Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (340)
Raspunsuri - Pagina 6
Giova spune:
bee pai dupa eozinofiliile alea mi-am dat seama, noroc cu doctorul din mama. Cand am mers pt. urechea lui Edi, am arata dr. si analizele lui marco si la fel a zis.Limita la el e pana in 400 parca si el are peste 500, nu am analizele in fata sa-ti zic exact. e foarte putin anemic, dar dr. zicea ca tot din cauza viermisorilor.
Maraki si Marco face pipi afara. cand nu gasim wc in jur...ne uda roata si doamne ce-i mai place. nu poate sa stea pana ajungem la destinatie, asa ca, face pe unde apuca.
ana mie mi-ar placea sa am un sot innebunit dupa shopping. El o face rar, dar o comite rau de tot, de ma depresez. Cand l-am nascut pe Marco a dat fuga la Chicco si a venit cu haine, accesorii, cantar...cand mi-a zis suma am crezut ca-l omor. de atunci ma lasa pe mine sa ma ocup de asta si eu sunt mai zgarcita si cumpar multwe si mai putin calitative. de multe ori imi reproseaza dar...n-ai cu cine. ma lasa sa cumpar toate ieftiniturle de pe laredoute, kiabi, 3siusses, iar cand nu sunt multumita de ele..ajung la vorbele lui.
El isi cumpara putine haine, dar de calitate. pe cand dulapul meu e plin de tot felul, care dupa 2-3 spalari arata groaznic.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Giova spune:
revin cu o intrebare:
Clau trebuie sa fie la Buc. in 1-2 dec. si va sta la Golden Tulip Victoria. ce magazine de copii sunt prin zona
_
teolinda spune:
Frateee l-am sunat pe sefu ala de magazin... cred ca de 30 de ori pana nu a raspuns nu l-am lasat. Raspunde o voce de "neam prost" si imi spune ca mi-l aduce... nu stie cand ajung baietii si d-aia nu m-a sunat. Pai zic... bine..bine si cate zile sa mai stau blocata in casa ca poate o sa veniti...
Cica vin azi... io sincer nu prea cred dar daca chiar nu vin maine dupa ce las copilul la gradi ma duc direct peste ei.
MARAKi - tind sa cred pana la urma..ca si BEE ca defapt nici lui Angelos nu-i vine sa faca... nu cred ca ar putea sa se abtina la varsta asta.. s-ar scapa pe el. Si Nicolas cand era acasa facea seara pe la 10 pp si a doua zi abia la pranz... se trezea el pe la 9-10 dar se juca si uneori facea pp f tarziu.
IRINA - chiar asa cu greutatea.. am citit ca la 28 sapt cam la 1100gr trebuie sa fie iar tu ai zis ca la 29 avea 1300gr .
Piua ca m-au sunat ca vin nenicii cu patul. Merg sa pregatesc terenul putin
LILIANA 27+ si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
bumbita spune:
buna!!
bag si io capul dupa ce am culcat un bubacios mic...dar mancacios. bine macar ca mananca, nu ca sebi care a facut greva foamei cand a avut varicela.
Doamne, fetel, ce bine e acasa...pai daca ii mai maresc astia sal lui dani, eu rman casa si ma ocup de copii, parol!!!! cea mai frumoasa meserie si cu rezultate imediate si frumoase!!!!
sebi aseara a fost un cuminte ( fara calculator), ne-am jucat frumos, mia- pov ce a facut la gradi -a u invatat sa salute la engleza, tot canta un cantecel - fly-fly butterfly - si ma "testa" sa avada daca stiu sa zic in engleza la toate cuvintele....dupa care il testam eu....apoi ne-am jucat un jo sa zicem pe rand toate cuvintele care incep cu "c", "d" ...si care se impotmolea si nu mai stia pierdea si celalalt isi alegea o litera...
acum vreau sa pun la dospit aluatul si sa le fac niste gogosi...in seara asta suntem fara tati...care e plecat la oradea pana maine seara..
vad ca discutati aici depsre cadouri de craciun, lili chiar l-a introdus pe nicolas in atmosfera cu cantecele la masina- eu am la masina radio dat numai pe posstul pentru copii itsy-bitsy...super!!!!! noi avem comenzi de la ambii de masini mari cu telecomanda cu care sa mergem in parc, de cai de la horseland, edi o vrea pe fifi care face baloane, sebi il vrea si pe roary de curse - nu ala care se construieste, ca ala il are....mai vrea un camion mare de la diverta care transporta masini....cred caa trebuie sa fac un credit!!!!
giova bine ca ai depistat cauzele plansetelor lui edi ( otota) si lipsei poftei de mancare la marco (viermisorii )...si eu trebuie sa mai repet copro...polimod as vrea si eu, daca mergi in italia...3 cutii ( am inteles de la iuliana ca e musai sa facem 3 cure )... cand plecati in ianuarie?
maraki si noi mai facem pipi pe unde apucam cand apare o urgenta...pe la masina, pe la copaci....mai haios e in mall-uri cand suntem si alergam pe scari sau pe unde ne apuca sa mergem urgent la baie!!!! cat despre restul- acomodarea lui angelo la gradi, eu vad partea frumoasa si buna, s-a acomodat, sigur se va integra si cu edu...si cu copiii...si cu limba....oricum bine ca s-a obisnuit cu un program super si mai ai si tu timp de un film, sa te odihnesti...ca si asa te trezesti fff devreme!!!!
sebi ieri nu s-a certat cu iris la gradi, din contra i-a zis ca e frumoasa si a stat numai cu/langa ea...si s-au jucat de-a mama si de-a tata cu papusile...nu-mi vine sa cred!!! el cu papusile...si asta mi-a zis rodica la telefon, mama lui iris, ca asa i-a spus iris!!! aseara imi cerea apa, imi multumea, imi spunea draguta mea, printesa mea, iubita mea....
irina tu ma intrebai. aparatul nostru cu aerosoli este OMRON si costa in jur de 3 milioane de la sensiblu l-am luat. este ffff util in casa...,ai ales cand ai doi copii...si pentru copii dar si pentru adulti. ieri ai mancat pizza sau salata????
pana se trezeste maimutzicaa mea, mai stau, sunt in zona...dupa pun laptopul sub canapea....
...aaa uitasem, cat ma bucur cand va gasesc mereu pe prima pagina....mai am o dorinta sa mi se implineasca si ar fii super!!! ( nu v-o zic!!! ...decat daca se implineste ...)
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">poze
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
bumbita spune:
iuliana tare de tot faza cu " barbatul din pat"...vezi, are cine sa te incalzeasca seriel astea...si eu dorm cu barbatelul meu in brate, si-l strang cand doarme - ca asa nu sta - mai ales ca de cand nu mai are varicela nu se mai muta din patul nostru, si-a facut abonament si numai langa mine doarme....
beee merci, asa am inteles si eu ca e cam tarziu acum...oricum e bine ca este printre cei 80... cu timpul, nu se stie cati raman!!! in rest, sunteti sanatosi? tu cum mai esti, mami?
giova pai hotelul asta super este in centrul-centrului...eu stiu ca e un Z pe langa teatrul odeon..si alte magazine de copii nu prea sunt....mai bine merge la plimbare la unirea unde au un etaj intreg!!!!!
ce bine e acasa...doamneee..cat timp am sa ma ocup de toate...nasol cu bubele astea ca altfel, ma ocupam si de mine...o manichiura, o pedi, un masaj...da' acum nici pe fata de imi facea masaj nu o mai chem, nici lu nenea stefan portaru' nu-mi vine sa il rog sa-mi arunce si mie gunoiul..la cum arat!!!!
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
d_melli spune:
Bonjour si de la mare!
Din pacate azi a fost o zi grea cu multa munca, dupa care a urmat o masa copioasa la restaurantul grecesc din fata.Si peste o ora fug acasa.
Ana da in ce tii fata imbracat dc nu in strampi , nu in rochite...
ROsalinda lasa-l naibii de pat ca o veni el odata si odata , poate vine de Mos si uite asa te-ai scos cu inca un cadou la sac.Si apropo de greutate eu am fost la 29 terminate, mai precis la 29 si o zi.
Maraki lasa eudcaotarea ca poate are stilul ei , cine stie ce metode folosesc, mai bine incearca sa ii explici care e sitautia si ce asteptii tu de la ea si invers,poate asa va intelegeti reciproc.
Toanca super tare faza .Dragul de el!
Bumbita am mai auzit de aparatul asta insa nu eram sigura stiu caunele sunt mai silentioase decat celelelalte.Si tu cum srtii ce solutii bagi in el?Iti recomanda medicul?
Bee deci si voi cu veste de la Auchan...mai da ce tot aveti in auchanul ala de va inghesuiti toti la haine de copii?Sunt ieftine?
Irina 31+ cu
bumbita spune:
irina, aparatul nostru e destul de silentios...nu stiu cum sunt altele...nu am element de comparatie. de ex, aseara i-am facut lui edi cam tarzziu...pe la 2 00 si era si obosit...eram doar eu cu el in sufra - dni era cu sebi in camera...se jucau cu masinile - si ii tineam mascuta si ne uitam la tv....la un mom dat, m-am uitat la el si adormise....si mai aveam sa il dam cu mixtura si sa-i dam pijamaua...pana la urma s-a trezit dupa ce l-am dat cu mixtura ca ii creeaza senzatia de rece...si il luase cu frig...
cat despre solutii...la simpla scurgere de muci sau o tuse seaca, ii pun decat 5 ml de ser fiziologic....la restul, ne spune dr. pediatru sau cea de familie ce si cat sa punem - pana acum ne-au dat ventoline si flixotid .
cum mai e mario? a mai facut febra?
Giova spune:
Bumbi mersi. vine cu avionul in 1 dim. si se intoarce in 2 seara, deci in 2 poate sa dea o fuga la Z, ca nu-kl primesc acasa cu mana goala. ma lasa acasa singura cu copiii in 1 dec., cand de obicei eram la Alba Iulia.
Irina o pijama dintr-aia intreaga la Auchan e 17 lei, sau 15. Bluze frumoase sunt la 12-15 lei, trening la 45..ma refer la hainute de bebei. nu mai zic ca cele de fetitze sunt frumoase...ca peste tot.
calitatea nu stiu...deja pijamaua lui Edi s-a scamosat la calcaie cum tot da din picioruse, dar e bumbac si la banii astia ii cumpar lunar cate una.
_
toanca spune:
Giova, pe Calea Victoriei (acolo unde e hotelul) nu prea sunt magazine de copii.
Mai repede merge la Unirea Shoping Center….acolo are de unde alege.
Lili, deci pana la urma a venit patul…; l-am vazut: arata super
Bumbi…..deci sit u singurica!
Ce surpriza ai de nu vrei sa ne spui?????????
Spre rusinea mea...n-am fost niciodata la Auchan.
De regula mergem la Carefour sau Real
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
bumbita spune:
am gresit, am vrut sa zi ora 22 00, atunci i-am facut lui iedutu meu aerosolii, a nu se intelege ora 2 noaptea....
ce sa fac?! asta se intampla daca nu citesc mesajul inainte de a-i da trimite....