Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (48)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza...semnez si io condica...cam tarziu fata de cum erati obisnuite...

elefantico ai dat tu cofe?....sau o dau eu?

dormit prost....trezit la 12..adormit la 3...dar prost...mult pipi...

pana sa mai raspund...am fost ieri intr-un sh...si de 20 ron..am luat 20 buc...body maneca lunga scurta..bluzite, si cum se cheama alea body cu tot cu pantalonasi si ciorap.....daca mai cumpar ceva pt bb mic gent ce am scris mai mult...inseamnaca sunt dusa...am mult prea multe. A..cine sta in zona...victor babes...sh asta e chiar visavis...inca mai sunt 1 ron bucata...se pare ca lumea a cum mai mult pt copii mai mari..

ar mai trebui..caciulite, pantalonasi si ceva pt afara.
cum sa le spal astea? cu prespalare? am persil sensitive...sa le pun la 90?

de cadita v-am povestit ieri?
merg la miniblu...cadite cu suport inclus la 54 ron si suport separat 34 ..intreb....pt ca cele cu supotrt inclusparca erau diferite...Pt ce varste sunt recomandate? ea..dupa mult timp de gandire..pt bb mici....eu...aha....asa m-am gandit si io....doamne....am renuntat sa-i mai cer si alte pareri...

hai sa aveti o zi super...va mai citesc cat termin cafeaua...ca e graba mare...sa pun achetul pt la munca..tati pleaca inainte cu bagajul....eu.......merg mai tarziu...ca o doamna doar cu poseta :)))...cat mai pot pe jos

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

decenuela da, am dat eu cafeluta ...acum ma duc la un bol de cereale cu lapitc ..va astept si pe voi

decenuela dar ce de hainute ai luat tu acolo .... ... eu iti urez servici usor azi si plimbare placuta pana acolo

Elena, 29+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neata ,fetele ... multumesc de cafea ... cum a trecut noaptea?

mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 32+ www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

prezent, la apel si laptic cu ness, sar'na Elena

cum fu' la dintzar? s-a rezolvat?

alicredo, m-ai ametzit complet cu 3-4-5 zile, da' am intzeles ca lucrezi mult si ai vrea...mai putin, dar ar fi si bani mai putini. fa-ti calculul in primul rand in functie de CUM TE SIMTI tu si bb, apoi de restul.. sa lucrezi si-n ianuarie ??nu e cam... tarzior?

noi am avut o noapte tare nashpa, ma doare articulatzia sholdului pe dreapta, rau de tot, nu pot sta deloc pe dreapta, ma doare si culcata si ridicata, si...

Cris, 30+cu Ema si Ana(2003)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

elefantica tocmai ca e un job la care stau in picioare stresant ,cu efort...ca tampitele alea nimic nu fac acolo.si au un ritm mai bine le fac eu... mersi de griji.esti o scumpa am plecat la munci...poate scap mai rpd azi ca asa a zis....is curioasa.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

cris.dogarel ti-am vazut msg-ul dupa ce am postat....te-am zapacit?? nu asta era intentia mea...dar am un dar de a explica.... faza e ca nu cred ca mai stam aici...si dupa maternitate, ne intoarcem acasa.sincer m-am saturat de irlanda si de stat printre straini...si de aia as vrea ca sa lucrez cat de mult pot.oricum in martie vin cu bb acasa si stau... am fugit...ca e tarziu

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Neata si de la noi fetele!
Multumim de cafea, il asteptam pe ttati sa ne-o serveasca (asta cand s-o trezi), acum bem o cana de sana poate ne da forta...
Suntem cam plictia zi i oala cu melancolie...
Am inceput sa nu mai pot dormi pe dreapta si nici pe spate, deci a a ramas stanga, dar saraca mai amorteste... Dar mi-e somn ..... si acum, am ochii pe jumatate inchisi...
Alexa ma bucur ca ti-a bagat cineva mintile in cap...(sau macar a reusit sa te indrepte pe drumul cel bun). Eram ieri pe net dar fara chef si am vazut ca fetele au fost alaturi de tine.
M-ati bagat in boala cu AMR-ul, crest eo gradina de morcovei... de nu am cuvinte... le cam sar p'astea(mesajele) ca sa nu ma afund prea tare
In rest...
sunt pe aisicea

31+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)

Mergi la inceput

Criesties multumim de capitol(e)...ai cam ramas singurica cu schimbarea capitolului.
Am vazut ca esti pe aici mai toata ziua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

eu ma simt de parca as avea 95 de ani ... daca vreau sa dorm pe partea dreapta...mi-e rau...pe stanga...mi-e rau...doar pe spate mai pot dormi...dar doar daca imi pun multe perne,sa stau in pozitie semisezanda ...... in conditiile in care eu dormeam doar cu puiut mic de perna...sa fie coloana cat mai dreapta... am ajuns sa mi se faca groaza cand trebuie sa ma pun in pat...... ma vait ca o baba... sper sa vina o perioada in care sa ma mai simt si de varsta reala (nu ca ar fi prea micuta ) sau chiar de 25 de ani ... ce frumos visez ...cu ochii deschisi...

mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 32+ www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

eu ma simt de parca as avea 95 de ani ... daca vreau sa dorm pe partea dreapta...mi-e rau...pe stanga...mi-e rau...doar pe spate mai pot dormi...dar doar daca imi pun multe perne,sa stau in pozitie semisezanda ...... in conditiile in care eu dormeam doar cu puiut mic de perna...sa fie coloana cat mai dreapta... am ajuns sa mi se faca groaza cand trebuie sa ma pun in pat...... ma vait ca o baba... sper sa vina o perioada in care sa ma mai simt si de varsta reala (nu ca ar fi prea micuta ) sau chiar de 25 de ani ... ce frumos visez ...cu ochii deschisi...

si apoi plang...
dar sa retinem totusi faza cu

Mergi la inceput