Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (340)
Raspunsuri - Pagina 13
maraki spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui cosmi1975![]() a avut tata un accident de masina...![]() multumesc bunului Dumnezeu ca n au patit nik si cineva acolo sus ii iubeste ...masina e praf in parte a din fatza dar nu i pb ca are casco si o face...nu aduce anul ce aduce ceasulstef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975 http://community.webshots.com/user/cosmi1975 |
aoleu!!! bine ca nu a patit nimic tatal tau, fierul se indreapta....nasol ca a fost frontal...eu am avut masina praf pe toata partea dreapta, cu stalp, tot tacamul...nu m.am lovit absolut deloc, doar persoana de langa mine s-a ales cu un cucui ca daduse cu capul de geam.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Ralu ma bucur ca ne-ai citit, asta inseamna ca nu iti sant indiferenti spiridusii
Te asteptam cu pove despre domnisorica si Cezar
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
Maraki nu se poate vota decat de pe nr. romanesc.
Oricum, ceva nu pusca, 5 voturi in plus si o groaza d elume l-a votat, numai de la mama are 6 voturi...
Cosmi bine ca e ok tatal tau, masina e numai fier.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
T_Ioana spune:
Seara buna dragelor!
LA MULTI ANI printesei dulci, Daria de Mira si mamicii lui Razvan cel frumos, Oachi! Sanatate si multa multa fericire!
Ma bucur din suflet ca a scris Raluca, incet incet se reface din gashca
! Ralu, ce fac spiridusii tai? Te-ai intors la munca? Musai sa povestim zilele astea ca a trecut un veac si mi-a fost tare dor de tine
Miha, ma gandeam la voi cu zecile de copii din grupa, chiar nu exista posibilitatea sa se faca doua grupe? Eu nu pot sa cred ca nu sunt cadre didactice, cred ca nu se vrea, pur si simplu. Felicitari pentru Tudor cel cuminte si perspicace si atent. Si eu am ramas cam
cand am vazut stirea cu Bazinul Olimpic mai ales ca la mine in firma e subiect zilnic de discutii ca noi am facut proiectul si instalatia de filtrare-epurare. Mare tragedie, bietul copilas!
Giova, l-am votat si noi pe Edi cel frumos, si de pe tel meu si de pe al lui Cristi! Ce dulce doarme el! Si l-am vazut si pe pestisorul de Marco, din pacate de fiecare data fara sonor ca l-am urmarit de la munca! Foarte bine se descurca!
Cosmina
, bine ca e tatal tau intreg si nu a patit nimik. Si ce noroc ca are Casco....sa fie sanatos, ca fiarele...
Ana, sanatate multa
, am citit din urma si vad ca mititeii tai sunt greu incercati. Antibioticul la Anastasia a fost strict preventiv?
Silvia, bafta maine! Sa fie cu noroc si intalnire frumoasa cu Anda&Co. Sa faceti poze multe!
Bumbita, ce cumintel e Edi, impresionant! Cum mai stati cu bubitele?
Liliana, voi sunteti ok?
Madam FBI, te solicita Mario la greu de nu dai nici un semn? Sunteti bine, ce face Carla?
Brandusa, draga de tine, eu ma mir ca nu te usuci pe picioare fara somn! Esti de admirat pentru tenacitate si rabdare
! Cum mai e Tavi?
La aproape 20.45 am ajuns si eu de la Tg Mures. A fost mai bine decat mi-am imaginat, am gasit un medic interesat, implicat care mi-a explicat absolut orice. Si eu ma dusesem cu lectiile facute, i-am spus ca am citit pe internet o gramada de chestii despere membrana aia amniotica si se pare ca e exact cum speram: adica membrana amniotica nu s-a lipit complet de membrana choriala. Lucru care se intampla dupa 15 saptamani si care nu ar trebui sa ma streseze. Se vedea clar ca e mult mai apropiata (mai mica distanta dintre cele 2) decat la echo de 13 s, cand medicul de la Bistrita m-a ingrijorat. Radea medicul de mine si a zis ca daca ar fi si studentii lui la fel de interesati si informati ar fi foarte fericit
....nu mai spun cand l-am rugat sa urmareasca (desi se face cam la 20 s) IR pe arterele uterine l-am impresionat total
. Una peste alta totul e ok, bebe are 15 saptamani, e perfect dezvoltat, am numarat degetele la maini si picioare, organe, batai fetale, e super ok translucenta nuchala (in sensul ca si acum, la 15 s e sub 3 mm), placenta, col in regula,(am primit si DVD cu inregistrarea intregii ecografii) ne-a cam chinuit cu masuratorile ca a vrut sa stea doar in cap, plus ca azi, cu certitudine, am simtit si ca misca si, ce e cel mai important, e ca e.... FETITA
!
Ii spuneam lui Cristi ca atat de mult mi-a placut medicul asta ca as merge saptamanal la el daca m-as putea teleporta
. Drumul a fost horror pt mine care am rau de masina, am fost cu niste prieteni buni (doua cupluri) iar doamnele gravide in 33s respectiv 39s tot la acest doctor isi monitorizeaza sarcinile. Si la dus si la intors am dat la boboci, a fost cumplit si ma gandesc cu mila si respect la gravidutele care vomita mereu in sarcina. Eu sunt ca o leguma si e prima data cand vomit dinainte de a ramane
cu Razvan. Ma gandesc si la nasa mea care e fericita ca la 24 s vomita doar de 2 ori/zi desi pana la 16 saptamani a vomitat si de 13-14 ori/zi iar la prima sarcina a vomitat non-stop, inclusiv pe masa de nasteri (dormea noaptea pe un prosop in baie cu capul pe WC...vai de sufletul ei)
Merg sa incerc sa pap ceva fructe ca azi a fost cam post negru pt mine
...sper sa ma simt mai bine!
Va pup pe toate si va doresc noapte buna!
Ioana
14+ si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"
MIHA78 spune:
Ioana, ce ma bucur ptr. voi ca e fetita, prea erai necajita si tu ca e baietel, plus ca mai zicea si Razvi ca vrea surioara.
Giova, il mai votam azi pe Edi si de pe tel. sotului, e asa dulce in poza aceea. Cum sunteti cu urechea?
Cosmi, bine ca n-a patit nimic tatal tau, cred ca ati tras o spaima.
Maraki, eu nu stiu detaliile legate de acel accident, eram la birou cand a venit bunicul sa inregistreze decesul copilului, abia se tinea pe picioare, m-am ridicat si am plecat de pe acolo ca eu sunt tare sensibila la lucruri deastea, am inteles totusi ca nu l-a observat pe copil, dar ca l-a resuscitat o gramada pana a venit salvarea. Sa ne fereasca bunul D-zeu de asa nenorociri. Si era doar a doua sedinta de innot.
ralirali spune:

am scis o gramada si am pierdut tot.
Incerc sa intru mai pe seara sa reiau, trebe sa ma apuc de curatenie pana nu vine gasca de a salina.
Va pup
T_Ioana spune:
Buna dimineata la amiaza
!
Ralu, atunci asteptam diseara grosul mesajului
. Vezi ca azi e sarbatoare mare (+ Intrarea in Biserica a Maicii Domnului), aviz si altor amatoare de spalat, curatenie si gatit (la fel ca mine
). Eu mai aveam 2 minute si bagam masina la spalat, norocul meu ca a sunat vara-mea si printre altele mi-a spus si ca e sarbatoare!
Miha
multumesc
. Horor ce povestesti de copilasul acela! Sa ne fereasca Dumnezeu pe toti de asa nenorociri!
Merg sa dorm si eu o tura cu Razvan care are "freba" 38.9 si gatul rosu
.
Ioana
lui
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) si
15+ cu
Sonia
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"
Giova spune:

Noi am fost plecati ca de obicei...a venit tanti la curatenie si am plecat la plimbareala.
Ioana astea da vesti. Super!!!! Ma bucur pt. voi enorm! vei avea o printesa sanatoasa, vezi nici brida aia nu e inspaimantatoare.
De IR si eu l-am intrebat pe dr., la Marco habar n-aveam de ele, dar acum am auzit la alte mamici, am cautat si i-am cerut si eu datele.
sanatate lui razvanici!
Miha la noi nu se vede nimic la ureche...totul e ok, nu plange, mananca...sun dr. pe luni sa vedem.
La tv zicea ca antrenorul nu l-a vazut pe baiat in bazin, doar cand au urlat copiii si unii dintre parinti au relatat ca l-au auzit vb. la tel., parca ca e baut. doamne fereste de asa ceva, dar uite....ce tragedie!
Rallu asteptam sa mai reiei odata mesajul.
[bDaria de Mira! Multa sanatate si fericire pustoaica frumoasa si cuminte!
Oana[/b] mami de razvanel! Sanatate, fericire si tot ce e mai bun pe lume
dau o tura pe la bucatarie si revin....
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
cosmi1975 spune:
Salutare gagici...noi acum am intrat in casa..am fost la cofetarie ca aveam pofta de prajituri si la pescarie sa luam peste
tata e bine , i atrecut sperietura,a dus masina in service ..mai nasol este ca el e cam invatat la volan dar cred ca i va face bine miscarea![]()
papan a invatat o poezie la gradii si ne a innebunit cu ea...cam grea pt varsta lor mi se pare dar daca asa vrea doamna
Giova esti multumita de tipa care face curat???
Tioana
asadar o fetita...ma bucur mult pt tine si o
pt cunostintele insusite visavi de sarcina
Miha eu zic sa incerci sa te duci cu puiul la gradii 
Maraki si tu tot frontal???off ca asa mi se face teama cu condusul
Raluuu ma bucur ca scrii
Silviiiiii ce ai facut la examne????stiu ca ff bine dar da detalii![]()
ma duc sa pregatesc pestele
La multi ani ptr Daria si OACHI...SANATATE SI TOT BINELE DIN LUME

d_melli spune:
Ioana sa iti traiasca fetita! Ce ma bucur pentru tine.ne-ai zapacit cu baiatul si acum ne bucuri cu fetita.Nu ne-ai spus ce a zis Razvan si tati.Bine ca a fost bine la eco si ca e totul in regula.Acum pp ca esti in al noualea cer.
Ralu ce ma bucur ca ai scris, sa stii ca ma gandeam zilele astea ca ai sa apari.Spune-ne ce face printesa Anastasia si mister Cezar.Tu ce mai faci?
Cosmi imi pare rau de accident insa asa cum ai spus si tu bine ca nu a patit nimic ca masina se poate repara.
Miha deci la voi se intra in zile fara plata.La noi nu s-a anuntat nimic si cred ca e cam tarziu sao faca.Plus de asta eu sunt in medical asa ca...sper ca am scapat.Ce ai hotarat pana la urma mergi si tu la gradi luni?
Maraki te-ai uitat la dansez pentru tine? Ce rau imi parea de Radu si tipa , Doamne ce bine aratau, el nu mai zic
iar ea cand dansa era o nebunie sa o privesti.Frumoasa pereche.
Giova os a votez si eu dar maine cred ca...am uitat telefonul la mama,Marian e plecat , asa ca maine votez de pe doua.
Maine mergeti la vot doamnelor?
Noi pe aici cu un Mario care ma pupa de ma albeste din 5 in 5 minute, suficient de cuminte azi, insa nu ma lasa la calculator.Si acum imi spune sa termin.Inca mai tuseste , greu rupe flegma aia din gat.Maine seara oricumj vad medidicul de familie ca am de luat ceva hartii dela el.El imi spune sa il duc luni la gradi ca nu e nici o problema,insa Mario mai tuseste de cateva ori pe zi
.Cam atat nou.Va pup si sper sa intru si maine cand doarme.
A vroiam sa intreb dc nu cumva am mai intrebat , insa cum stau prost cu neuronii, are cineva aparat cu aerosoli si dc da de care , care e mai bun si cat este de util?Thks.
Irina
31+ cu