Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (48)
Raspunsuri - Pagina 13
alexutzzza spune:
pai ma duk si io sa-mi fac card! am avt da l-am pierdut, oicum treb s ajg s iau no spa forte
29+
Yannis
Andre_lina spune:
Buna seara....!!!!!!! Schimbul III la datorie!!
Raportam baiat zvapaiat, nu stat o clipa azi... s-a intins s-a sucit...acum sughite si parca sare cu tot corpul...ma si amuza, il mangai, poate adoarme![]()
![]()
Si poate adorm si eu, caci noaptea trecuta a fost prima alba complet...dar nu a mers netul... am atipit abia la 6.30 asa...pana pe la 9-10. Problema e stressul, si greutatea burticii... apoi pozitia...
Amortesc rau pe stanga, incerc dreapta dar pt 1 minut de frica venei cave, pe spate, cu picioarele intinse simt crampe in partea de jos a burtii, deci revin la stanga...si repet ritualul, asta e somnul din zilele de azi...
Alexutza, bine ca ai fost la medic, altfel ma tineam de cuvant si te capaceam la intrarea in birou... nu stiu unde e exact dar nimeream eu! Si lasa gluma la o parte si stau cuminte, nu te joci cu viata flacaului!!
Bea, putere multa surioarei, sper sa apara bebe fortzos repede!
Lasisel, cum te-oi descurca si in luna a 8-a si cu doua bebeline in burtica, eu alerg zi de zi, cu masina, si daca mai merg si pe jos simt ca tb sa ma asez... ai grija de tine si ia-le sistematic, mai e putin timp, dar este suficient.
Despre cumparaturile pt spital, am terminat... mai tb calcate si puse in geanta...
Despre cumparaturile pt acasa mai am de luat pompa de san, pompa de nas bebe, cadita...inca in dilema (de care?!), o paturica si carutz.
Cam atat in mare...ramane sa mai bifez lista, simt ca mi-a scapat ceva...
Sper sa dorm la noapte...
34+ cu
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
Haine pui
poze burtica
toate pozele
ecografie 32 sapt 4D
larisel spune:
andre_lina Chiar nu am de ales si tb sa ma car pe jos sau cu mijloace de transport in comun...pierd foarte mult timp pe drum pt ca merg incet si ma si odihnesc cand gasesc bancutze in drum...Eu mai am mai multe de luat...nici macar geanta pt spital nu am
...
Ma bag si eu la 
. Noapte buna!
33+
Katya Natalia si
Sofia Alena
odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepotzeii mei, viatza la tzara, noi
AMR maxim 4 saptamani
alicredo spune:
alexutzzza acum am citit si eu prin ce ai trecut azi...si cum te-au certat fetele.bv lor!
eu nu mai zic nimic...ma bucur ca esti ok acum.
mi-a placut si explicatia cu domnul spermatozoid si d-na ou.a fost tare! asa ma tin si eu tare acum...eram trista ca mi-a bagat doar 4 zile la munca, ca noh...macar pana mai pot munci sa mai muncesc.eu lucram inainte 5 si 6 zile pe saptamana, venea o medie de 44 ore pe saptamana.acum lucrez 5 si 5.si mi-a zis managerul mare(care face programul)ca imi baga 5 si 4 ca sa nu ma obosesc prea tare...si eu nu si nu...ca inca pot...macar noiembrie.si azi mi-a zis managerul meu : cate zile ai saptamana asta? eu: 4 .el: am nevoie de tine maine ca e inspectie de la sanitar , poti sa vii? va dati seama ca nu am zis nu...desi ma gandesc ca sunt destul de obosita ...si mi-s de ajung si 4 zile
...vroiam in dec sa lucrez 5 si 4, si apoi in ian 3 si 4 zile vreo 2 saptamani.dar nici nu as vrea ca sa fortez prea tare si sa ne trezim cu bb de sarbatori.faza e ca...si daca lucrez 3-4 zile tot iau mai mult decat imi dau astia maternitate.si aici e numai 6 luni maternitatea
cateodata as vrea ca sa sa-mi spuna si mie cineva sa ma opresc ca tare as mai fii vrut ca sa dau si eu macar intr-o dimineata cafeluta si sa stau cu voi la taclale, dar vine si vremea mea..
...scuze....m-am descarcat 
am mai vrut sa va mai zic cat e ceva....dar mi-a luat o ora pana sa ajung la zi cu cititul...
ptr mine, felicitari ptr voi!
ieri am fost la dr bb e ok...mi-a pasat dr pe burtica jos: l-am intrebat daca e intors si mi-a raspuns ca e in pozitia corecta...ce o fii insemnand asta??? nu stiu
nici eu nu am mai intrebat ...
din sapt 20 in 25 am luat 5 kg , iar din 25 in 28 am luat doar un kg.e ok?
ma pun in pat ca maine am o zi grea...va pupesc pe toate
noapte buna!
28+ 
alicredo spune:
Andre_lina ce pot sa-ti spun de cadita....am 2 mamici in jur.care se bat cap in cap: prima: sa imi iau cu model (din aia in relief, turnata) ca ei i-a fost de mare ajutor si nu i-a fost frica ca sa spele bb si te ajuta mult....ca sta numai in suport si e mai usor ptr mine. a doua: sa nu imi iau cu suport ca nici nu am nevoie, ca ea nu a folosit ca is bani aruncati aiurea , ca bb e mic si nu e asa murdar si nu stai mult cu el in baie.si apoi peste 2-3 luni oricum tre sa ii cumperi fara suport.
eu o sa imi iau simpla dar cu suport detasabil, chiar daca am auzit ca se poate misca si nu are stabilitate buna.mai asteptam pareri!
sper ca ai inteles ce am vrut ca sa zic.
28+ 
Andre_lina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alicredo Andre_lina ce pot sa-ti spun de cadita....am 2 mamici in jur.care se bat cap in cap: prima: sa imi iau cu model (din aia in relief, turnata) ca ei i-a fost de mare ajutor si nu i-a fost frica ca sa spele bb si te ajuta mult....ca sta numai in suport si e mai usor ptr mine. a doua: sa nu imi iau cu suport ca nici nu am nevoie, ca ea nu a folosit ca is bani aruncati aiurea , ca bb e mic si nu e asa murdar si nu stai mult cu el in baie.si apoi peste 2-3 luni oricum tre sa ii cumperi fara suport. eu o sa imi iau simpla dar cu suport detasabil, chiar daca am auzit ca se poate misca si nu are stabilitate buna.mai asteptam pareri! sper ca ai inteles ce am vrut ca sa zic. ![]() 28+ ![]() |
Am inteles, nu vreau sa arunc cu banii... dar suportul l-am vazut la 25 lei deci cat o cadita... nu stiu, sunt in dilema...
Sa mai auzim pareri, vb ta, multumesc mult!

34+ cu
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!primele poze
Haine pui
poze burtica
toate pozele
ecografie 32 sapt 4D
Eleysa spune:
Neatzaaaaaaaaaaaaa!!!
Ce fete somnoroase avem in dimineata asta
! Las' ca vin eu cu cafelutza acum, sau poate un laptic cu un strop de ness, sau un ceiutz cald ...avem pe alese 
....
Elena,
29+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb
Eleysa spune:
Alexutzzzzaaaa 

...eu iti urez sa ai stare si sa asculti indicatiile medicului ca doar vrem bebe sanatos si nestresat ...nu ???

Elena,
29+
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb
Eleysa spune:
Alicredo foarte bine ca te-ai descarcat si ne-ai povestit si noua ca sa putem sa stam cu gura pe tine si sa-ti spunem sa o lasi mai usor cu munca ...vrei sa te simti si tu rau ca alexutzzza? Tu vrei sa lucrezi si in ianuarie?? Ai grija de tine ... sper macar sa nu fie un job care sa te solicite fizic foarte mult 

...
Elena,
29+
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb
Eleysa spune:
Sunt chiar singurica pe aici ....
Larisel ai grija de tine azi ...ia-o si tu usurel, cum zici si tu ...te mai opresti pe o bancuta sa te odihnesti ...o sa iti tin pumnii sa gasesti tot ce ti-ai propus azi 

.
Cris_mario mai e atat de putin 

... ce ti-a mai ramas de cumparat si de aranjat pentru marele eveniment???
Apropo de marele eveniment ...andre_lina, felicitari
!!! cred ca esti prima care si-a terminat de facut bagajul pentru spital ...nu stiu daca sa ma sperii sau sa ma bucur ![]()
Elena,
29+
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb