Gravidutze si mamici de Cluj -143-

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna ziua si de la noi! Cam aglomerata ziua de azi, dar am fost harnica si eficienta asa ca merit o pauza.La noi niciun efect de la vaccin, nici urma de febra sau lipsa apetit. Vesela si fericita, fata mea! Ieri mi-a cantat Mos Craciun cu plete dalbe, nu in totalitate, asa fragmente, dar tare dulce a fost...Azi a venit buni de la Deva, schimbul 2, ramane pana la final, adica 1 dec, cand gata dam concediu bunicilor ca intra mami in prenatal.

Oana, tare dulcica e pisicuta ta si am remarcat cat de in forma a fost la petrecere!

Adriana, si cretulina pare fericita nevoie mare si in elementul ei. Cred ca tare linistiti sunteti din punctul asta de vedere!

Alex, asa e, daca ii stim fericiti, trecem peste dor. Eu am incercat ieri sa o tentez pe Sara cu o excursie la Ludus, cu buni, dar nici nu a vrut sa auda, ma intreba mereu daca merg si eu, altfel este EXCLUS! Deee, asta e fata mea, ce sa fac! Co, stie mai bine!

Ioana, cred ca sunt niste minunatii trenurile acelea. Hai curaj si abtineti-va ca altfel faceti gaura la buget!

Elena, nu te necaji ca asa cum spunea si Anca, fiecare copilas are ritmul lui, Iulia pusese f bine in prima luna din cate imi amintesc, si poate a compensat acum. Cat despre papat, stii cat e de important in timpul alaptarii, lasa tu cura, ca ai vreme dupa!

va pup, o dupa amiaza frumoasa!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 29 +

http://www.coffeechat.ro/2009/11/craciun-cu-miros-de-scortisoara-siiubire/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Co,felicitari!!!! Raspuns la provocare: noi ne-am cunoscut la radio, am facut emisiuni impreuna o perioada

Gabi, ce harnicuta esti! Si ce bine ca intri in prenatal, mai e asa putin!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

elena daca Iulia pare multumita de cat papa eu zic sa nu te agiti.Bea multe ceaiuri, mananca sanatos, nu neaparat mult si fii calma
Si Julia mea in primele 2 saptamani deabia a ajuns la greutatea de la nastere de se uita doctorita crucis cum adica are numai atata si apoi m-am stresat cu proba mulsului, am incercat sa-i dau lapte praf, l-a refuzat categoric, iar apoi a inceput incet-incet sa ia in greutate.

bex multi ani fericiti impreuna.
Noi ne-am cunoscut pe internet

adriana ce scumpa e cretulina ta.Si pare asa fericita cu verisorul.Multa bafta cu jobul.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Adriana, foarte frumos:D asa intalnire profi:) Vroiam sa fac si eu remarca Ioanei ca cretulina seamana bine cu tati:) e superba si mi se pare ca tare a crescut...

Gabitzo, nici nu cred ca era vorba sa aiba ceva probleme post-vaccin, bine ca ati reusit sa il faceti sa iti iei o piatra de pe suflet! Cat despre treaba cu despartirile de parinti...deh, asa-s fecioarele, mamoase...sa stie si fetele...eu am dormit fara ai mei prima data dupa ce am intrat la liceu , asa ca si eu eram copilul-codita dupa parinti:D...

Ioana, faine achizitii, ma tenteaza si pe mine, dar dupa avalansa de cadouri minunate de la voi, cred ca la majorat o sa mai primesca pisi cadouri de la noi:D...in alta ordine de idei, am ochit si eu bucataria roz de la carrefour, pentru Mos Nicolae sau Craciun

Alex, bine ca se simte bine Tiadris la buni, esti o fericita ca mami e sprijinul nr 1!

Elena sa fie Iulia sanataosa, ca in greutate va lua pe parcurs, stai linistita!!!

Alina, voi cum sunteti, Alexandra?
Maine avem ziua indienilor la gardi, dar am decis sa nu mai costumez fata ca nu am cele necesare, asa ca o sa ne concetram pe serbarea de Craciun,unde fetele vor fi "fulgi de nea"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Alex,mergem doar noi doi dar mergem la medic cu sotul meu si vrem sa si profitam sa vedem cate ceva.

Co, asta da provocare. La noi e un adevarat roman. Prima data l-am zarit eu . Eram la acelasi liceu, el in clasa a 12-a eu in a 10-a. Dar pe vremea aia avea prietena si eu doar aruncam ochiade. Ne-am revazut dupa vreo cinci ani in tren cand veneam de la facultate acasa. El nici nu stia ca suntem din acelasi oras pe vremea aia. Atunci i s-au aprins lui calcaiele dar a mai durat cateva luni pana si-a facut aparitia la usa din camin: mi-a zis senin ca el vrea sa ma cunoasca, ca nu stie pe nimeni care sa ne faca cunostinta asa ca si-a luat inima in dinti si a batut la usa. La vreo doua zile a avut loc prima intalnire oficiala adica am iesit la film. Rula Peacemaker cu Michelle Pfeiffer si a fost asa de absorbit de film incat nici macar nu a incercat sa ma sarute sau ceva. Si-a luat revansa mai tarziu dar am fost tare dezamagita la filmul respectiv .

Sa stiti ca am zambit tot timpul cand am scris mesajul asta . Mersi Co pt aceasta placuta rememorare

Pai hai si tu cu detalii . V-ati intalnit pe strada si....continuarea.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Asa zboara kg mele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

OANA si mie mi ar placea tare mult daca s ar fii putut sa ne punem poze in dreptul numelui ,dar se pare ca nu se poate :(
CO felicitari si la cat mai multi anisori
CO draga noi ne am cunoscut in tren acum 11 ani ce super a fost .......nu mi vine sa cred ce repede a trecut timpul
GABI cu siguranta o sa fie ok si piticuta ta sa o lasi la bunici dar poate nu e pregatita inca ,oricum este timp

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Co,parca v-am zis ca a crescut mult, mi-am dat seama dupa manecile de la bluzite, care au ramas scurte. Si am observat ca a intrat intr-un porces de crestere in inaltime.

Ce de povesti frumoase! Si ce sot indraznet ai ,Ani! La noi povestea e lunga, dar sintetizand, ne-am cunoscut la radio. Ce vremuri frumoase.....

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

ADRIANA - Este o draguta Alexia si se vede ca-i prieste atmosfera din casa bunicilor.
Sa stii ca-ti sta bine cu inca un bebelus!

GABI - Din punctul asta de vedere, Sara si Daria au multe in comun; nu se ataseaza de oricine, sunt extrem de mamoase. De exemplu, am mers si eu astazi cu noaptea-n cap la cosmetica, de la 6:30 am avut programare si cand am venit nu stia Dani cum s-o linisteasca.Bine ca sunt sanatoase, mai tarziu vom dori sa le avem mai mult timp langa noi si vor fi desigur alte distractii si alte persoane importante pentru ele.

CO - Si acum sa raspundem provocarii; noi ne-am cunoscut la facultate, in sala de informatica.Eram amandoi studenti, fara griji prea mari, fara bani multi disponibili, dar cu multa iubire si pofta de viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Multumim fetelor!
Si voua va doresc cati mai multi ani impreuna cu sotiorii vostri!

CO - La multi ani si voua! Sa ramaneti neschimbati si peste ani...!

FETELOR, DACA VA INTERESEAZA SA DEPUNETI CEVA BANUTI INTR-UN FOND DE INVESTITII GARANTAT SAU DACA STITI PE CINEVA, VA ROG SA APELATI CU INCREDERE!
PENTRU DETALII PUTETI SA-L CONTACTATI PE SOTUL MEU: dan.dumitru@otpbank.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Adriana faza cu bluzitele scurtue mi-o amintesc:P, dar sa zicem asa se vede cu ochiul liber cum creste papusa

Ani, draguta poveste...amanunte...era strada Andrei Muresanu, in jur de 3 dupa-masa...era o vreme uratica...Eu aveam o bluza neagra cu stelute galbene si pantofii vara-mii gri cu toc:D ca eu nu posedam la 24 de ani tocuri:D...eu coboram, el urca...si uite asa..dar inainte ne-am vazut pe Baritiu, prin facultate, si mai inainte, prin clasa a patra, pe o strada principala...si uite asa am si eu o poveste de spus Carinei si nepotilor:P

Mergi la inceput