Gravidutze si mamici de Cluj -143-

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Mai, mai ce indragostiri pe aici!

Co, pai cam fugitiv ne tratezi cu asa o poveste! Cind a fost dragoste la prima vedere, in clasa a 4-a sau pe strada cu pantofii imprumutati? Cind v-ati dat seama ca v-ati intilnit in cls 4? Cine a vb primul? Si ce? ???

Anca, ai fost rea la "prima intilnire"?

Noi ne-am cunoscut prima data in anul I la chefuri prin camine. Apoi ne-am reintilnit tot la chefuri, am identificat amici/prieteni comuni.... iar prin anul II , in ziua alegerilor lui Cosntantinecu presedinte, de bucurie (atunci inca sinteam inflacarat politica) ne-am cam imbatat de bucurie si ne-am cam pupat Va bat la "romantism" pe toate cu inceputul nostru.

Vad ca multi ne-am cunoscut in tren sau la dans! Oare in ziua de azi, cum se umbla mai mult cu masina sau cu muzica asta zbuciumata, in care nu te prea poti intreba "la ce faculta esti"... cum se mai cunosc viitorii parinti?!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Ma bag si eu la poveste
Ne-am cunoscut la Festivalul berii, 8 iunie 1997, a inceput sa ploua si m-a zarit fara umbrela si-a venit cu umbrela lui , am facut cunostinta, pe la 12 noaptea m-a condus acasa, pe jos, in plimbare, din capat de manastur pana in marasti unde stateam, din poveste in poveste ne-am dat seama ca aveam multe in comun, ca locuim la 20 de minute distanta unul de celalalt si ca invatam la scoli alaturate
A urmat o vacanta de vara absolut de vis, eram impreuna de dimineata pana seara, ma scotea la cate un suc , o prajitura era ceva pe vremea aia , cand a inceput scoala, ne despartea o poarta in curtea scolii, aia era mereu inchisa si faceam schimb de scrisori de dragoste in pauza mare le mai am si astazi si le recitesc cu mult drag , a fost o dragoste nebuna, pasionala, este dragoste mare si acuma, dar cum bine stiti, e altfel de dragoste acuma

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Buna dimineata, eu va poftesc la o si fug la treaba

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Neata, cu ceai azi:)

Alex multumim mosului pentru generozitate si pentru calitatea lucrarii Carina si azide dimineta se tot ducea la oglinda sa ne arata ca este tunsa:P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

buna dimineata si de la noi si multumim de cafea!

o zi frumoasa sa avem!

Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

No, am trmis mesajul inainte sa il termin:P

Anca imi pare tare rau ca v-am ratat pe tine si pe Elena, mai ales ca cu voi demult nu ne-am vazut

Eu nu mi-am facut nimic, decat m-am rasfatat cu comapanie fetelor dragi Alex si Ani, i-am cedat lui Andrei cadoul Alexandrei:P

Ani dupa cat de bine dispusa erai dupa masaj, e clar ca urmatoarea oprire la salon la masaj va fi!

Gabitzo ce faceti fetelelor cucuitelor? Cum e Sara cu buni a ta?

Ioana...e o poveste de roman, el asa sustine ca din clasa a patra ma stie si de dinainte de prin anii 97'98 de pe strada, ca stateam in chirie langa facultatea lui...dar eu raman la varianta scurta:D Ce entuziasti ati fost voi si euforici:D cu pupatul spontan;P

Mergi la inceput

Buna dimineata

VAd ca ieri numai in contul Mosului s-a lucrat pe la Infinity!

Co, lasa ca te fac eu sa imi povestesti povestea la batrinete, iar daca nu vrei sa mi-o spui voi trage cu urechea cind o vei spune nepotilor

Alina, cum sinteti cu laptele? Papa Alexandra?

Mergi la inceput

Ioana, m-ai prins...sincer te cam suspectez ca vrei sa spui tu povestea inaintea mea nepotilor, sa treci drept bunica cea mare povestitoare :D asa ca iarta-ma, mai multe de la mine...nu scoti:P dar promit ca la aniversarea de vreo 40 de ani de intalnire, cand om avea si noi nepoti, o sa fii prima invitata la ascultatea povestii;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Neata si de la noi! Of ca e din ce in ce mai greu...burta tot creste, de dormit tot mai greu....incepem numaratoarea inversa....Dar ma bucur ca Sara e din nou tandra si duioasa cu surioara si cu burtica, eu cred ca de fapt asa va fi, ea e tare calda cu copilasii.

Foarte frumoase povesti de dragoste, frumos subiect! Felicitari initiatoarei!Trebuie sa ne mai desprindem putin si de cotidianul acesta...Nu simtiti ca va sufoca uneori existenta asta domestica si rutina de zi cu zi? Sigur, copilasii nostri sunt universul nostru si nu l-am putea concepe acum altfel. Ma refeream la ACEL timp pt noi, ca femei, iubite...Eu nu-l mai regasesc parca...Imi lipsesc baile lungi cu lumanari aromate si muzica in surdina, acum ma precipit la dus cu Sara navalind la usa napraznic sau pur si simplu acum imi dau seama ca nu am mai ascultat muzica, muzica care imi place, nu am mai fost la teatru, la opera, si erau activitati care imi faceau atata placere! Cred ca este si vina mea, ar trebui sa imi fac timp si pt mine si relatia noastra...

Altfel, vad ca fetele s-au rasfatat la salonul Mos Craciunitei Alex, asa si trebuie!Bravos!

Co, suntem foarte bine, a venit buni, Sara e fericita tare! Si mai, trebuie sa recunosc!

O zi buna tuturor!

Ma duc la treaba! O zi frumoasa tuturor!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 29 +

http://www.coffeechat.ro/2009/11/craciun-cu-miros-de-scortisoara-siiubire/

Mergi la inceput

Co E drept ca a mea nu e prea pozitiv exemplu... dar sa ajung sa o fur pe a ta... buna idee

Mergi la inceput