Gravidutze si mamici de Cluj -143-

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

LA MULTI ANI PLINI DE IMPLINIRI SI BUCURII CO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Deci, gata pe ziua de azi! Macar o veste buna pt colegii mei, din 1 dec programul de lucru va fi de la 9-17, nu 17.30. Pentru mine nu mai e relevant, pentru ei insa ma bucur!

Andreea, asa e si Sara, ca Daria, sensibila si dependenta de mine, am urmarit-o si pe Daria la petrecere cum te cauta din priviri, exac asa face si Sara, e atat de fericita cand vin acasa, mereu ma emotioneaza gesturile ei, ,a pupa de nenumarate ori, imi pupa mainile si imi spune ca ma iubeste mult-multa, pana la ...stele! Of, ce momente!Ai dreptate, vor veni si zilele in care ne vom dori sa fie mai apropiate de noi, poate!

Co, draga, noi ne-am intalnit la discoteca, eram in anul 1 de studentie, scapata de acasa si de la Liceul Pedagogic, C terminase deja, imi amintesc si acum clasica intrebare La ce facultate esti?de aici nu a mai fost decat un pas...Relatia a curs asa lin si firesc, asa incat ...in anul 4 de facultate ne casatoream deja...

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 29 +

http://www.coffeechat.ro/2009/11/craciun-cu-miros-de-scortisoara-siiubire/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

salutare
ce frumoase povesti de dragoste pe aici:)
care mai de care mai frumoasa

am fost aseara la pediatru,mi-a pus vizita tirziu
are gitul rosu tare si tuse( mai mult secretie decit tuse)
am trecut pe augumentin 6 zile si sirop pt secretii 10 zile
asta e cu copilasii mici si mai zici de toti care fug cind aud sa angajeze o mama cu copil(vb de cazul meu)
de asta m-am mai batut eu pe aici ca se uita ca ai copil mic si parca ai avea o bulina in frunte sau de parca ai avea un handicap la purtator
scuzati modul de exprimare dar mai imi vars oful si eu
adevarul ca e greu daca nu avem cu cine-i lasa nici 5 minute
si acum zilele astea nu pot iesi deloc,sotul e la lucru toata ziua de am nevoie de ceva intru in pauza ca nu ma pot misca si pe de o parte normal ca inteleg si angajatorii care cauta persoane fara obligatii.... dar asa nu mai facem copii in veci
am vazut pozici cu cretulina Alexia tare bucuroasa si Maria dulce tare
Elenuta-nu te stresa cu proba laptelui,te stresezi si tu si o agiti si pe ea
si mie imi spunea la control o data era la limita,alta data sub linie alta data era bine
au momente cind cresc mai bine altele mai greut dar esti trecuta deja sti cum e ca esti la al doilea copil
Bex-frumoase tare pozele de la ziua Carinei,o papusa de fetita
Ioana-ce dulce a fost Patrick,cred ca tare s-a mai bucurat
Magduzta-felicitari!
Mami-alexia-felicitari si tie pt servici
chiar daca nu e ce ti-ai dorit tot e bine pina una alta,asa esti mai ocupata si iti umpli timpul cu ceva
e mai stresant decit sa cauti mereu si nu prea iasa nimic la iveala
eu inca astept...
Ani-sedere placuta in Ungaria

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

andreea, cum te mai simti? maine ma duc si eu la eco, sa vad samburelul.

Paula 6+ si Stefan (30 oct. 2007)

Paula, ma simt bine..surprinzator de bine...ba ma intreb daca e ceva in neregula cu mine...sper ca nu...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

acum sa vin si eu cu povestea noastra :)
ne-am cunoscut in ianuarie 2000,mergeam la plimbare catre union si m-am intilnit cu un coleg de liceu care era cu sotul meu
apoidupa 2 sapt m-a invitat colegul la ziua lui de nastere,am mers la petrecere cu o colega de servici si stiam ca prietenul colegului e singole si am dus-o pe o colega mea cu mine cu intentia ca poate se cupleaza ei
am stat la povesti,la dans cu colegul meu pina la 3-4 dimineata dupa care ne-am inversat la un dans si dimineata m-a condus acasa dupa care au urmat alte iesiri
in martie a venit in it si am continuat povestea prin telefon si scrisori pina in decembrie cind a venit in ro si in ianuarie 2001 ne-am casatorit
ne-am aruncat in povestea asta de dragoste fara sa clipim si sintem impreuna de 10 ani in ianuarie si 9 de casnicie tot ianuarie :)

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ce povesti superbe avem

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salutare gashka!!!

Eu am ajuns azi pe la "Mosu'" Alex .... a iesit foarte frumos noul look...imi place mie si...surprinzator... ii place si lui Ovi.
M-am si intilnit cu alte doua "cumintele" care au primit cadou de la mos: Elenutza si Ani. la amindoua. si fetele s-au facut tare frumoase. . Astept sa vad poze si cu Co, pe care am ratat-o in seara asta.

Si am vazut-o live si pe mamaruta Iulia (Dragos n-a vrut sa vina sa-l smototocim un pic)- o frumoasa si o cuminte! . ne-a facut si noua pofta de bebe mic...asa ca ne punem pe treaba cit de curind.

ce povesti frumoase aveti toate...sint bune de povestit nepotilor...noi ne-am cunoscut acum 8 ani...tot in interes de serviciu. eu am mers intr-o delegatie si Ovi mi-a fost sofer...hihihi...l-am stresat atit de tare pe drum...saracu'...

Adriana, am vazut pozicile cu cretulina mica. se vede bine de tot ca s-a inaltat si are o figura mai matura. frumusetii mici!

seara faina tuturor!

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

GABI - Ai un pm.

Intr-adevar, numai povesti de dragoste (dar cu final fericit) minunate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Katiapam, sper sa se faca bine Giulia cat mai repede

Multumesc si eu "mosului Alex" datorita caruia am petrecut o dupa-amiaza superba intr-o companie pe masura: Co, Anca, Elena si Iulia , Alex

Adriana, nu stiu daca ti-ai cumparat cutie dar ieri am gasit la Jysk cu 45 de RON c utia de 55 de litri.

Co, ii povesteam si la Alex ca si eu imi amintesc perfect cum eram imbracata eu, el, ca l-am servit cu biscuiti spritati adusi de-acasa...Au fost niste vremuri minunate, fara griji si fara bani

Elenuta, atata timp cat Iulia a luat in greutate e ok. Important e sa nu stagneze. Poate a crescut mai mult in lungime, poate va creste luna viitoare mai mult. Proba suptului eu zic ca nu e relevanta si iti faci griji degeaba. Despre mancare eu nu prea sunt de acord sa mananci cat de mult ca faci lapte. In primul rand laptele isi ia tot ce ii trebuie ca si compozitie din organism( adica compozitia lui ramane constanta indiferent d ece mananci tu), deci de fapt trebuie sa mananci ca sa nu te carentezi tu. Trebuie sa mananci in primul rand sanatos, fructe si legume, carne, oua si lactate. Daca mananci ciocolata si prajituri nu cred ca produci mai mult lapte. Eu tin dieta de un an si laptele e la fel.

Pune poze sa vedem noul look

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Asa zboara kg mele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Fetelor, puneti poze sa va vedem noul look! Anca, cum te-ai tuns pana la urma?

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput