Gravidutze si mamici de Cluj -143-
Raspunsuri - Pagina 10
elenuta23 spune:
neatza si de la noi
de ieri totul merge fff bine, am ajuns la mosulica Alex
care m0a facut sa rosesc, eu nu inteles ca e chiar asa generos mosul, dar oricum am fost foarte surprinsa, multumim din suflet pt ca te gandesti si la noi 

JOS PALARIA
, ai o echipa super [profi si fff drgauta 

de dimineaa a venit mama cu sarmalutele
imediat sunt gata de fiert
, ce bine ne prinde cae o gustarica gata facuta, mai economisesc din timp 
multumesc mult pt sfaturi
co LA MULTI ANI!!!!!! 

Noi ne-am cunoscut la munte in seara de revelion iar la ora 00 a fost primul sarut
, fff furmosa noaptea de revelion , a fost un nou inceput al vieti noastre ,fiecare venind dupa cate o despartire ![]()
frumaose povestile de dragoste
,imi place mult acest subiect deschis de draga noastra Co

Elena , mamica lui Dragos Stefan
(9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)
elenuta23 spune:
alex sa ne faci un abum cu fetele de pe forum si sane pui pozicile ![]()

va doresc o zi minunata , fug la plimbare cu piscoteii 

Elena , mamica lui Dragos Stefan
(9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)
Gabriela77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioana13 Co E drept ca a mea nu e prea pozitiv exemplu... dar sa ajung sa o fur pe a ta... buna idee ![]() Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007) |
Lasa, Ioana, ca peste ani o mai cosmetizezi tu....
Uite, ca sa dau din casa, cand l-am cunoscut pe C, in acea seara, in Atlantic(ca asta era discoteca), m-am uitat rapid la paharul cu bautura si am fost f multumita cand am vazut ca era Kinley! Sticla de suc era langa! peste vreun an am aflat ca era si ceva votca in pahar
Ce sa zic, acum nu cred ca or fi dezamagiti nepotii ca nu ne-am intanit la biblioteca

Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
29 +http://www.coffeechat.ro/2009/11/craciun-cu-miros-de-scortisoara-siiubire/
Ioana13 spune:
Gabi, poate plingea mama ta pentru ca stateai cu un barbat... nu de cum arata garsoniera 
Citeodata visez ca trebe sa ma cazez... camin, chirie... ma trezesc ca dintr-un cosmar.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
OanaAlina spune:
frumoase povesti 

... imi amintesc de anii studentiei... si cum trecura anii...

Oana si printesa inimilor noastre
Maria-Teodora (30.10.2007)
mami_alexia spune:
Ce de povestiri pe aici!!!Si care mai de care mai frumoasa!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!
Victo spune:
oana, da ia zi tu pov. voastra..:)
din cate vad, Co a inceput discutia si ea a fost cea mai retinuta..pai si io ma vad cu multa lume pe strada..;)ce v/ati zis?cum te/a oprit? cum te-a convins?:)
si la noi e tot legat de studentie.
eu intram in anul 4 si m/a sunat o colega sa imi zica sa venim cu o zi inainte, ca dormim la un prieten de/al ei (actual sot al meu)si dim cu noaptea in cap sa mergem la camin, sa ne luam camerele, stiti cum era.. si asa frumos a avut grija de noi 3 bucati gagici..ne-a scos in oras in seara aia, a doua zi ne pregatise micul dejun..hehe..daca stiam eu ca pe viitor nu va mai fi asa..:):)
si uite/asa..eu mi-am carat si mancare..pe care am lasat-o in frigider la domnu'..si apoi mi/era jena sa vin numa sa imi iau mancarea si sa plec..si ii dadeam si lui sa manance din sarmalele mele..:)
si cum lucra in dom meu...mi se parea interesant..tinta mea era aceeasi profesie..
si io-te/asa...:):)
si au trecut 7 ani...:)
Paula
6+ si Stefan (30 oct. 2007)
bex spune:
Vai, babelor, lamentati-va

, treceti la pus muraturi si la cratita, va rog frumos:D...hai, hai ca nu suntem nici batrane, nici urate
...eu ma simt cam de 10 ori mai bine decat la 20 si ceva de ani, asa ca va rog, lasati-o mai moale cu
si continuati sa fiti tinere si
, va rog:)
Doamna cuscra pre-stimata, nu povestea sugeram sa o "imprumuti", ci afland-o deja sa o spui inaintea mea nepotilor si eu sa raman doar cu povestile despre scoala:))
Dar recunosc si am gratulez pentru asta, ca ieri in cinstea aniversarii noastre, m-am gandit sa va fac sa va amintiti momentele frumoase sau stinghere ale primei intalniri...
bex spune:
Paula, ai dreptate;) eiii, de asta i-am zis provocare
, sa vedem care cat da din casa;)...bun deci mai departe..am mers la pizza (Gente) eu am luat Mexicana, el Canibale...eu nu am putut manca tot, asa ca in contul pantofilor, i-am dat un sms vara-mii sa vina sa pape pizza mea...ne-am despartit si ne-am vazut a doua zi...si tot asa pana in zilele noastre:P
OanaAlina spune:
sa revenim la zilele noastre!
cine zicea ca a vazut tava de silicon pentru briose? si unde????
Oana si printesa inimilor noastre
Maria-Teodora (30.10.2007)