Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (340)
Raspunsuri - Pagina 15
d_melli spune:
Ioana la noi e cald si soare de zici ca e primavara.Pe Mario l-am scos in pulover fara caciula azi.Urmareste-l pe Marco si vezi nu te juca.Si la noi era la lume la vot, bine ca nu am mai fost anult asta ca imi statea bine cu burtoiul pe acolo
.Eu am votat in tandem cu judetul ca asa am judecat eu ca ne e mai bine si la referndum unde intial nu vroiam sa votez l-am lasat pe Mario care a votat pe ambele nu
.Ai primit pmul cu numele "vedetei"?
Irina
31+ cu 
Giova spune:
da, da..mersi.am si uitat sa-ti spun...l-am trimis si lui Clau.
Fain ca a fost cald la voi, asa a fost ieri la noi...azi urat de tot...
Noi asteptam sa se trezeasca Edi sa mergem totusi la vot, sa ne facem datoria....la cata frauda am vazut la tv
.....
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
T_Ioana spune:
Buna seara si de la noi!
LA MULTI ANI, IOANA (Pufu)! 
Sa fii sanatoasa is fericita alaturi de baiatul tau frumos si dulce! Mai da un semn despre voi!
Eu am dormit vreo 2 ore cu Razvan...iar el abia s-a trezit
, cred ca ne distram bine diseara! Cristi e la meci, doar ce am vorbit cu el si era extrem de incantat...conduce Gloria![]()
La noi o vreme de toata jena, frig si o ceata de sa-ti bagi degetele in ochi dar am mer sa ne exercitam
. Inainte de vot am trecut pe la camera de garda sa-l vada pe asta micu un medic ca mi-era ca la noapte face 40 si n-am antibiotic, n-am diagnostic, nimik! Se pare ca are doar gatul putin rosu, continuam cu antitermicele si sirop de tuse pt micul magarus. A fost mortal ca nu avea rabdare acolo si l-a intrebat la un moment dat asistenta "Unde te grabesti asa?!" la care fi-miu "La vot!". Asa ca l-am lasat sa puna el stampila (eu am controlat fenomenul spre deosebire de Cristi care l-a lasat singur la un buletin pt referendum si a pus piciul stampila langa langa chenar si era sa puna si la presedinte pe Becali
-doar acolo ajungea bietul copil
-....dar s-a trezit taica-su si a remediat problema) si a fost atat de extaziat ca era sa nu o mai dea inapoi.
Giova, ma bucur ca accepta Edi laptele de la congelator
. O sa vezi ca va fi super ok cu papaciosul asta mic
si o sa va relaxati si voi un pic, ca porumbeii, in ianuarie! Sanatate multa lui Marco, Domane scaune cu sange
?!!!
Irina, si pe mine ma tenteaza tare de tot un aparat din asta, sper sa nu avem nevoie totusi! Oricum, sunt avida de informatii asa ca citesc ce zic si fetele care au!
Brandusa, sunteti in pregatiri pentru maine sua va sarbatoriti azi
?!
Bumbi, ce activitati frumoase aveti voi in familie
! Au rabdare baietii tai sa urmareasca un film intreg?
Cu numele la noi era stabilit cel de fata de prin ma-iunie
si in septembrie, dupa ce am aflat ca sunt
chiar ne-am distrat ca exista un site unde iti calculeaza cel mai potrivit prenume pt copil (http://www.babynamescountry.com/) in functie de prenumele parintilor si culmea, a iesit tot SONIA, deci e clar
(se pare ca avem ceva cu numele de origine rusa
)! In schimb cu al doilea prenume, cu cel de sfant (ca am zis sa aiba si bb2 zi onomastica, ca si Razvan), nu ne punem deloc de acord
. Oricum, mai e timp pana in mai sa alegem si al doilea nume....si ideal ar fi sa nu-i creasca cocosel bebelinei
Silvia, ce mai faceti voi? Nu ati ajuns acasuta?
Merg sa fac un piure pt baieti ca tocanita am pregatit-o pe la pranz!
Ioana
lui
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) si
15+ cu
Sonia
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"
Giova spune:
am mai mers odata la sectia de votare...aceeasi coada enorma...asa ca ne-am urcat in masina si acasa cu noi. Nu stateam pt. nimic in lume cu copiii in frig.
s-au dat si primele rezultate in urma sondajelor...bine ca s-a rezolvat cu referendumul...la cap. presedinti...no comment.
marco nu a mai fost la wc, urmaresc in continuare.
Ioana vad ca dormi la greu...bine faci, profita cat poti.
Doamne ajuta sa nu mai faca febra razvan.
, pe maine.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
maraki spune:
Giova eu acum am citit mesajul de scaunul lui Marco! Du-te neaparat la dr. cu el,nu este de asteptat
Daca ar fi facut tare as fi zis ca poate s.a scremut si a avut o mica fisura, tu ai vazut in interiorul scaunului?
ce aveti mai cu Basescu? in turul doi l-as fi votat pe el decat pe Gioana!dar nu ma duc....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Pufu la multi ani, sanatate, fericire si multe impliniri pe toate planurile

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
oachi_79 spune:
Buna dimineata dragi mamici!
Iaca m-am hotarit sa va scriu si eu 2 rinduri, ca am disparut cam de multisor. 
Multumesc de urari pt ziua mea si asemenea LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor din aceasta perioada.
Noi suntem bine, am fost in week-end la Iasi la ai nostri parinti si i-am scos la o fripturica, o data fac 30 de ani, baba in toata regula... 
Iar acolo le-am mai dat 2 vesti: ca mai asteptam un bebe mic-mic (asa ii zice Razvan) care e tot baietel si ca dupa 5 ani in care am stat in focsani, ne mutam acasuta la noi. Panica generala am stirnit, ca avem de golit un apartament care era mai mult depozit si de renovat in totalitate. Sper sa ne dea Doamne-Doamne putere sa le putem face pe toate si cit mai repede, sa vina bebe mic in casa noua.
Cam atit am avut acum de zis, ne imbracam sa plecam la gradi. Ne reauzim mai incolo. 
Oana, mamica de
Razvan-Stefan (13.02.2006) si
17 S
cosmi1975 spune:
neata gagici
eu am dus copilul la gradii si m am spetit de tb pana la ora asta...mult praf
ieri am avut multa tb de asta nu v am vizitat
de dimineata Gabi a facut mutari in dormitorul Biancai...are omul asta o rabdare
a mutat singur absolut tot
apoi ne am dus la Auchan la locul de joaca si pe la 2 ne am dus la curte ca a facut tata un gratar(i a trecut supararea)....am si votat pe dupa amiaza
dar n ai iesit preferatul meu
...poate alta data
Stefan e un scump si un mancacios...s a cam ingrasat
,aseara
l am masurat si are 103 cm
...faza tare aseara...l a certa Gabi ca a lovit pe Bianca...,, daca mai dai in Bianca iti trag 2 palme la poponet,,
la care Stefan ,, tatii te rog sa termini cu prostiile astea ,,
de am ramas masca
OACHI

felicitari pt noul membru...sa fie sanatos si sa aduca bucurii....sigur o as va mutati in noua casa daca va doriti fff mult
MARAKI
aoleuu ce de nebuni si pe acolo...dar ce curaj pe tine ca eu nu le dadeam drumul
cat despre visele tale...esti mortala
Dmelli deci pupaciosul e ok
....si eu intru in fara plata
Bumbita
...si Stefan se uita la filme asta in cazul in care se satura de calculator
Tioana
ce nume frumossss
off ce drag imi e de voi gravidutelor...la Bucuresti a fost si este o vreme de primavara
Giova
poti sa pleci linistita in Italia daca papa Edi tot
lasa ca votezi turul urmator
eu tb sa ma duc la cora ca am cumparat jucarii pt la gradinita mea..12 jucarii 15 milioane sa faca directoarea stop cardiac
dar am luat numai de la fisher price....is super faine si educative...
pup si ne ,,auzim,,
andiaroro spune:
pe scurt
alex si anastasia sunt mai bine si nu facura pete. chiar sunt curioasa cand o sa fac ex de urina, daca fost scarlatina in zona
avem ceva poze
http://community.webshots.com/slideshow/575641813tENGLD?mediaPosition=6
raluuu: ce face tiza? si frumuselul..![]()
Oachi-numai supervesti ne-ai dat
ioana-fericitoooo!adica...fericitilor
Ioana si Bee- La multi ani!
mai apar...