Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (340)
Raspunsuri - Pagina 14
Giova spune:
Cosmi sunt multumita, ii mai scapa ei cate ceva, dar ii zic data urmatoare...ca si mine nu va face nimeni, e clar.
Azi asa de bine a fost cand am intrat in casa si era totul curat, mirosea frumos....
Ma bucur ca e ok tatal tau, pana isi face masina va fii pieton, tot baiul asta sa fie.
Irina, Bumbi zicea ca are ap. de aerosoli de la Omrom, din sensiblu la 3 mil. Asa deci...te-a pupat Mario de te-a zapacit, pardon, albit
. Marco azi a zis ca am ochi frumosi si ca imi sta bine asa machiata. am pus si eu un fard dupa nu stiu cat timp si uite ce-i place copilului.
mergem la vot, dar cu cine sa votez? aseara ne-am uitat pe TVR1 la emisiune si tot nu stiu cu cine....nimeni nu ma atrage. atatea promisiuni desarte....
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Bee spune:
Buna fetele.
Ioana, felicitari pt fetita! Super veste.
Irina, noi avem Omron. Am avut maaare nevoie, nu ma descurcam fara el la cate bronsiolite au facut ai mei. Dar uite ca e aproape un an de cand sta la cutie! AI mei faceau aerosoli de 3 ori pe zi fiecare, cand aveau cate un episod nasol. La Razvi l-am folosit si o luna zi de zi. Unde sa ma trambalez cu ei de atatea ori? Dar intreaba medicul. Parca Mario e cu laringite si in laringite nu stiu care e tratamentul.
Giova, cum e gogoasa? DA, mergem cu siguranta la vot! Eu votez alteva decat e acum, asta e sigur. SI toata familia noastra.
Cosmi, bine ca e ok tatal tau! Offf. Ma ia si groaza cand aud de accidente. SI eu des pe drum cu piticii.....
http://www.dropshots.com/dochia
maraki spune:
Buna seara,
scriu pe fuga pana se trage un film pe cd.
Cosmi la mine nu a fost frontal, am avut partea dreapta praf pt ca m-a lovit pe dreapta( vina mea )
Miha asa e cum a scris Giova, tipul vb la mobil si spunea ca inca este baut, era imbracat in costum iar cand s.a intamplat cu copilul nenorocirea, au sarit alti oameni sa il scoata din apa.
Irina a fost misto perechea dar nu i-as fi votat pt caz! Sant altii cu probleme mult mai mari, merita si tatal tipei care e cu Jean, ai vazut cat se chinuie amaratul cu boala lui.Merita si cazul copiilor luati in plasament,restul nu le mai retin.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Buna dimineata,
Cred ca Basescu va iesi presedinte, am visat ca eram cu el si trebuia sa il duc acasa cu masina
( era presedinte in vis ) Acum sant curioasa daca se adevereste![]()
M-a pus naiba sa deschid usa la doi baieti, tot faceau semne ca vor sa intrebe ceva, eu ziceam ca este inchis pana cand am deschis crezand ca poate vor sa cumpere tigari de la tonomat
Maaai erau varza de beti
Au vrut sa le dau ceva sa manance, le-am explicat ca nu este nimic gatit la ora asta, ei nu si nu..sa le dau macar chifle cu ceva, eu ca nu se poate, painea este cruda si trebuie bagata in cuptor, ei : pai o bagam noi.....in final m-am ales cu un " hai sictir madam" dar m-am facut ca nu inteleg
cand am inchis usa a continuat in turca o injuratura.....bine ca am reusit sa inchid usa si nu au insistat!Uite asa ma mananca pe mine sa deschis usa duminica, atunci cand nu este nimeni prin zona si este totul inchis
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
d_melli spune:
Giova eram sigura ca am intrebat insa pe buen dc imi mai aduceam aminte...cred ca misuna la greu hormonii.
Hai sa va dau un link cu chestii misto de bebe la preturi bune.Mai mult pt bebei mici :http://bebeshop.wordpress.com/
Brandusa da de ce nu l-ati mai folosit?Tb musai sa ma interesez ce efect are in cazul laringitelor.Eu intelesesem ca e eficient si la curs nasul si cred ca totusi merge si la laringite pt noi trecem imediat pe cel putin doa injectii de dezametazona care stiu ca se poate pune si in aparat.
Maraki numai tie ti se poate intampla,nu le mai da drumul la toti dezaxatii.Asa e in ceea ce priveste cazul insa pe alta parte nu e normal, pai de ce naiba te mai chinui sa dai tot ce emai bun din tine pentru a dansa perfect cand din star esti caz pierdut tocmai pt ca nu esti la fel de grav ca si restul.Asa parca nu mai are nici o miza.Corect ar fi fost sa castige ala care danseaza cel mai bine,ma gandesc eu.Ca altfel din start se stie ca os a castuge cel cu cazul cel mai nasol.Iar te visezi cu personalitati, de la CTP ai ajuns la presedinti?Nuputeai sa visezi si tu unul mai sexos , taman pe bramburici asta l-ai visat? Eu nu cred ca va iesi el.Si sincer eu personal nici nu mai vreau sa iasa el.
Irina
31+ cu 
Giova spune:
Neatza!
Aseara a baut Edi din sticla lapte descongelat
. era din 6 aug. si doamne ce gras era. sunt asa de fericita, putem pleca linistiti in It in ian.
Irina interesant site-ul.vezi ca poti comanda direct pe mothercare.com si trimite in ro, costa 25 lire transportul. sunt scumpe hainele, dar merita la reduceri, oricum nu ajung la preturile din mag. de la noi.
MAraki doamne fereste poate o patesti intr-o zi. Numai deschide la nimeni, stai pe curu tau.
te visasi cu presedintele? mergi la vot?
revin ca plange gogoasa.
_
Gio
de
maraki spune:
hello again,
Da Irino, am vise ciudate
L-am visat sapt trecuta si pe....sa nu ziceti ca sant nebuna pt ca nu pot sa dau comanda la vise...Michael Jackson
Era cat se poate de viu si ne.a propus mie si lui Giorgos sa mergem cu el la New York pt shopping
Ma si gandeam ca vom cumpara o gramada pt Angelo
Irina, CTP sau Basescu....amandoi cheliosi
si sa dea naiba daca am vreo inclinatie spre astia cu virgula calvitie
Giova trebuie sa ma invat minte, de azi nu ma mai intereseaza cine vine duminica...noroc totusi ca nu au facut scandal, erau de seama cu fii-miu.
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
bumbita spune:
Buna amiaza fete dragi!!! haideti la o inghetata!!!![]()

ioana mami asa da vesti!!! imi inchipui ce fericire maxima pe caul vostru sa stiti ca sarcina e ok, bebeina e in grafic
si mai ales ca e FETITA, asa cum isi dorea tare-tare razvan!!!
acum ce nume ii veti pune? ati facut lista? zicea ceva de sara sau nu am retinut eu bine??
cosmi bine ca nu a patit nimic tatal tau, Doamne fereste!!! si masina e ok, aveti asigurare nu? cum a fost pestele aseara? si noi am avut aseara peste cu pilaf de orez....doar a fost mare sarbatoare cu ....peste!!!!![]()
irina gata de maine stai acasa...ai scapat de pizza.
ce bine ca te tot pupa mario!!!
si eu ma simt asa de bine cand ma pupacesc ai mei baieti -toti trei, normal!!!![]()
miha ce povestesti tu acolo de baiatul ala?! Doamne fereste!!! am tot auzit de cazuri de-astea de ineficienta in caz de urgente....cand vine salvarea!!!Doamne fereste sa ajungi pe mana medicilor si sa depinzi de ei!!!
tu lucrezi undeva la stat pentru ca si pe mami care e bugetara o baga in cfs acum si in decembrie si tare suparata mai era si ea ca le iau din salarii...tocmai acum de sarbatori!!!

si-au gasit de unde sa faca economie la buget...

giova buuun lapticul!!!
f bine!!! pai in ianuarie are piticul 6 luni...cu divrsificarea si cu laptele congelat, poti pleca in vacanta o luna cu clau, nu?![]()
![]()
glumesc!!! ati vazut oferta de la tarom ? 9 euro calatoria dus-intors...bineinteles ca trebuie cititi si analizat...cred ca sunt anumite perioade, anumite destinatii, anumite conditii de sedere....nu e asa de moca!!!![]()
ati votat? noi inca nu...asteptam sa se trez piticii si mergem....nici noi cu prezentul....dar nici nu avem vreo preferinta special....aaa, de dimi, dani a primit un sms de la CA sa mergem la vot.....nu mi se par corecte astfel de spam-uri....tocmai in ziua alegerilor!!!
desi inca bolnavi, noi aseara am iesit in oras...si azi...tare ne-am saturat - si eu si edi in casa.si apoi am facut o forma usoara de varicela...au inceput sa se usuce bubele . ne-am tot dat cu mentol d-ala si cred ca s-au uscat asa repede si de la el....asa ca ne-am bucurat din pliin de acest wknd minunat. aseara am luat de la mol pentru copii madagascar 2 si pisicile aristocrate. unul aseara si unul de dimi...le-am vazut pe perini pe covor, cu doua castroane mari de floricele facute de mine!!! ne-am simtit nesperat de bine cu piticii!!!
wknd placut in continuare!!!!
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">poze
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
d_melli spune:
La multi ani Ioana (Pufu) !Fericire maxima si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca!
Uite ca amine e si ziua lui Bee!Ce de sarbatoriti la sf de luna.
Eu am intrat sa urez la multi ani ca doarme Mario si eu fac cartofi prajiti cu mujdei.Poate mi se face rau air.
Maraki m-ai spart cu visele tale dar dc e vorba de MJ trec cu vederea orice.
Bumbi zi-mi de aparat dc merge la laringite.Si eu tot la stat insa la noi nu se intra.Miha cred ca e la primarie.
Irina
31+ cu 
Giova spune:
Pufumic! Multa sanatate si fericire alaturi de frumosul tau
La noi e frig tare...6 grade brrrr. am mers la vot...lume multa, coada mareee, asa ca am plecat in Real. Marco s-a plans de dureri de burta, a fist cu Clau la c, acasa iar si a facut de 2 ori scaun cu mucus si sange
. tot citesc pe net despre asta si ma ingrozesc
...acum trebuie sa-l urmaresc sa vad ce e...o fi de la tratamentul pt. viermisori![]()
Bumbi uita-te la semnatura Ioanei, Sonia va fii fetitza. eu si Lili vroiam sara...cine stie...ca al meu tocmai m-a anuntat ca mai vrea un bebe
.
Am vazut pozele, bine ati facut ca ati iesit. la voi e cald?
Maraki mai ce visatoare esti
.
nu stim daca mai iesim din casa sa mergem la vot, as vrea..nu stiu inca cu cine votez...cu actualul nici intr-un caz.
_
Gio
de