Gravidutze si mamici de Cluj -143-

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Pai Oana, nu asta era ideea sa fugim de la cratita, si iar ne aduci acolo?

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 29 +

http://www.coffeechat.ro/2009/11/craciun-cu-miros-de-scortisoara-siiubire/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

gabriela - hai ca asta a fost suuuuper tare! am comis-o... pai fiecare cu preocuparile lui....

eu mai am 2 zile pana la aniversarea de 11 ani de la prima intalnire! asa ca ma apuca melancolia dupa aceea! pana atunci vreau sa comit niste briose... pupici!

Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

deci Oana, si voi va aniversati...ce frumos! Si ca sa iti raspund la intrebare, am vazut chiar ieri in pliantul de Plus tava de briose, dar nu de silicon.

Eu m-am cam desumflat, ca mi-am sunat dr sa o intreb cum procedez cu prenatalul, si mi-a zis ca dr de fam mi-l da. Bun, si asta mi-a zis ca de la 33 de sapt, nu 30 cum a zis Puscas. Eu nu inteleg, nu legea aia e valabila, mama lor...ca asa m-am saturat...Nu am niciun chef de schimbat medicul de fam si nici de scandal...dar nici de venit si in decembrie. Adevarul e ca mi-e tot mai greu, sunt tot mai obosita, noaptea dorm prost, eu de la serviciu ajung la 19.00, ieri mi-a fost rau si am cam avut contractii...De la oboseala, evident!

No, asta e, nu ma plang, noi sa fim sanatosi, sa luam partea buna a lucrurilor, uite ce activa sunt pe forum de la serviciu, acasa nu am nicio sansa!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 29 +

http://www.coffeechat.ro/2009/11/craciun-cu-miros-de-scortisoara-siiubire/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Vai cuscrela, iarta-ma! Nu am fost atenta ca ati aniversat ieri... m-ai uimit cu povestea inceputului si nu am bagat de seama ca ieri a fost ziua voastra!!!
Multi ani inaite, la fel de fascinanti!!! Si sa ii construti Carinei o casa mare!

Cam multe sarbatorim in luna noiembrie inceputurile... asta de la relaxarea de dinainte de sesiuni se trage! Ia specificati care v-ati cuplat in ianuarie-februarie sau mai-iunie!

OAna, multi ani inainte bucurosi si voua!!! MAi bine zic acum decit sa uit! Si arunca niste briose si spre noi.

Lily, cum adica pe internet? Niste mici detalii te rog...

Nico, te aspteptam sa ne spui cum au debutat cei 7 ani!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

gabi, asa stiam si eu ca la 32 de sapt se dadea pe vremea cd eram eu insarcinata cu Stefan. dar acum parca s-a marit numarul de zile de concediu. nu am eu vreme acum sa ma uit, cauta tu pe undeva legea ordonanta/legea aceea, eventual la juridice si vezi exact cate zile sunt si dc nu cumva a fost marit numarul de zile ce trebuie s a il iei dupa nastere
nu stiu dc sunt suficient de clara.
ideea e ca dc s=a marit numarul de zile, atunci poti sa iei mai devreme de sapt 32, cu conditia ca nu cumva sa se fi marit doar nr de zile obligatorii ce trebuie luate dupa nastere.

Paula 6+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

GAbi, mie mi-a zis ca din a 29 saptamina se poate si asa si tin minte ca mi-a dat. Si nu era o dr de familie prea dispusa sa dea concedii medicale.
Trebuie sa iti ramina 40 de zile dupa nastere.. sau 60.

Du-te cu un buchet de flori si spune sa iti dea. Si eventual cu legea. Nu te supara, se vor rezolva toate!
Ce enervanti sint dr astia! (cu exceptia MAgdutei si a lui ANi!!)

Edit: mai bine te iei cu Victo, ca mai bine stie ce spune.
DAr eu mi-am luat din 29 si am nascut la 41 de saptamini si tot mi-au ramas o gramada de zile dupa nastere.
Gindeste-te ca am avut prenatal de prin 20 martie si am nascut in 1 iunie.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Gabi, poate te ajuta info de mai jos, concediul de maternitate e in total de 126 de zile
"Concediul pentru sarcina se acorda pe o perioda de 63 de zile inainte de nastere, iar concediul pentru lauzie pe o perioada de 63 de zile dupa nastere.
Concediile pentru sarcina si lauzie se pot compensa intre ele, in functie de recomandarea medicului si de optiunea persoanei beneficiare, in asa fel incat durata minima obligatorie a concediului de lauzie sa fie de 42 de zile calendaristice."

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

chiar nu mai inteleg nimik, tocmai am sunat dr lui Iulia sa ii spun ca i-am facut proba suptului si nu a mai dorit complectare, ma intreaba cate kg are, imi spune sa astept sa callculeze iar apoi imi spune fff linistita fetita e ff bine, ce nu vi se pare in regula ???????? si i-am explicat ca a pus putin in greutate, m-=a chemat la recontor la 3 luni

iar eu de 2 zile sunt intr-un stres continuu iar laptele e suficient , ca altfel nu ar dormi asa mult seara doarme de la 8-9 pana dimieata al 5 , de 2 saptt , e tare bine

cine o vede spune ca e mare si grasuna , aucma ns ce sa mai cred
mai sut cateva fetite aici in veicni si toate au avut mai putin de 5 kg la 2 luni iar ea are 5

offf cati doctori atetea pareri

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Ma bucur mult ca v a placut fetelor si eu m am simntit tare bine cu voi
va mai astept

tu dragelor mie nici acum nu mi a venit cm ,ati mai patit careva asa ?
mai astept saptamana asta si daca nu se intampla nimic iarasi merg la control

GABI sa stii ca f mult conteaza sa ne facem timp pt noi ,pt relatia "de cuplu" ,cel putin in cazul nostru este tare important ,mai ales ca noi stam f putin impreuna, asa ca de fiecare data cand o duc pe piticuta la mami fac in asa fel incat sa nu uit sa "aprind flacara "dintre noi
desi sincera sa fiu tare ma necajesc ca initiativele de cele mai multe ori vin numai din partea mea:ce ar fi sa mergem la film sau la restaurant sau la plimbare ??? si lista continua dar m am consolat demult cu stilul dragului meu sot si asta e nu am ce sa fac :(
bine ca are defecte de genul asta si nu de alta natura

Bravo ,bravo Co ,ne ridici moralul ,zau ca nici eu nu ma simnt batrana ,cum adica ?pai am doar 31 de anisori

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Elenuta, stiu ca nu ti-e usor sa te relaxezi, dar ai incredere in tine mamico, daca Iulia e bine si ia in greutate, nu cred ca e foarte esential cat ia pe luna, nu toti copii sunt la fel si nu toate perioadele sunt la fel
Eu pe Andrei am refuzat sa il cantaresc, tocmai ca sa nu ma stresez din cauza asta, daca am vazut ca mananca bine, doarme bine, e fericit si creste nu am considerat ca sunt motive de ingrijorare si l-am alaptat exclusiv pana la 5 luni jumate. Il cantarea doar doctorita cand mergeam la vaccin...
Te rog eu nu te mai stresa si bucurate ca ai un copilas fericit

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Mergi la inceput