Gravidutze si mamici de Cluj -143-
Raspunsuri - Pagina 12
elenuta23 spune:
gaby eu am intrta in prenatal in spat 32 , trebuie sa ai 126 din care 42zile dupa ce nasti, eu mi-am lasat mai multe sa nu am surprize ca se naste mai tarziu de dpn , mi-am lasat 50 de zile
calcleaza-ti tu si vei din c data poti itra in prenatal
aiurea cu dr astia , chiar nu ii inteleg
fug sa imi strang din asa ca e cu susul in jos, chiar nu mai am timp de nimik,
o sa va pun cateva pozici cu drgaos la gradi , mi=am adus aminte de timpurie canfd mai mergeam la gradi, la munte, de unde era mama, unde conditiile nu sunt ca la oras ![]()
va sarut
Elena , mamica lui Dragos Stefan
(9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)
ALEX29 spune:
poze :http://picasaweb.google.ro/sanda252003/INFINITYSTUDIO18NOV09#
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
puisorul spune:
Mama, ce povesti care de care mai romantice
. Dar haideti care nu ati dat tot din casa nu e timpul pierdut ![]()
Gabi, asa e cum zice Nico. Cauta eventual legea pe net si du-te cu ea la medic ca nu mai are ce sa zica.
Oana, eu vazusem in Metro pe vremea cand imi cautam, dar sunt cam scumpe. In final mi-am cumparat, ghiciti de unde? de pe ebay, of course ![]()
Co, da a fost nemaipomenit masajul
. Mi-ar place si cateva impachetari dar e tare greu cu timpul liber
. Vorba lui Gabi, acum suntem mai mult mame decat iubite, asa ca mai greu cu timpul pt noi 
Elenuta, relaxeaza-te
. Daca doarme bine, uda scutecele, e vesela si tonica nu mai conteaza cantarul.
Paula, ai fost la eco? Ce face samburelul?
Ioana, mami de Sara, ce mai faceti? Mai da un semn de viata 
Eu acum astept sa se trezeasca Stefi, sa manance si plecam la club.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Asa zboara kg mele...
elenuta23 spune:
nico, ani 

pozici de la gradinici ![]()
http://picasaweb.google.com/elenuta23/LaGradi#
Elena , mamica lui Dragos Stefan
(9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)
Lilly79 spune:
Acuma vad ca voi ati dat detalii legate de prima intalnire.
Pai atunci sa scriu si eu mai mult ![]()
Era primavara, eram in anul 4 de facultate, toate colegele aveau prieteni, doar eu eram singura cuc (era si culmea sa gasesc pe cineva ca stateam majoritatea timpului in camera pe net
)
Asa ca, m-am inscris pe-un site noi2 cred
; dar cred ca mai mult de plictiseala ca nu-mi plac intalnirile de genul asta.
In aceeasi zi s-a inscris si el, si eu fiind printre ultimele inscrise, mi-a scris.Mi-a sarit in ochi userul lui, era prescurtarea de la numele de familie.Si ii raspund si il intreb daca nu cumva are un frate la facultate, in anul 4.Fratele lui era colegul meu de grupa ![]()
Apoi am povestit pe mess, si la telefon si dupa vreo 3 saptamani ne-am si vazut, si uite asa peste 5 zile vor fi 7 ani jumate de cand ne-am vazut prima data.
ani daca mai intri pe-aici, noi cred ca vom intarzia astazi la club ca doar acum a adormit Julia.Asa ca, pana se va trezi, va manca, o imbrac se va face 5 si ceva, asa ca vom lua un taxi din fata blocului.Daca nu mai intri, te sun.
gabi si eu stiu ca dupa sapt 28 se poate lua prenatal.Nu poti sa lucrezi de-acasa? Daca nu, roaga doctorita sa-ti dea ca ai tot dreptul, ca nu mai poti, ca nu risti o nastere prematura.
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
ALEX29 spune:
tu ELENA draga Iulia e o bubulina mica si grasuna stai linistia si nu ti mai face griji ca ai o papusica de fata 
ANI ,LILY cate ore staTI cu piticutele la club?
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
Lilly79 spune:
alex la club stam 1 ora jumate.
Ce poze frumoase la salon
ani ai intrat inainte de-a trimite eu mesajul, hi, hi.
Incep sa caut si eu pe ebay tava pt muffins ca si eu is interesata ![]()
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
Victo spune:
nico, tot 126 de zile sunt acum?
nu imi dai nr ordonantei?
Paula
6+ si Stefan (30 oct. 2007)
dariandra spune:
ELENA - Nu-ti fa probleme.Important este ca-i linistita si se dezvolta cum trebuie.Si daria manca foarte bine si chiar m-am uitat in notitele mele; la 2 luni avea 4550 g, iar medicul mi-a zis ca-i foarte bine dezvoltata.Fiecare copilas are ritmul sau propriu si chiar consider ca exista alte caracteristici definitorii pentru dezvoltarea armonioasa a unui bebelus (elasticitatea, energia de care da dovada, modul in care urmareste orice miscari, somnul si odihna...).
puisorul spune:
Alex, stam cate o ora si jumatate. Stai linistita ca asa e si Puiu. Adica nu e din categoria romanticilor, e din cea a pragmaticilor. De ex. inca din septembrie ma bate la cap ce vreau de ziua mea. Ca mai bine sa imi aleg eu cadoul, ca el nu stie ce sa imi ia
. Dar m-am obisnuit si vorba ta, bine ca nu au alte defecte ![]()
Lili, daca totusi se trezeste Julia suna-ma 
Elenuta, iti sta foarte bine cu noul look
. Esti o mamica sexi ![]()
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Asa zboara kg mele...