Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (340)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!

Brandusa! Multa sanatate si fericire alaturi de frumoasa familie pe care o ai! un camp de pt. cea mai cea mama!

Marco nu a mai facut defel...maraki nu era tare...atunci stiam cauza..fisurile, era chiar moale, mai ales ca s-a plans si de durere de burta. Cineva mi-a zis ca asta e semn de enterocolita...acum sa vedem ce va mai urma.
Oachi super vesti! sarcina usoara si un bb sanatos! spor cu mutarea, sa nu te obosesti prea tare.
Ana faine pozele, ce mare e printipesa...iar cu tortul ala cu o lumanare m-ai derutat, mai avem putin pana devine domnisoara Anastasia.
Cosmi spor la treburi.

daca ma lasa bebele trebuie sa rectific lista...sunt atatea , care nu sunt trecute....
revin.....

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

BEE si IOANA, La multi ani!! sa fiti sanatoase si fericite doamnelor!

Oachi felicitari si tie ptr. bebe, sa ai o sarcina cat mai usoara.
Ioana f. frumos nume ati ales ptr. fetita, mie imi place tare mult, e numele vecinei mele prietena din copilarie.
Giova, scaun cu sange intr-adevar stiu ca poate face si in caz de enterocolita, mai ales daca a avut si mucus primul lucru la care tb. sa te gandesti e acela. Cel mai bine sa intrebi si dr., inteleg ca a avut intr-o zi mai multe scaune moi. Noi am patit chestia asta dar pe motiv de constipatie fff. urata.
Irina, eu am aparat de aerosoli, nu stiu ce m-as fi facut fara el, e ceva italienesc luat din magazine de aparate medicale, Kyara se numeste, la noi a fost o urgenta, nu ne lasa din spital; decat daca continuam aerosolii acasa, l-am luat primul gasit. Il am de 2 ani jumate, ii fac si numai cu ser, sau bicarbonat cand tuseste, sau are secretii. E f. indicat in laringite, se fac aerosoli cu adrenalina, la indic. dr. si in spital e unul din remediile de baza ptr. laringita. Avea si Astery, il luase tot ptr. laringitele repetate ale lui Razvan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Despre noi, hotarati sa mergem azi la gradi, am convins copilu, am incarcat acumulatorii in aparatul foto, sa fac si poze daca tot merg, am pregatit hainele, dimineata cand sa-l ridic din pat, copilu meu ardea de numa. Bun, febra 39,4, am mers la dr. are rosu gatul tare, ne-a dat si antibiotic. E mai bine acum dar, racit cobza asa ca amanam din nou gradinita.
Pb. au inceput de vineri cu nepotul care atinut-o 2 zile in 39.8, ieri am fost eu cu el pe la urgente ca sora-mea a fost la serv, de la el a luat ca s-au jucat c-o zi inainte impreuna. Asta e se mai imunizeaza si el.
Bumbi, da lucrez la stat, mai avem si in dec. 4 zile. Ma bucur ca sunteti mai bine, tu esti tot in concediu nu?
Cosmi, au ce bucurosi vor fi copilasii cand vor vedea jucariile. Si Tudor al nostru ne trage cate o replica, asa s-ar certa cu noi uneori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

BRANDUSA, MAMI, MULTA FERICIRE!!! SA FII SANATOASA, SA AI PUTERE DE MUNCA, BUCURII MUUULTE DE LA PITICII TAI!!!! LA MULTI ANI!!!

IOANA, LA MULTI ANI SI TIE, MAMI!!! SANATATE SI FERICIRE MAXIMA!!!!

cosmi si al meu sot se mobilizeaza greu, da' bin...cand se apuca de curatenie...de ex, in boxa e o curatenie exemplara - cutii puse pe rafturi, scris pe fiecare cutie ce se afla inauntru si asta numai si numai datorita lui!!!! super ca s-a ingrasat papan....parca si sebi arata mai bine, in ultimul timp...nu mai e asa de jigarit!!!

miha, ma gandeam eu ca lucrezi la stat....si mami la fel, inca 4 zile si in decembrie, tot prin rotatie.ghinion cu gradinita!!!! dar nu conteaza, multa sanatate si refacere grabnica!!

oachi sarcina usoara in continuare!!!!! si sa faceti frumos apartamentul!!!! faceti camere separate pentru fiecare baietel??? te mai asteptam pe la noi...si cu povesti despre gradinarul razvan!!!!

silvi ce facusi la examen? la anu', nu mai scap nici eu...e anul meu..profesional!!!!

ioana frumos numele - sonia. sarcina usoara in continuare...va fii gemeni sau taur? mi-am facut si eu o simulare a numelor dupa linkul ala dat de tine - pentru baiat mi-a iesit nicholas, iar pentru fata daphne... chiar ca coincidenta la voi!!!!!

ana frumoasa foc printesa ta...cat despre alex, un vrai francais!!!! parol!!!!

m-au sunat de la serviciu..ca le e dor de mine. e-he-heee, mai am o saptamana de cm. mai am de savurat clipele cu piticul mic!!!! azi la pranz am mancat ciroba radauteana si mazare!!!! tot-tot!!! bonus o cutiuta cu bomboane m&m. a luat decat 3 si restul mai tarziu.s-a culcat cu ele in mana.

mirare mare la noi la gradi - cica nu mai fac serbare la care sa participe si parintii ca nu stiu ce circuala a aparaut de la inspectiorat ca din cauza virusilor, sunt interzise reuniunile in clase la care sa participe si parintii....voi ati auzit de asa ceva????

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">poze

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

bee am vazut ca si tu ai tot OMRON, aparat cu aerosoli...vroiam sa te intreb ceva: am citit in carte ca la 60 de zile sau atunci cand aerul pe care il scoate nu mai este alb, trebuie schimbat filtrul... noi nu l-am schimbat inca...nici nu a fost cazul, insa. tot alb este aerul. dar intrebarea este , asta de unde se procura? tot de la farmacie??? sau se face comanda de la reprezentanta? ai idee? merci!!!

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

avem poze noi:
http://www.dropshots.com/edi_marco#date/2009-11-11/15:34:06

Bumbi asta e pt. tine:
http://www.dropshots.com/edi_marco#date/2009-11-22/12:01:51
si aici a a aprut aceasta circulara, multe gradinite nu fac. am intrebat si eu dir. inca nu stie nimic sigur. sunt multi parinti in delegatii pe te miri unde...si cine stie cu ce mai vin de acolo.
Anul tau profesional? ce ai de gand? parca vroiai sa ramai acasa.
Silvia hai intra si zi-ne cum a fost si ce-ai facut?
Miha imi pare rau ca e biolnavior si ati ratata gradinita. lasa sa se faca bine, si pe urma reluati.
marco cam odata/luna se plange de dureri de burta si face scaunul moale...sa vad ce analize sa-i fac sa depistam ce e acolo.

Sambata au concurs la inot, acum sa vedem daca vrea si marco sa participe, caci e cu toane.
e dim. la ora 9, mai greu ne mobilizam atunci, dar musai, ca si Clau e dornic sa-l vada live cum inoata.

pe mai tarziu.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bonjour si de la mine, am vut sa intru la voi la cafea dimineata dar nii o sansa sa ajung ca am avut de umblat la fiante pentru a doua taxa de habitatie si inca nu am rezolvat.
Incep prin a ura si eu sarbatoritelor La multi ani si tot de isi doresc Pufu poate ne zici cum te-ai aniversat ieri si Bee te asteptam aici la un pahar impreuna mai pe seara sa aveti parte de tot ce va doriti fetelor si de copilasi sanatosi si fericiti ca asta e cel mai important.
Fetelor va multmesc mult pentru sustinere si ca v-ati gandit la mine sunteti niste dragute toate am ramas tare placut impresionata citind mesajele si vazand ca mi-ati urat succes si intrebati de mine un maaare la toate; Ana merci de sms nu am recunoscut nr dar sigur era de la tine . Examenul a fost cumplit de greu ( am inceput la 9,30 si abia la 16'45 s-a terminat cu o pauza de pranz doar ) peste asteptari cu toate probele si la grile cu intrebari si din domeniu economic si la redactional mult si greu si am constatat ca e greu si la ex in romana ca eu cum am invatat numai din carti in franceza si eng imi storceam creierii cum sa traduc anumiti termeni care nici nu prea exista in dreptul romanesc...ca si concluzie sunt multumita dar rezervata ca depinde de f multi factori rezultatul si de exigenta comisiie dar pana in februarie ce am eu rez ma gandesc la decoratii ed craciun si sarmale ... In minisejurul la Anda ne-am simtit minunat ,( mai putin Jp saracul ca el a avut garda sambata si s-a intors vineri si a venit iar duminica si a fost tot pe drumuri ) ne-am distrat de minune, Anda si trupa ei sunt nise super simpatici si cumsecade si calzi oameni nici nu am cuvinte sa ii descriu Mark este un cumite si un ordonat, s-au atasat asa mul copii ca s-a lasat cu plansete mari duminica la plecare . Va povestesc eu aventuri din piata romaneasca la Bruxelles dar mai pe seara ca nu am timp acum poate pot pune si poze atunci ca le astept si eu pe mail de la Anda.

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Saluti la popor.
Sambata nu am reusit sa revin pentru ca au aparut prietenii nostri cu ai lor copii si au plecat abia duminica (am facut o noapte de canasta).
Sa incerc sa imi amintesc ce va scriam:
Ioanaaaaaa, ma bucur enorm pentru "fititza" si Sonia era numele pe care il alesesem noi daca era Cez cu pasarica. Imi propusesem sa te sun in WE, dar a fost superplin.

Gio, iti spuneam cum era cu homeo la noi: in fazele acute de otita ii dadea ferrum phosphoricum + alte cateva remedii si formule pentru debut de raceala, dr toate date din juma in juma, din ora in ora. In rest am avut o schema supercomplexa pe zile si saptamani. Pentru asta tot a fost nevoie sa i se perforeze timpanele de 2 ori sa i se aspire puroiul si de megabombardari cu antibiotice. Noi am avut rezultate de moment in cazul in care ii administram din juma din juma de ora diferite formule si in faze incipiente ale SN(phii ce nu imi place sa zic asa). Se zice ca am fost la cea mai cea homeopata din Bv, dar am mai citit si eu si mie nu imi prea place. As prefera sa administrez remedii uniciste, in asta vad adevarata homeopatie, cu formule si pe tatonare pot si eu sa chinui copilul sa ii dau din ora in ora bilute sa nu il las sa bage in gura nimic inainte si dupa. Voi cum stiti cu homeopatia?
Problema prinicipala la Cez este ca este alergic, desi la teste nu i-a iesit nimic si nu prea reusim sa ne dam seama. El e mucos de cand s-a nascut si la cea mai mica viroza ramane mucos inca cel putin 2 luni(cand o luam de la capat). A facut si cateva episoade urate de bronsiolita, tot alergica, si acum face tratament de fond pentru astm. Am inceput sa ii duc la salina si vad ca il da mai rau peste cap, incat acum e iarasi pe pufuri cu ventolin si flixotide. Voi ati auzit asa ceva?
A, atentie mare cu otitele astea pentru ca pe fondul infectiilor puternice piticul meu s-a anemiat si cum reuseam sa il pun pe picioare, cum pac alta. Si eu l-am alaptat exclusiv pana la 6 luni, dar trebuia sa incep diversificarea mai repede datorita anemiei.

Strumfa este o minune de fetita cuminte si intelegatoare, uneori parca e prea matura. Am avut si noi momente urate, dar am inceput sa fim mai rigurosi cu rutina si cu regulile, si impreuna multe explicatii, discutii si demonstratii ca o iubim foarte mult, sa aiba incredere in noi, am reusit sa ne revenim. Cel mai important pas a fost sa nu o mai lasam sa doarma la gradi pentru ca pe langa faptul ca nu dormea si era mereu obosita, era mereu frustrata de ce Cez doarme cu mine acasa. Ei, mai are ea zile de maraieli fara rost si e cu fundul in sus, dar ne descurcam din ce in ce mai bine. Suntem un pic suparati si ingrijorati pentru ca are chisturi la ovare si inca suntem in investigatii, sa vedem cauza (daca va amintiti, cand avea 3 luni a fost diagnosticata cu posibil debut de pubertate precoce) si sa incepem in tratament.
Irina si noi avem Omron si la Tia merge super cu adrenalina la laringite (parca 1 ml de adrenalina si 2 ml de ser), intr-o zi jumate ii trece. Hehe , abia astept sa te vad cu mandrulita cu fundite.
Ana, pupam tiza mica si ochioasa din Franta, tara mea de suflet.
Eu o sa sa ma intorc la munci din 01 dec si o sa intre Ovi in CIC (merge in continuare la negru la munci).
Miha, stiu ca Tudor a avut probleme cu astmul, din pacate. Ai idee, se poate prelungi CIC pana la 3 ani? Ce trebuie facut? Bine, la noi nu e chiar astm, dar daca s-ar putea ar fi super. A, si da-mi si mie pe PM, pls regimul ala de metabplism lent ca ma incadrez cu succes si eu am fost la 2 nutritionisti in Bv, care mi-au dat niste regimuri standard, fara nici o intrebare, fara nici o analiza. Am reusit sa slabesc 9 g in 2 luni de cand nu mai alaptez, dar de vreo 3 sapta stagenz si mai am muuuuult.

Va pup pe toate fara exceptie, trebuie sa fug la pitic sa vad cum ii schimb pozitia sa nu mai tuseasca in somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Am zis ca scriu 2 mesaje sa nu ma lungesc ca o pata de ulei sa dezbat aici vestile de la voi.
Ioana de Bistrita super veste cu bebelina sanatoasa si voioasa sa ai sarcia usoara mamico si sa te bucuri de perioaa asta eu promit sa redevin gospodina si sa pun retete multe si bune , pupici multi de la noi.
Giova ti-am vazut innotatorul si am ramas uimita ce talent are baiatul tau bravooo lui merita perseverat. Cu scaunul nu stiu ce sa zic, poate a fost ceva accidental, urmareste sa vezi ce se mai intampla . Ai pus niste poze superbe m-am delectat cu ele .
Ana de France sa nu uit ca am vazut si la tine pozele superbe puse, vai ce ochi superb are pitica mor cand o vad mai ales in pozele facute de aproape sanatate multa la puiuti.
Bumbita ai scapat cu bine sa dea DD sa fie si la tine anul viitor pe plan profesional cum iti doresti, eu ce sa zic de mine ca habar nu am cand o sa fie si la mine anul profesional pe care il astept.
Oachi sarcina usoara si La multi ani !
Maraki cum mai e Angelo cu gradi? Super ce vise ai t , esti tare implicata in fazele astea eu sunt o miserupista cum rar mai vezi , cu politica si cu altele....
Miha sanatate multa la puiut vai ce aiurea e anotimpul asta si oi tot raciti si dintr-un trat in altul. Lasa ca meregti la gradi dupa ec trece bine ca vrea piticul .
Cosmina vai ce faza, bine ca nu a patit nimic tatal tau , ce stress pe tine .
Nu mai stiu ce si la cine vroiam sa zic mai revin eu pe seara cu povesti deste Bruxelles si poate ceva poze cu piticii , o zi frumoasa tuturor la noi sufla un vant de zici ca e sfarsitul lumii mi-a stricat azi umbrela ...

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

silvi gand la gand !!! cred si eu ca a fost greu examenul, numai cand ma gandesc cate ore a durat si din economie? off!!! si tocmai in februarie rezultatul?!! olala!!!! este un examen la nivel national? cate locuri sunt? ce punctaj trebuie sa ai? nu ai avut posibilitatea sa te corectezi provizoriu dupa un barem? muuulta bafta!!!! si asteptam pozele cu mark si anda!!! si sa te bucuri la maxim de sarbatori - de decoratuni si sarmale!!!!

giova pai convingeti-l pe marco sa participe la concurs. e pacat. asa ince sa simta gustul competitiei!!! cine participa la concurs??? de dimi il mai durea burtica? frumoase foc pozele...si omultul de zapada e scump foc!!!! eu ma gandeam sa-mi schimb un pic profesia si sa urc mai sus ( zic eu )...si sa devin magistrat. este f greu examenul si fff mult de invatat, dar merita cu varf si indesat. stiu colegi care au luat, pe bune, dupa 5-6 incercari!!! iti trebuie ambitie si perseverenta...eu le am pe amandoua, din pacate cu timpul stau mai prost, dar rebuie sa ma mobilizez. acum ma uitam pe subiectele de la ultimul examen si pe tematica sa vad daca s-a mai modificat ceva ( acum pe 15 .11. a fost ultimul examen - se organizeaza de 3 ori pe an - http://inm-lex.ro/index.php?MenuID=36&DetailID=986 ).cam asta e!!!

Mergi la inceput