Gravidutze si mamici de Cluj -143-
Raspunsuri - Pagina 6
OanaAlina spune:
ce imi place chestia de la indicator cu Milka! nici ciocolata nu e mai prejos.... of, of, of, dulciurile astea!
am facut aseara tort de mere cu crema de zahar ars si a fost o bunatate de numa'
.... pacat ca nu am avut si frisca dar a mers si asa,,, Maria tot imi spunea ca mai vrea...
o zi frumoasa la toata lumea!
Oana si printesa inimilor noastre
Maria-Teodora (30.10.2007)
soanso spune:
Victo...Mod de Administrare Septilin
Pentru obtinerea unor rezultate favorabile in imbunatatirea starii de sanatate SEPTILIN SIROP se poate administra timp de 1-6 luni -Sugari: 1/2-1 lingurita de 2-3/zi -copii peste 1 an: 1-2 lingurite de 2-3/zi -la adulti: 4 lingurite de 2-3 ori/zi -
nus cat tine o sticluta..eu mai uitam sa-i dau cateodata
Doamne feri sa se prelungeasca si in ian-feb...raman pe drumuri daca ar fi asa

.
am leasing+casco+banca+asigurari+gradi+cheltuieli intretinere

offf...
ALEX29 spune:
OANA piticuta mea e la Blaj la mami ,ne este f f greu fara ea ,nici n am cuvinte sa ti spun cat de groaznic este, mai ales seara cand ajung acasa ,ziua trece cum trece dar seara e f aiurea ,ma consolez insa pt ca stiu cat este de fericita cu mama 
ce as manca si eu o felie de tortuletz
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
mami_alexia spune:
Alex,si noua seara ni se pare momentul cel mai greu, cand parca-i prea liniste in casa.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!
OanaAlina spune:
alex, adriana - dragele de voi! lasa ca trece timpul repede si veti fi din nou cu puiutii vostrii! 
http://www.clubinfo.ro/detali.php?id=116
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elenuta23 Ioana,Andreea la multi ani!!!! distractie frumoasa asta seara ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Diana, la multi ani!!!!! ![]() ![]() ![]() Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si Iulia Anamaria (16 sept2009) |
cu intrziere, va dorim si noi toate cele bune, sanatate, impliniri si numai bucurii!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
OanaAlina spune:
vin cu o idee creata....
oare de ce pe forumul acesta nu se poate pune si poza sub numele de utilizator???? ar fi mai frumos.... mai colorat!
oare ar trebui sa ne adresam la administratorii forumului?????
mami_alexia spune:
Oana, s-a mai pus problema asta. Raspunsul a fost ca acest site are un numar foarte mare de utilizatori iar numarul moderatorilor este destul de mic, fapt pentru care ei nu ar putea urmari toate pozele care s-ar post. Si daca se pun poze aiurea, se poate lati pagina, nu mai arata bine. Acesta a fost raspunsul administratorilor forumului.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!
Victo spune:
andreea, cum te mai simti? maine ma duc si eu la eco, sa vad samburelul.
Paula
6+ si Stefan (30 oct. 2007)
bex spune:
Salut si de la noi!!
Sa imi felicit mai intai cuscra si vecina pentru aniversari si hop si eu azi cu o aniversare
...8 ani de cand ne,am cunoscut..pe strada
cu ocazia asta va provoc sa spuneti unde v-ati cunoscut sotiorii dragi sau iubitii
Diana, La multi ani! pentru ieri, sa fii sanatoasa si voioasa!
Ani,merci de reteta, nu mi s-a deschis momentan pagina,mai incerc
Merg la lucru pentru cursurile din weekend, va pup

(9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)