Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (340)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Gio pai nici eu nu prea eram incantata de dimensiunile patului ala... mai ales ca eu am dormitoarele mici... deh ca doar am gandit casa asta ca fiind de vacanta... si-atunci am facut-o pe dimensiuni doar pt un pat si-o comoda...
Copii vor dormi in camere separate... deocamdata... ramane de vazut pe viitor ce-om face cu ei.
Noi ne-am mutat la mansarda, ei vor sta jos iar eu.. "pe scari". La inceput dupa ce nasc parca vad ca imi fac culcusul pe o canapea din living, nu de alta dar sa nu daram casa de m-oi impiedica pe scari moarta de somn.
Patul pe care l-am gasit noi e de lemn , tot in forma de masina dar are 1m/2m . Eram f incantata de el... dar se pare ca firma asta care il livreaza intrece limita .. I-am gasit acu juma de ora... iar m-au aburit ca ma suna in 5 min... Cred ca pana nu ma duc peste ei... nu rezolv nimic prin telefon.

LILIANA 27+ si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Da.....am avut barbat in pat
Mai nu stiu daca are sau nu virmisori...i-am facut corpo si nu i-a iesit nimic.
Ce-i drept analize de sange nu i-am facut.
Are 16 kg si 104 cm....
Lili, camionul care le transporta pe masini e camionul Mack, nu?
Pai ala l-a vrut si Matei.
Cum arata masuta aceea gen pupitru cu Cars?

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Legat de patul in forma de masina, si Matei are masina ca a lui Marco, numai ca a lui Matei e albastra; parca imi aduc aminte ca a lui Marco e rosie.
Insa, eu o consider o investitie buna...
Matei e si acum f. incantat de pat, desi doarme in el de un an si jumatate.
Lili, da si eu ma tin bine de bara (de mana curenta) cand ma duc naoaptea pe la buda..
Si mie mi-e frica sa nu cad pe scari la cat sunt de adormita.....

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Iuliana - masuta arata sa zic ca o bancuta de scoala... cu masa putin inclinata spre copil iar de stat cu fundul sta pe o bancuta prinsa de masa... sper sa intelegi ce spun. Are si niste suporti gen pahare de pus creioane in ei. Am vazut-o la Auchan dar n-aveam pe ce sa o iau... cand am fost luni nu mai aveau decat cu printese pt fete dar au zis ca mai aduc. Costa in jur de 150 ron. Caut pe net poate gasesc un link sa-ti dau sa vezi. Nu stiu cum il cheama pe camion... de-ajuns ca stiu o gramada de alte masini si trenulete Thomas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Lansatorul ala il avem si noi, e masina aia albastra. a primit-o de mult de la italianul cumnata-mi, deja a si pierdut o racheta. e scumpa foc caci am vazut-o in Toys.
In ian., daca mergem la Blogna, la centrul ala e si un mag. Dinsey, sper sa-i gasesc troller cu cars, ca ma omoara cu el si la noi numai tampenii am vazut si scumpe rau.

Lili eu zic sa mergi sa le faci scandal...nu se poate sa fie asa nesimtiti. cand te-or vedea si cu burta la gura, poate vei primi un raspuns favorabil.
Toanca eu m-am saturat de cate scaune i-am dus, si de 3 ori la rand, si nimic. Acum, cand m-am incumetat sa-i iau sange, ca prea e slabanog...s-a vazut. sper sa scapam de ei si sa punem si noi mai mult. el 15 kg si Edi 8,2, iti dai seama ce slabanog mi se pare Marco.

merg si eu la vase, caci bb doarme de multisor si mi-e sa nu se trezeasca.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Giova-se vede ca am citit pe la 3 noaptea...il virusari voi"cars" pe Edi de mic.So vezi pe anastasia cum intoarce gatul dupa masina rosie sau dupa balonul cu impricinata....Papusa inca nu-i loaram, dar se joaca cu masinile de zor...
C-o defavorizam e asa "un sentiment" mai ales la taica-su ca nu-l mai las sa arunce banii pe prostii ca la Alex (de unele chiar s-a prins si el ca erau aiureli, altele daca le aveam in buna starea la ce sa le mai luam) si i se pare ca ei nu-i ia mai nimic. In + MA TOT BATE LA CAP CA N-O imbrac in rochite...acu nu o sa tin fata in strampi pe frigalau pe motiv ca-i...fetita.
Angi -asa mi-a zis dr ca nu poate sa stie, daca-i angina obisnuita sau angina ce e data de scarlatina...si scarlatina poate fi partiala doar cu amigdale umflate fara pete...Exudatul ala ce-l face el e la modul empiric..i cu batul din gat, baga intr-o solutie batul si pana il mai cerceteaza pe al urechi se coloreaza sau nu batul

Mergi la inceput

http://www.cilek.com.tr/english/seri_detay.aspx?seriID=7 asta-i patul comandat. Problema e ca seful de magazin nu rasp la tel iar alea la magazin nu stiu cand se livreaza... adica io stau de 2 zile si-astept... degeaba

Iuliana si-al meu vroia tot patul albastru.
Eu cu coboratul noaptea la baie... am rezolvat... am facut baie si la etaj.Bine ca eu oricum nu ma scol noaptea pt mers la baie... nici macar acum asa dar Robert nu concepea sa doarma sus si sa nu aiba baie acolo...abia l-am convins sa nu faca decat wc si chiuveta ... ca vroia sa mai dam banii si pe cabina de dus... ca oricum noi tot jos ne facem veacul... sus mergem doar sa dormim. Eu hainele mi le tin tot in dressing jos... deci totul se-ntampla la parter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna ziua,

Ana asa a facut si Angelo exudatul, sper sa nu fie scarlatina la Alexandre.
Demult vroiam sa intreb: la ce ma ajuta blue-ray la comp? ce pot sa fac?

Eu nu sant incantata deloc de edu Efi ( a doua ca prima e bolnava ) Chiar asa, cum e posibil sa nu insiste sa faca Angelo pishu? Iar ma duc cu speranta ca voi auzi ca a facut in sfarsit la gradi. Dimineata Angelo nu a vrut la gradi, a spus ca vrea la papus de cateva ori, nu kindergarden...a vazut ca taica.su zice ca va merge la gradi si atunci s.a suparat si a scos toate tricourile din sifonier si le.a aruncat pe jos Isi luase masinutele sa se duca la bunica.su dar s-a potolit cand a ajuns in masina...la gradi s-a dus frumusel in grupa si asta a fost.Aaaa, de tac.su mare spune ca vrea pt ca sta vsv de gradinita, peste strada.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

A sí nu v-am spus ca dupa ce am insistat la socroseniu sa duca baiatul la toaleta cand este in mall si se cere, ce credeti ca imi spune??? am zis ca moooor!!!! ca il duce in parcare sa faca in spatele masinilor!!!!!!!!!!!!!! e dus rau de tot, cum sa inveti copilul sa faca in parcari??? nici nu il mai dau la ei ca inainte, cu mancarea ei nu stiu cum sa il ia sa il faca sa manance si il umfla de covrigi...pai tii copilul toata ziua pe paine goala??? Aseara a mancat foarte bine niste painici care au deasupra sunca, cascaval, rosii si ceapa, se baga la cuptor si le consuma calde. mai bine sa stea cu noi si chiar asa, mi-am amintit ca se cam rasteste grecul la Angelo de imi vine sa-i spun ceva de dulce

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Sa incerc sa nu uit, ca neuronii mei nu si-au revenit dupa sarcini si oricum dupa ce ca-s putini sunt si buimaci de somn.
Bumbita, varicela! Uffff. Sanatate! Cu dansul, am auzit ce mi-ai zis, dar n-am intrebat ca o duce tata pe Ana, iar acolo deja e balamuc cu nu stiu ce serbare pe 15 dec (deci fii-mea o sa fie una din cca 80 de dansatori ). Noi am dus-o in a 2-a sapt din octombrie si deja era tarziu, ca inscrierile au fost pana pe 30 sept, etc. Noi mereu suntem defazati. Au fost de dat bani de costume, am dat tarziu, ca a mea tot fu bolnava, etc.
Giova, saracutul EDi de ce urla el! Nu cred ca are legatura cu scufundarile executate de Clau, dar oricum clar tb sa-l menajati daca e asa sensibil. Imi pare rau, sper sa fie ok. SI ai mei au veste Auchan. Ambii mai mari. La criza noastra vesnica, nu ma apropii de Mall-uri cu intentii de a cumpara ceva. Cand am nevoie de haine pt ei, rechizite pt Ana, sau cam orice in afara de mancarea de baza, directia Auchan. Multumitor din punctul nostru de vedere. Voiam sa-ti zic de parazitii intestinali (viermisori). Stiu ca i-ai facut hemoleucograma lui Marco de curand, nu? Uita-te la eozinofile. In caz de paraziti, sunt muuuult crescute.
Ana, prim balerinul e bolnavior! Deci si voi trageti cu amigdalite repetate. Si noi idem. Doua in 2 luni. Prima bacteriana, a doua nu. Culmea e ca si la a 2-a erau amigdalele pline de "puroi" sau ce-or fi petele albicioase. Dar nu au facut decat febra mica. 2 saptamani si au fost ca noi, ambii. Deci Alex, de cand cu surioara e fan ochi albastrii! Cool. 50 de cravate si N camasi, ash zice eu! Cand l-am cunoscut si am vazut cele 50 de cravate m-am speriat. Intre timp si-a mai luat doar 1 cand s-a insurat. Iar de purtat, poarta doar 2 si alea raaar, ca restul nu se asorteaza cu ce are (din punctul meu de vedere).
Liliana, deci voi cu trambalari sus jos. La noi a fost un moment in care nu-mi convenea ca stam la casa: Razvi se trezea noaptea si voia jos, pe canapea, incaltat, imbracat. Si acum mai face noaptea sus jos, dar mai putin.
Maraki, poate Angelo nu e fff presat sa faca pp fix in orele de gradi. Daca l-ar trece, ma gandesc ca ar cere sigur, chiar daca nu e intrebat. Sper sa se acomodeze repede!
Canda, sa-ti traiaca printesa.
Irina, daca-ti spun si eu sa nu te stresezi cu greutatea pitictei, cred ca deja ti se apleaca. Sa speram ca o sa fie totusi peste 3 kg, ca sa stai tu linistita.
Toanca, bine ai revenit in discutii, bine ca mai ai totusi un barbat in pat, chiar daca sotul e la Londra.
ca merg sa hranesc micul pitic.

http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput