Gravidutze si mamici de Cluj -143-

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

cateva poze de la ziua carinutzei cu una cu tortuletul lui Maria - 2 ani!

http://family.webshots.com/album/575575500nMSujT

Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Anca, buna cafeluta

Adriana, ce dulce e Alexia . Si chiar seamana cu tati.

Ioana, imi dai si mie site-ul de pe care ai cumparat jucariile? Sunt mai ieftine decat la noi? Poate gasesc ceva pt nepotelul meu.

Andreea, sa fiti fericiti multi ani in continuare. Noi pe 16 am avut 12 ani de la prima intalnire.

Co, cu dedicatie pt Carina si Andrei, iubitorii de www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/12700/Retete-cu-tofu/" target="_blank">tofu. Eu am facut deocamdata prima reteta dar de data asta cu piept de curcan( prima data am facut-o cu carne de porc dar acum vreau sa vad daca ii place la Stefi).

O intrebare pt fetele care ati fost la Budapesta. Stiti vreo cazare ieftina, fara pretentii, cu parcare si cat mai in centru?(nici nu am pretentii mari ).

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Asa zboara kg mele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Ani, da sunt mai ieftine. Depinde si cit comanzi, dar mie cu trasport cu tot(care pina la urma a fost 15 lire) mi-au iesit vreo 2 locomotive gratis, fata de preturile din Ro http://shop.buythomasthetankengine.co.uk

Edit. Am luat din gama take along. Si un puzzle.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ce cretulina vesela am vazut!!!!!!!! Adriana, cum mai stai cu cautarile, moralul?
Anca, si eu tot asa ii dau septilinul. se termina flaconul intr-o luna? Ca noua o luna ne/a zis sa ii dam.
aiurea ca si cei din privat adopta chestia asta cu neplata, si acum in prag de sarbatori..super naspa pt toata lumea...eu am auzit un zvon ca si ian/febr va fi la fel.

Andreea, scuze de intarziere..La multi ani, fericiti!

Paula 6+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Andreea-cu interziere si de la mine La multi ani!!!

Ani-eu stiu 2 adrese in budapesta, unul e hotel, f ok, si ieftin, cealalta e hostel, mai mica camera dar tot f curat si si mai ieftin. daca-ti ajunge seara iti caut pana atunci, ca acum plec cu treburi si dupa-s la job.iti scriu seara.si e in centru.daca-ti va conveni si nu vorbiti limba, va pot face eu rezervare.

sa aveti o zi frumoasa!

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Meli, un buchet mare de . Noi mergem doar pe 7 decembrie, planuim sa plecam dimineata devreme pe la 4 si stam pana pe 8. Cel mai important e sa aiba parcare pt ca mergem cu masina dar de plimbat vrem cu metroul. Si nu ne trebuie ceva luxos ca doar dormim in camera si e doar o noapte. Mersi inca o data

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Asa zboara kg mele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Paula,am inceput sa lucrez undeva, la o firma de publicitate. Dar e cu contract de prestari servicii, plata pe baza de comisioane. Dar o fac pentru ca decat sa nu produc nimic, mai bine fac asta. Intre timp caut totusi un job stabil. Si fac si internshipul la BRD unde insa nu mai depun atata efort fiindca am observat ca au nevoie doar de oameni de povara, care sa le arhiveze documente si sa dea telefoane. Eu as fi vrut sa invat lucruri noi, poate o sa aiba timp si pentru mine, sa mai invat cate ceva. All in all, daaca cunoasteti vreo firma care are nevoie de print-uri digitale, de mici / mari dimensiuni, site-uri web, servicii de creatie publicitara, dati un semn.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

sal
ADRIANA bravo si mult succes
f scumpa cretulina si se vede clar cat e de fericita
ANI mergeti singurei ?
chiar aseara am mancat tofu cu marar si rosii
OANA tare frumoasa e pitica ta ,are ochisorii albastri sau verzi?
IOANA mie imi vine sa i cumpar in fiecare zi jucarii cand o vad cum se bucura ,dar desigur ... ma abtin
ce fain cum gaseste Patrik scuze cand n are chef de gradi
ELENA si eu zic sa mananci sa ai laptic ,nu ti face griji ca vei slabi dupa ce nu mai alaptezi

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Magda, am omis sa te felicit!!!!!!! Si sa iti doresc sa ajungi acolo unde vrei tu!!!!!!!!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Alex - mamaruta noastra are ochii verzulii! Voi cum rezistati fara galusca voastra? pana cand o tineti la turda?

adriana - felicitari pentru job! eu zic ca totusi e ceva si la CV pe viitor conteaza!

Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput