Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (48)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

noapte buna, fetele, merg la nani

Cris, 30+cu Ema si Ana(2003)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

[red]noi putem uneori sa ne simtzim ok sau "doar cu atat", dar in sarcina nu putem evalua exact ce damage se face p'acolo.

Bine punctat, Cris!

25+

www.flickr.com/photos/44547000@N05/?saved=1" target="_blank">lorex, mamica in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Buna seara burtici!

Larisel cardul sensiblu poti sa-l faci pe loc in farmacie.

Bebelusha mea a inceput sa scoata si ea coate sau talpite.
E asa draguta senzatia.
Am fost si eu in weekend la Cta, am vizitat clinica Isis, mai vreau sa vizitez si Euroclinic si poate reusesc sa ma decid.
Alexutzzza imi pare rau ca ai avut pb , sper sa stai cuminte de acum. Eu din fericire am scapat de contractii dupa vreo 2 zile de odihna si mi-am jurat ca nu mai fac pe curajoasa de acum inainte.
cris_mario iti urez si eu casa de piatra si multa multa fericire!
beatrice imi pare rau pt sora ta si sper sa-i dea Doamne Doamne cat mai repede un bebelus.

Mirela 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Haideti ca am papat un pic si v-am mai citit din urma ratusca, danyelana merci si voua de ingrijorare.
larisel ce card Sensiblu? ce reducere? ce accesorii? eu am pus ochii pe o cutie de la Avent cu sterilizator electric cu aburi 2 biberoane ceva tetine perii etc. Se gasesc d-astea si altundeva decat la Mothercare? eu inca nu stu care e pretu la Mothercare la noi ca am vazt pe net la uk unde e la oferta 26 de lire, vine super ieftin!...se gasesc si la farmacii sterilizatoare? sincer nu m-am uitat deloc pan acum
lorex da, frumoase ganduri are Yannis ptr mami o pune pe mami la nani sa crestem mari amandoi
cris.dogarel din pacate dr nu a dat medical e dr de la euroclinic ei nu dau d-astea, treb sa ma duc eu la mine la policlinica sa iau ceea ce am de gand sa fac maine dimineata , dr numa a scris pe aia de consult risc crescut de nastere prematura ca sa-mi dea toti de toate . chiar ca haos total la intalnirea aia de gradu 4, vorbim toate deodata!
miremiasper sa-mi treaca si mie asa repede , merci

fetele noi ne bagam la stat intinsi intinsi poate si adormim

29+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Legat de Sensiblu, eu primeam de la farmacie un card provizoriu pana il primeam pe cel veritabil prin posta...dar daca l-ai comandat pe net...
nu puteai sa-l iei de la farmacie? e vb de vreun card special? zi-mi si mie sa-mi comand si eu

25+

www.flickr.com/photos/44547000@N05/?saved=1" target="_blank">lorex, mamica in devenire

Puteam sa-l iau din farmacie dar am aflat dupa ce l-am comandat pe net...La Sensiblu au mai multe variante de carduri, eu l-am ales pe cel cu reducere de 5% la tot ce cumperi...Si cum am de gand sa iau de la ei pompa de san, sterilizatorul, majoritatea produselor farmaceutice din lista...eu cred ca merita sa-l astept...Au zis ca mi-l trimit in maxim 15 zile lucratoare si l-am comandat inca de pe 28 octombrie...

33+ Katya Natalia si Sofia Alena

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepotzeii mei, viatza la tzara, noi

AMR maxim 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

cristies ms de explicatii...eu credeam k daca nu ai cununia religioasa(nunta) nu trb sa o porti pe mana stanga...si mie imi plac Bisericile Catolice

larisel...ne rugam la Doamne Doamne sa fie bine si sa le rezolvi pe toate cu calm si timpp..iti multumesc din suflet ptr urari

alexutzzza curioasa sunt cate dintre cele zise de medic o sa respecti..ai mare grija ca nu e de gluma,te rog

onitza suuper,ma intereseaza ptr k si sotul meu trb sa se boteze inainte de nunta/iti multumesc

miremia ms mult

larisel buna idee cu cardul eu am de la DONNA

Andreea 25+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Alexutzzza, bine ai venit in club. Acum lasand gluma la o parte, imi pare tare rau ca ai probleme dar in acelasi timp e bine ca vei sta acasa si te vei ocupa putin si de tine. sa treaca repede si sa stii ca la birou nu-t fac statuie asa tu intai cu bebe si sotul si daca mai ramane loc si pt birou bine, daca nu, nu.

Noapte buna, ma duc si eu la culcare

Acum 30+ cu bb mic si scumpic Arthur

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

alexutzzza Da gasesti in farmacii si accesorii de alaptat, biberoane, chestii de igiena bb, cosmetice pt bb, detergentul ala special eu l-am luat tot de la Sensiblu...

AMR maxim 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

eu fug la nani ca sunt franta...va pup,noapte buna,ne citim dimi la cafea

Andreea 25+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

cris_mario Am si eu card la Donna si la Helpnet, dar cele mai convenabile produse in momentul de fatza le-am gasit la Sensiblu si lista e chiar consistenta...

AMR maxim 4 saptamani

Mergi la inceput