Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (340)
Raspunsuri - Pagina 4
teolinda spune:
Apropos de rama foto digitala... anul trecut de ziua lui Robert a primit 2. Una e in sufragerie.. si cealalta a stat cuminte... pana cand s-a stricat dvd-ul din masina a lui Nicolas si am pus rama in masina... cu filmulete cu desene pe stick... e fffff buna. Cam din ian. isi face treaba f bine.
MARAKI - cam "groasa" treaba cu Angelos. Nu tu pp, papa, apa. Clar e si vina educatoarei... ce naiba pazeste ca are doar 4 copii... ar trebui sa gaseasa o metoda sa=l integreze cumva.
Sper sa va adaptati pana la urma.
Eu ma bag la "Rataciti" dar bag si ochiu p-aici.
LILIANA 27+ si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
Giova spune:
bai rama digitala nu le putem lua, ne-au luat ei de ziua noastra. O tinem in dulap, dupa ce m-am chinuit de am incarcat sute de poze pe ea.
Eu ma gandeam la un grill electric, si asa sunt amatori de gratare, macar nu le mai fac in ulei in tigaie.
Noi avem de la finii nostri si tare bun e. duminica ne gratarim pe balcon.
Edi se chinuie sa adoarma, caci mi-a dormit d ela ora 20 la 22. Am facut clatite ca imi era tare pofta...am si pus 2 kg inapoi.
Lili pai Nicolas sta bine la 18 kg. al meu are 15 si 102 cm. si nu doarme inca.
Nasol ca nu a venit patul....Cand am luat noi in forma de masina, de pe net...ne-a intarziat cateva zile, din cauza curierului...se pierduse ditamai coletul de 70 kg.
Irina aha..intrasi si de acasa?
Cosmi hai zi mai multe
Maraki nasol, trebuie sa se obisnuiasca, nu e normal sa nu mearga la wc si sa nu bea apa. mancatul...il lasam mai la urma....
Perle
- eu il fac taran, cand isi sterge gura/nasul cu maneca, cand sunt nervoasa, ii mai zic nesimtit.
- el ma face desteapta, rea
- pe Clau: prost, fraier.
E drept ca destul de rar foloseste acest vocabular si numai acasa ne gratulam cu asemena apelative, nu in public.
Hai ca a adormit si edi in bouncer, sugand degetul si uitandu-se la mine, de imi venea sa las naibii compu.
Ma soarbe din priviri toata ziua...deh...e racusor, cica sunt foarte mamosi. Si aici e diferit de marco.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
andiaroro spune:
V-am citit, dar n-am mai apucat sa scriu aseara ca alex joaca in continuare la temp inalte...Maraki-am vrut sa fiu plastica cand am zis galci, dar bubitele rosii de pe piept si spate ma cam ingrijoreaza si pe mine, chiar, daca dr a zis, ca al tau neamt, ca-s de la febra...are amigdalita (la 3 sapt distanta a facut iar, dar data trecuta e posibil sa fi fost o scarlatina manif partial) si e streptococica nu virala ca la noi dr face exudatul pe loc in cabinet si cum v-am zis ca-i mare iubire intre alex si dr sta cuminte sa-i ia proba...Pe anastasia am dus-o la cresa ca ea e ok cu tusea ei si atat si imi era frica sa nu fie ceva viral si sa nu ia si ea de la alex. el n-a fost la gradi ca si asa ne zisese ed sa-i tinem acasa ca si-a rupt fi-sa mana si statea cu ea acasa si nu au inlocuitor si ii impartea pe la alte clase si era complicat. azi e miercuri, oricum sta acasa...sper sa fie ok pana joi, chiar daca dr zicea ca e posibil sa mai faca febra...
Bumbi -cum mai esti?
Ai avut gura aurita...ajunse alex prim-solist la dans...Daca baiatul alalaltul nu mai vine, nu poate sa fie decat "primul" ca e "unicul". Pe bune, daca inteleg chestia asat cu dansul ca-i numai pt fete...
Maraki-eu zic ca o sa coopereze Angelos usurel...face si el rezistenta cu ce depinde de el. eu as interpreta ca nu se simte inca in siguranta acolo...Cand te duci sa-l iei du-te tu la baie acolo ca sa vada ca si tu faci si nu-l bateti la cap cu asta, ca mie mi se pare un baiat cu caracter si apoi chiar nu mai reusiti...Si care-i pb ca zambeai, bine ca nu injuraidoar nu esti taman tu singura mamica de alta origine, care nu intelege chiar tot.oricum, in germana nu ai alta sansa decat sa zambesti pana termina inlocuitorul fraza sa-ti tranteasca verbul ala de la sfarsit sa pricepi si tu ce vrut sa spuna...exact.
Liliana-mi-a placut faza cu baita la picioare...Lasa ca vine patul ala si faceti camera frumoasa lui bebe ca nu nasti maine
Tu si Giova chiar va incadrati la "loviti de criza" e aiurea cand tr sa strangi cureaua, dar iesiti voi din astea...La noi criza e permanenta, asa ca nici macar n-am injurat-o prea tare pe asat mondiala... si la "criza noastra privata " eu stiu si cauzele si efectele, dar suntem ca atunci cand sunt la guvernare 2 partide diferite: se propun masuri anticriza, se aproba, dar nu se respecta si iar vine partea adversa cu 50-A cravata (poarta una o data pe an) si A 15-a geanta(le cara la serv o data pe luna de fandoseaal si o data pe luna de nevoie) si uie asa am ajuns io sa urasc magazinele...
Giova-e clar ca Edi are o sensibilitate la urechiuse, saracutul pui..Mi-adusesi aminte cu vesta Flash a lui Marco(sa o poarte sanatos)....belea mare, frate, ii facura astia masinii ochii albastrii(nici ca bagasem de seama). V-am zis ca alex ma interogheaza cu ochii albastrii ai anstasiei acu e pb de ce nu are flash ochii caprui ca el ac el e baiat si el il iubeste...in afara de incaltaminte si lenjerie de pat(nu mi-a placut calitatea), noi avem tot ce se poate avea de la Fulgerica asta (incepund cu chilotii-cu care se lauda si la coada la paine)
Irina-hai mai ca va fi ok cu kg fetita...stii ca ecografele se mai pacalesc poate iti face mamzela vreo surpriza.
Miha- ai luat o decizie, acu nu tr sa-ti mai pui multe intrebari si doar sa-ti faci o strategie de viitor. Mie cheia mi se par, in continuare, copii...Fa tot posibilul sa cunosca cat mai multi, sa se obisnuiasca sa aiba parteneri de joaca.Imprieteneste-te cu fam cu copii, chiar daca nu te innebunesc prea tare parintii, dar asat e, copilul tr sa socilaizeze cat mai mult...
asa ca sub generale:
-si noi avem senzatia ca o defavorizam nitel pe asta mica
-eu cred ca ei nu inteleg exact sensul cuvintelor grele, dar tr sa rasufle si ei cumva, asa ca nu fac decat sa ne imite...la noi e alta belea, eu am fost cam tipatoare il ultimul timp( se mosmondea ca sa atraga atentia si eu nu mai puteam sta dupa funcul lui si am tipat la el) si acu ma redresez ca mi-a tras alex niste replici urlate ca am priceput unde era buba...si bineinteles ca mamaicile-s de vina cand fac copii vreo prostie-vaaai, cat ma enerveaza chestia cu "tu n-ai stiut sa-l educi" "tu l-ai rasfatat prea tare"
Noi cred ca tot la mosu calin apelam(amicul nostru) cu toate ca alex s-ar putea sa-l rec ca e iubirea lui prietenul asta...
faza: stie sa-si puna geaca, dar asteapta sa i-o pun eu...il tot bat la cap cu asat. Raspuns: geaca mea e magica numai la gradinita, acasa puterile magice sunt la tine...
ieri l-am pacalit sa-mi faca totusi si mie o dem de magie...
Gata, am avut si eu mom mele de liniste ca cau se scoala trupa si incepe nebuniaaaaaaa.
Giova spune:
Neatza!
Haideti la !
Noi am mers in 4 la gradi, tot trebuia sa ajungem la banca sa-si refaca Clau cardul de la firma, pe urma vazand ca e asa frumos afara (11 grade) si mall-ul se deschidea peste o ora...s-a luat sotul meu cu caruciorul pe jos pana acasa, daca tot e pieton. eu am venit cu masina, doar no lasam in parcare la mall. asa ca edi si-a facut plimbarea de dim.
Nu va zic cum se uitau niste colaboratori de-ai soatei din masina cand l-a vazut cu caruciorul la 9 pe strada. erau !
Edi a dormit super bine azi noapte...inca putin si unul din dintisori va iesi. acum e cu chef de joaca, bine ca sunt in raza lui vizuala si vorbeste cu mine.
Ioana nu se vad cele 2 filmulete cu razvan. Nu stiu ce se intampla ca si eu mai pateam asa....e totul negru.
Ana of...of...ce fain ca la voi se face antibiograma pe loc. la noi dureaza 3 zile si costa 48 lei, foarte mult. eu numai pe maine aflu ce e cu secretia din urechiusa lui Edi. sa vedem ce va zice si dr. luam sau nu antibiotic.
tu stai acasa cu Alex? sau cu cine sta?
Ce vesta cu Flash? nu are Marco asa ceva. trebuie sa-i cumpar si lui una ca a vazut-o pe a lui Edi si el vrea la fel. dar nu erau si pt. el asa faine. Cred ca tot la Zara ajung ca nu am gasit sa-mi placa in alta parte.
E greu cu criza asta, strangem cureaua, dar ne va ajuta DD sa trecem....noi suntem asa de prin martie...asa ca ne-am obisnuit, fara vacante, fara haine, doar mancare, jucarii si haine pt. copii.
o zi faina sa aveti.
a mea cu siguranta va fii ca-mi vine CM, si doamne ce-l asteptam.
_
canda_h spune:
Hello si de la noi. As bea cafea dar imi creste instant tensiunea si nu prea imi place ca ametesc
Ioana sanatate la gogosica mica! Vad ca e sensibil puiul la urechi. Ati fost in parcul din Bucovina? Tare fain l-au facut ... cu vapoare de lemn si alei pentru plimbare.
Ana de France vad ca tot cu febra sunteti. Zici ca scarlatina nu se depisteaza prin exudat? Si eu am banuit-o pe a mica cand a inceput sa faca bubite pe fata gat si umeri, dar doctorita a zis ca ma stresez degeaba ca e "sudamina" de la caldura.
Zici ca Alex nu mai merge la "cursul" de gatit, dar exerseaza acasa ... pup micul bucatar! Acum a ajuns si prim balerin in trupa ...
Vad ca avem trei gravidute in zona. Teolinda felicitari pentru bebic! Ioana de-abia astept sa citesc ce ti-a zis la eco: baiat sau fetita? Irina nu te mai stresa cu greutatea fetitei, sa vezi ce repede creste dupa ce iese din burtic. Eu ma uit la Tami si nu imi vine sa cred cand o vad asa grasunica ... nici n-am avut timp sa o vad mica ca s-a umflat rapid
Vad ca spuneti de vorbe "rusinoase". Al meu sot ii mai zice nesimtit ... si copilul imediat a bagat la cap. Dar cel mai tare m-am distrat cand a povestit o faza de la gradi. Zice Filip: "I-am zis la Edi (prietenul lui) ca tata imi zice nesimtit si el mi-a zis ca tata lui ii zice prost".
Miha si eu zic ca Ana, incearcati sa va intalniti in particular cu ceva baietel de la gradi, poate asa ii vine cheful sa mearga.
teolinda spune:
'Neata si de la mine!
Gio - si eu tot masina d-aia de pe net am vrut dar nu o aveau in stoc... abia luna viitoare ..poate. Sa vad daca ma mai suna.
Astia carora le-am dat avansul sunt Mobila Bontas... tot pat-masina e dar de lemn. I-am sunat acum o ora la magasin si tanti aia mi-a zis ca sa vb cu seful si ma suna.. vad ca nu se prea intampla. Nenea de la livrari nu mi-a raspuns. Cred ca-mi bag burta de la inaintare si ma duc la magazin sa ma isterizez live ca si-asa am si alte motive... Asa am un feeling ca-mi iau banii si imi bag picioarele in patul lor ca tare neseriosi mai sunt. Si firma mama cica-i de la Piatra Neamt... astia-s d-astia de se misca mai in reluare? Scuze fetelor... pers de fata se exclud.
Gio deci Edi vesta de la Auchan si Marco de la Zara?Pai e frumos?
I-a mai iesit lui Edi puroi din urechi? Pana iti dau aia rezultatul... se face copilul bine.
Deci Marco "v-alinta" mai tare decat voi pe el.
Toti baietii sunt mamosi... nu doar racii... cel putin al meu e ultramamos. Poate sagetatorii sunt mai mamosii decat capricornii.
ANa - imi pare rau ca Alex are inca febra mare poate reusiti sa scapati mai repede de ea. De ce zici ca o defavorizati pe Anastasia?Am mai vazut si eu cazuri cand cel de-a doilea e defavorizat... dar erau amandoi copii de-acelasi sex... cand sunt de sex diferit chiar mi se pare imposibil sa-i defavorizezi.Zic si io...
Noi Mos n-am avut acasa decat la 1 an. La 2 si 3 ani a fost Mosul pe care l-am adus la biserica pentru toti copii din sat. Anul acesta va fi Mos la gradi si posibil si la biserica... daca ne-om redresa financiar si-om mai aduce. Si-asa mi se pare exagerat ca primeste cadouri la tot pasul si de la toata lumea.. aproape in fiecare zi timp de vreo 2 sapt... Pana acum au fost mai mici... n-au prea inteles ei totul... dar de-acum... sunt curioasa anul asta ce-o sa zica ... Mos la gradi.. Mos colo, Mos... dincolo parca-l vad ca intreaba dimineata la trezire... azi iar vine Mosul si ce-mi aduce?.
Voi la gradi ati hotarat ce cadouri le-aduce Mosul copiilor? La noi majoritatea vor masini telecomandate ... eu NU am deja vreo 5 cu care se joaca... dar fara sa foloseasca telecomanda... plus vreo 2 ultra sofisticate puse bine... ca le-a primit anul trecut de ziua lui... eu am oroare de masini telecomandate... vroiam ceva educativ... jocuri, carti....ca doar e amintire de la gradinita.
Revin... merg sa mai dau un tel la aia cu mobila ca vad ca ei nu se simt.
teolinda spune:
Canda - ce dialog interesant intre Edi si Filip. Chiar era afisat pe usi la noi la gradi sa ne incurajam copii sa nu le spunem "prost", "nu esti in stare"...
Multumesc de urari.
Am vazut-o pe Tami este o frumoasa, o scumpa, o grasuta e numai buna de pupacit.
toanca spune:
Neata fetele....
Lili pai Nicolas sta bine la 18 kg.......Matei are doar 16 kg...desi mananca super bine....dar nu se pune neam pe el.
Sa vedeti faza: de doua nopti (fiindca Victor nu e acasa), Matei doarme cu mine in pat; ieri dimineata cand s-a trezit mi-a spus: ''mami vezi ce bine am dormit? sa ai si tu barbat in pat....''!!!!!
M-a distrat la culme...
Legat de cadouri de mos, aseara am vorbit cu Victor care era la un magazin Disney si mi-a spus ca i-a luat lui Matei un lansator de masini Cars: cica Camionul Mack e lansator pentru McQuin si Chick
Deci, asta va fi cadoul cel mare din partea mosului; i-am mai luat o caseta cu clubul lui Mickey, o carte, un CD cu muzica personalizata (''Muzica pentru Matei'') si mai vedem.......
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
Giova spune:
eu l-am pus la nani, dar isi mananca pumnii si vb. la greu...cred ca se cearta cu caruselul. Imi tiuie babyphonul la urechi, sper sa ia somn curand.
canda pe unde e parcul ala? in spate la sensiblu-ul de pe Torontalului? enormitatea aia de parc, cu multa verdeata?
Fain dialogul dintere Filip si Edi. mai merge la gradi? cate kg are printesita? are niste falcute...numai bune de papat
Lili nu lua pat ca al meu...sincer dupa ce ca costa enorm, e si mare ca naiba si nu prea e practic. e lat, dar cel putin Clau al meu nu poate sa s epuan langa Marco ca da cu picioarele in plasticul ala. si mai ales ca aveti si voi 2 baieti...poate le faceti o camera la amandoi pe viitor si ar fi fain nsite paturi suprapuse ceva...sunt asa idei faine....of...ca eu mor de ciuda. voi aveti spatiu, dar le puteti face o camera de joaca si una de somn, dupa ce mai creste si bb mic si pot dormi impreuna.
Lasa ca vesta lui Marco va ajunge la Edi si-i va merita investitia. pe cand cea de la edi o voi da cine stie la cine...
la gradi nu stiu ce vor primi cadou, le cumpara ei din banii lor de fiecare data, ca doar de-aia platim atat.
Moshul nu stiu cu ce va veni...are o lista lungaaaaa...asa ca trebuie sa selectam, sau sa o dam si neamurilor, ca anul trecut. macar obtine copilul ce vrea si nu toate prostiile.
Toanca super tare matei.
Nu are viermisori? Si marco mananca bine, dar nu s epune pe el. In scaun nu i-a iesit defel, dar uite ca se gvede in analizele de sange.
_
teolinda spune:
Iuliana deci avusei si tu barbat in pat. Aoleu ce m-am distrat!
Stati ca nu v-am zis ca are 18 kg la 113cm... deci e luuung si-aproape i se vad coastele.
Iuliana marfa lansatorul pt masinile din Cars.. si-al meu e topit dupa ele... in special dupa King... pe motiv ca e albastru.
Nicolas mi-a cerut camionul care le transporta pe masini... oricum ramane de vazut ce-i vom mai lua ca deja am 2 trenuri prietene cu Thomas care merg pe sine... achizitii pe care i le-am pus bine special pt sarbatori, plus il mai am si pe Kick... ca-l avea de la revista dar l-a pierdut cand am fost in concediu.
In rest.... din banii pe care i-a dat socra-miu pt ziua lui si de sarbatori vreau sa ii iau masuta aceea gen pupitru cu Cars.