Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (340)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Toanca vreau mai multe detalii despre Polimod? cum i l-ai administrat, caci am gasit pe site-urile italienesti celelalate detalii. cat e o doza?
Daca tot merge cumnata la inceputul lunii, sa-i zic sa-mi ia si mie pt. copii. sa caut sa vad daca e bun pt. Edi, caci pt. otite e ok.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Si eu trebuie sa recunosc ca-mi mai scapa cate un cuvant "de-alint" cand sare calul…..
Dar, de regula, ii spun ca e “taran’’
Din vocabularul lui Matei pot sa mai evidentiez:
- taci ca te dau la gunoi;
- iti trag un pumn……;
- ii spune lui mama: ‘’baba’’;
Iar cand vrea sa ma alinte imi spune: ‘’draguta mea’’

Giova, referitor la Polimod, din pacate lui Edi nu poti sa ii dai; se administreaza copiilor mai mari de 3 ani.
Eu, la sfatul medicului, i-am dat 30 de zile (adica 3 cutii).
Fiecare cutie are 10 pliculete.
Un pliculet se pune intr-un pahar cu apa (cam 100 de ml.) si se bea (de preferat dupa masa);
Are un gust f. bun (de portocale); ca sa il bea cu placere ii puneam apa minerala si zicea ca e “sucul de la Rafa’’ (Rafa il cheama pe dr. nostru)
De preferat e sa le dam in toama o tura de 30 de zile si in primavara o alta tura de inca 30 de zile.
Cutia (cel putin eu atat am dat in Grecia) costa in jur de 30 de Euro.

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

la noi e cam incurcata treaba:
alex e iar pe amixicilina ca are galci cu streptococ...nu era degeaba 39ala de ieri.i-a iesit ceva si pe piele-dr zice ca de la febra. in sala de asteptare era o colega de-a lui care avea febra si vomita...noi am intrat primi si in loc sa ne caram repejor s-a intors baiatul (galant, ce e drepr) sa-si ia ramas bun de la océan si cum a prins bine cultura fr la el a si pupat-o de 2 ori...cica dr ne primeste "proiritar"daca apar si alte semne dubioase dupa schimbul asta bilateral de virusi...
anastasia nu face semne porcesti...tuseste doar gras si e mucioasa

apar mai pe seara ...ca vad ca se trecu la vocabularul "serios"...alex avea in fr cateva chestii uzuale pe cae acu nu le mai foloseste ca azis ed ca nu-i fr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Am plecat si eu pe la casa mea....
Ne auzim maine.
Sa aveti o seara buna

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

pe-acasa.
am dat o tura, maine e ziua asoc. lui Clau si cum nici sapt. trecuta de ziua prietenei lui, nu am luat nimic, trebuie sa ne scoatem parleala. M-am uitat, dar maine mai dau o tura la Altex cu soata din dotare.

I-am luat o vesta de fash lui Edi din Auchan, super tare. Macar am rezolvat probl. plansului. cand e infofolit nu poate sa-si bage mainile in gura si de aici scandal. cand mergem prin mag./mall/masina, e numai buna vesta cu un bluzon mai gros pe sub ea.

Toanca asa e, din pacate se da la copii de peste 3 ani, am citit si eu pe urma.
Ana of ca numai belele si la voi. Insanatosire grabnica lui Alex.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare gagici

eu sunt pe fuga ca acum m am adunat dupa drumurisi abia l am pacalit pe papan as stea la tom si jerry..la 7.30 tb sa iau fata de dansuri asa ca sa ma scuzati...

am ras de m am spart cu perlele copiilor,cu schemele ninja si cu marakina care zambea la ce zicea educatoarea

super atmosfera aici...pup toate fetele si ne ,,auzim,,

sanatate multa celor mici si celor mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Pai asa mai Cosmina zi ca esti pe/cu/intre drumuri chiar vroiam sa intreb unde te-ai ascuns si de ce.
Te asteptam si pe tine cu "perle" in completare.

Gio - luati-le mai o rama foto digitala si terminati povestea, nah...daca sunt d-astia mai tehnici. Daca vrei sa o sensibilizezi pe ea... luati-le un steamer.
Sa poarte Edi sanatos vesta... avem si noi una asa mergem la gradi... ca e mai rapid si mai comod. Ii dau pe sub ea un hanorac pufos sau o bluza d-aia tip fleece si e numa buna de fatzaiala pana la masina si de la masina in gradi.

Odorul meu a mancat decand l-am adus de la gradi de nu-mi vine sa cred... supa cu 2 galusti, vreo 8 mandarine, o felie de unt cu miere, actimel si alte rontaieli. Macar de-ar pune si pe el ca tot la 18kg sta... desi e ditamai prajina.

Patul nu a venit.... am citit despre firma aia pe net ca sunt cam neseriosi cu livrarea. Sper sa n-am probleme si cu marfa... Daca ma mai aburesc si maine dimineata... ma duc peste ei sa le fac scandal. Si-am fost astazi pe-acolo... dar nu am intrat in mag cu mobila ... .

Merg sa ma spal pe par... si mai revin. Intre timp poate reusesc sa-l conving pe Nicolas sa adoarma mai devreme ca mi-a zis educatoarea ca a dormit f putin azi la gradi.

LILIANA 27+ si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Mai da ce de veselie pe aici mai sa cred ca am revenit in vreurile bune.Chiar ca perle mai scot copii astia.
Faza cu "nesimtito " si cu fdracovenie a fost totala . Am ras cu Marian imaginand fetele parintilor.
Toanca cost ceva si pastiloiul.Si eu mai obisnuiesc sa il fac taran pe MARIO...ce e drept are si apucaturi cand imi mai trage pe nevazute cate o lopata.Azi se juca si mi-a ars o bila de plastilina de marimea unei portocale fix in frunte.Are claro problema cu pkastilina aia , e a dua bila pe care mi- iau in freza in 10 zile si nici macar nu a fost cu directie.
Ana sanatate la pitici.Mai merge vreunul la gradi sau cresa?
Cosmi deci sa intelef ca revii mai pe seara.Te si simt mai vesela.
Liliana lasa ca vine si patul nu te mai enerva.Nici Mario sa stii ca nu se culca devreme indiferent dc doarme bine sau nu.
Maraki ce ati mai facut azi la gradi?
Giova buna ideea cu rama digitala , i-am luat si noi la director.
Am plecat si eu la tv nu de alta insa tb sa intru si mai pe seara ca parca era prea frumos prin zona.

Irina 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna seara,

E buna ideea dar daca are rama digitala? O pune in alta camera cu alte poze
Ana cum adica galci cu streptococ? Cum s.a facut investigatia? Angelo cand a avut rubeola avea galci in spate la ceafa si subrate, a debutat cu febra timp de o sapt dupa care se umpluse de bubite rosii pe fatza la frunte ( dr neamt nu l.a controlat de galci si a spus ca bubele sant din cauza febrei ) Cand am fost la romanca, am mai scris eu atunci, imediat l-a controlat dupa urechi, la ceafa si subrate si le.a gasit si asa a spus ca este rubeola.
Ei cu gradi...cum m-a vazut fii-miu a spus ca-i este foame dupa care imediat m.a chemat sa mergem la toaleta sa faca pp. Nu bause apa deloc, nu facuse pp si nu a mancat la pranz. A dat cu lingura prin farfurie dar nu a gustat deloc, a trebuit sa stea la masuta pana au terminat de mancat colegii...edu Efi a spus ca aude la gradi prea mult Nu si s.ar putea sa nu mai fie atat de incantat sa mearga...am observat ca nu-i place cu Efi, cealalta este bolnava in medical. Am intrebat-o daca isi pune capul pe brat cand se supara si i se interzice ceva, asa face Incet, incet o sa inteleaga si el care e rostul pe acolo, vedem maine ce face. Dimineata i.a spus lui Giorgos sa mearga la papus( bunic ) nu la gradi dar ca´nd ajunge acolo nu face probleme deloc...sper sa nu se schimbe.

ma retrag sa vad Good bye Lenin ca aseara m.am pomenit cu subtitlu slav Am gasit azi in romaneste...nb tuturor..intru maine daca nu e parolat laptopul la sv

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

IRINOO deci Mario te bombardeaza frecvent. Pai daca tot are o fixatie cu plastilina... confisco si tu ca poate asa se linisteste.
Robert il mai face de "etnie" cand face cate-o tampenie de genul loveste...scuipa.. si i-am zis mereu sa nu mai insiste cu folosirea cuvantului... mai bine nesimtit.Eu l-am facut acum cateva zile.VACA.. pt ca s-a luat cu joaca si in loc sa se duca sa faca pipi la wc a venit la mine sa imi zica , ca nu se mai poate abtine si a dat drumul pe el.

Cel mai mult ma distreaza cand de exemplu dau eu peste vreo jucarie de-a lui prin camera si imi cer scuze iar el imi spune:"Nu-i nimic mami, 'atza=lasa ca te iert, nu e pobena=problema". In alta seara i-a zis lui Robert care se-mpiedicase de scaunul copilului:"Ai ghija=grija tati, ti-am spus de-atatea ori!" Dar nu pe ton de repros ci f intelegator... asa-i amuzant. Evident ca astea-s expresiile noastre la adresa lui si el se comporta ca atare.

Eu mi-am facut baie timp in care copilul a stat cu picioarele intr-un lighean cu apa si spuma...ca la pedichiura. Toata baia e o mare balta acum... dar macar a stat cuminte cand m-am spalat si eu.

Deci in seara asta facem party in pijama? De regasire... revenire?Desi... mai sunt muuuulte muuuulte fete absente.

LILIANA 27+ si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput