Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (48)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

lorex ne rugam la Doamne Doamne ptr nepotel sa fie totul bine..iar tu mai usurel cu treaba...

Multumesc Cris!

25+

www.flickr.com/photos/44547000@N05/?saved=1" target="_blank">lorex, mamica in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Fetelor spuneti-mi puteti joi sa ne intalnim....nu stiu sa zic o ora..in orice caz eu saptamana viitoare sunt full cu pregatirile de cununie,asa ca nu stiu dk pot........iar ca locatie zicea cnv Unirea..ce ziceti?

Andreea 25+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Catalutza81, m-ai omorat cu reteta ta de tort cu mere. Ador si merele si crema de zahar ars dar nu pot manca dulce acum asa ca nu o pot face. Daca eu nu pot manca nu o fac sa mor de pofta langa ea. Iti multumesc mult de reteta.

Alexutzzza, ma bucur ca te-au lasat contractiile co no-spa. Asa cum zicea si Cris.dogarel trebuie sa te gandesti mai mult la tine si la bebe si sa nu vrei mereu sa fii wonderwomen. Nici nu ar trebui sa te gandesti ca deranjezi si devii o povara. Esti gravi si ai dreptul sa fii obosita, sa-ti fie rau si sa stai la pat.

Alexa28, imi pare rau ca si la tine au venit uratele de contractii. sa treaca.

Evyme, soacra ta e chiar de coma cu intratul in baie peste toata lumea. Eu nu as rezista si as pune incuietoare ca vrea sau nu. curaj pana cand o sa aveti casuta voastra.

la burtici.

Acum 30+ cu bb mic si scumpic Arthur

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

fetelor scuze pentru ca nu v-am urat la multi ani, desi cu intarziere, o sa o fac acum...............

din pacate am lipsit , pentru ca sora mea a avut iar sarcina oprita din evolutie, la 8 sapt, si nu am avut puterea sa intru......................
azi i-a facut chiuretaj...............
nu se stiu cauzele..e a 4-a sarcina oprita din evolutie....................

LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!

ELEFANTICA

VI4I

LARISEL

DARIA

va doresc tot binele din lume, bebei sanatosi...............
fericire la micuta daria............
si tot ce e mai frumos in lumea asta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poze
Bea 31+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Bea, si-a facut sora ta screeningul de trombofilie? Se pare ca multi medici nu sunt la curent cu boala asta si se mai pare ca foarte multe sarcini oprite din evolutie se intampla din cauza acestei afectiuni. Poate n-ar strica sa faca analizele, macar pentru a elimina un posibil "suspect"

Ratusca 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

nu, ratusca mica, nu si-a facut.........................

pana acum nu stiam nici eu, acum am aflat mai multe despre sta citind, si ai dreptate ca multi medici nu stiu despre ce e vorba, si urmeaza sa ma mai documentez, si sa ii spun cum sta treaba cu trombolfilia........................

va multumesc ca sunteti alaturi de mine, si implicit de ea, desi nu o cunoasteti.............

eu sper sa descoperim ce si cum, si sa nu mai treaca inca odata peste asa tragedie.................

alexxutzaaaaaaaaaaa
ai grija de tineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Poze
Bea 31+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

iar ma doare ca mi-a cazut batzu d ela tel cu touch pad pe jos penul ala mic cu care scrii si m-am apucat repezita sa-l caut am tras de birou m-am aplecat pe jos am cautat epste tto am tras de unitatea centrala sa vad pe unde s-o fi bagat sunt tampita declarata! si acum ma toare d enu-mi mai simt burta si mijlocul . cred ca o sa plec

29+ Yannis

Suflete, dar de ce nu ii intervievezi pe oamenii astia prin telefon din varful patului, las-o Doamne Iarta-ma de secretara, du-te acasa si ai grija de tine, ai parcurs un drum prea lung ca sa iti permiti sa mai risti acum, pe ultima suta de metri! Tu si bebe sunteti mai importanti decat orice altceva, nu-i de gluma...

A, si apropos de scapat chestii pe jos, eram intr-o intalnire cu multi oameni acum vreo doua saptamani si, o data la vreo 10 minute, eu scapam pe jos ba pixul, ba verigheta(!), ba caietul pe care scriam si o fata draguta se tot apleca sa mi le dea Or fi zis aia ca sunt natanga, nu alta!

Ratusca 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Gata, m-am intors la voi.

Lorex, suntem alaturi de nepotelul tau! Dar ce a patit?

Bine ca ai facut curatenie acum, dar gata cu eroismele!

Cris_mario, eu stiu multe lucruri dar nu in profunzime. Nu ma gandisem ca e post... Oricum ma bucur ca ati gasit o modalitate sa le purtati. Eu eram asa entuziasta cand au fost gata... abia asteptam sa vina ziua cea mare. Si va invit sa le vedeti www.dominicwalmsley.com/The_Year_Ring/The_Gold_Classic_Year_Ring.html" target="_blank">aici.

Cris.dogarel, eu am mai auzit ca nu e grasime ce pui pe tine ci apa...vedem noi dupa.
Eu nu mancam sarat, dar tensiunea o aveam mica cu toate ca beam cafea. Acum am 14 cu 8 si nici sare nici cafea...

Revin cu lista de analize, ca mi-e teama sa nu pierd mesajul (de-abia merge netul).

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

ratusca..si eu sunt mai neindemanatica in ultima perioada...ink nu am patit-o in locurile publice,sper sa ramana asa....lol...tara faza cu nt,ba una ba lata..natanga auzi,da' ce nu aveai burtica la tine(e cel mai intemeiat motiv!!!!)

Andreea 25+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

o sa va cutesc din urma si voi reveni...
ieri am stat toata ziua numai la pat din cauza raului ce l-am avut,dar mi-a trecut spre seara cu rennie(LOREX)
iar azi nu mi-a mers deloc internetul...

acum hai sa va dau de lucru si eu pana citesc eu tot si sa va inveselesc putin seara www.youtube.com/watch?v=_PHnRIn74Ag" target="_blank">aici ptr zambete

si vom reveni

24s cuDarius-Matei Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Ratusca_mica, tu ce mai faci? Si bebe tau?

31+

Mergi la inceput