Eu n-am mai facut o ecografie de mult... si tu mai faci si luni.
Nu e corect .

Oricum ma bucur ca sunteti amandoi bine. Si sigur o sa se socoteasca tot el cu tine...

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Astazi am chiulit de la serviciu pentru ca m-am dus la niste cursuri de perfectionare profesionala. Interesante, nu zic nu, dar parca m-am prostit, nu prea mai pot urmari firul logic .

Si de la 17:30 ar fi trebuit sa particip la primul meu curs de prenatal, insa am venit acasa atat de obosita de la primele cursuri (cu cele doua ore de stat in trafic injurand), ca nu am mai fost in stare sa ma mai urnesc. Si, evident, neuronul de gravida nu a dat impulsul sa sune toanta la oamenii aia sa le spuna ca nu mai vine... Si m-au sunat saracii dupa vreo jumatate de ora de la inceputul cursului, ca mai vin? Ca ei ma asteapta... imi venea sa intru in pamant de rusine

A, cris.dogarel, Bailey's este bautura mea preferata, aveam o perioada in care radeam o sticla la cateva zile... radea sotul de mine de se prapadea. Si mai zicea cineva de cel in doua culori, parca Sheridan ii zice, nu? Si ala e buuuuun, ce mai, alcoholica ajung!

Ratusca 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

nu inteleg cum sta treaba cu verigheta pe ce mana sa stea??

Andreea 25+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Citat:

Ratusca_mica, tu ce mai faci? Si bebe tau?

31+

Suntem bine sanatosi, multumim de intrebare! Sambata aveam 1,200 grame, intorsi regulamentar, toate bune. Eu trebuie sa continui tratamentul cu Aspenter pana prin saptamana 32-33 si lunea viitoare (cand schimbam prefixul!!!) suntem programati la morfologia de trimestrul III.

Mai nou se simte ca bebe a prins puteri si experimentam miscari hotarate, de se vede cate un cot, cate un picior cum se misca pe portiuni mai mari de burta Mie imi place la nebunie, chiar si cand imi da cu capul in vezica (parca e boxeur...), mai nimereste si cate un ligament de se duce direct in vagin Dar i-am promis ca ne socotim noi amandoi cand o iesi, vede el ce-l asteapta...

Ratusca 27+

Ce draguta esti ca-l ameninti. Dar de unde stii cate kg are? Eu n-am mai facut o ecografie de mult... si tu mai faci si luni.
Nu e corect .

Oricum ma bucur ca sunteti amandoi bine. Si sigur o sa se socoteasca tot el cu tine...

31+

Pai in urma masuratorilor efectuate in timpul ecografiei aparatul genereaza greutatea lui bebe, cu o marja oarecare. Scoate un raportel la final si acolo scrie, are si grafice cum evolueaza bebe

Ratusca 29+

Mergi la inceput

Cred ca ma bag la un episod de Grey's Anatomy, asa lejer de marti seara

Ratusca 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Cristies, sunt super verighetele voastre Sa le stapaniti sanatosi si sa a iubiti mereu ca atunci cand le-ati cumparat.

Pupici la burtici.

Acum 30+ cu bb mic si scumpic Arthur

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Multumim frumos . Si voua la fel. Chiar, voi purtati? Si daca da, pe ce mana?

31+

Multumim frumos si noi. Da, purtam verighete si le tinem pe mana stanga ca doar ne-am casatorit in biserica ortodoxa. Adica eu o port tot timpul iar sotul doar cand iesim ca daca munceste mult manual ii e treama sa nu o loveasca si sa o strice sau sa-i piarda vreo piatra.

Pupici

Acum 30+ cu bb mic si scumpic Arthur

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

felicitari gratiana si ratusca_mica pt bblusii grasunei! ... beatrice,imi pare tare rau pt surioara ta ... lorex...multa sanatate nepotelului... nu ma dau in vant dupa mere coapte,dar reteta catalutzei tot o voi incerca , ce mai conteaza vreo 2 kg in plus? . alexutzzza...sa te mai cert si eu? sau au facut-o destul fetele?... desi neuronul meu gravid zice ca azi te-am mai certat ... cris_mario...ma bucur sa te vedem asa de fericita! sa fii asa toata viata!... daca mai imi amintesc ceva,revin... ... cred ca ajung amnezica...

mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 32+ www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

mamidepuiuti iti multumesc mult..sper si eu sa tina toata viata..ptr k am avut parte de prea multe esecuri si dezamagiri

Andreea 25+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Alexutzzza, pe unde esti? Este totul in regula?

Ratusca 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Stiu ratusca_mica cum e cu greutatea. Nu am inteles insa daca ai facut o eco sambata si mai faci inca una lunea viitoare.
Nu de alta, dar eu n-am mai facut de mult.

Cris_mario, la catolici verighetele se tin pe dreapta dar de obicei nu le poarta decat la ocazii speciale. Eu nu stiam ca Danyelana si sotul sunt casatoriti in biserica ortodoxa, ca nu mai intrebam...
Oricum nuntile catolice mi se par foarte frumoase - iar bisericile si mai si...

Alexutzzza, nu ne mai tine cu sufletul la gura! Tinem pumnii sa vii cu vesti bune.

31+

Mergi la inceput