Gravidutze si mamici de Cluj -143-
Raspunsuri - Pagina 13
Victo spune:
dintr-o cautare rapida, s epare ca nu s/a schimbat nimic. tot 126 zile sunt, 42 obligatoriu dupa nastere. fa tu calculul cate raman inainte.
mai caut maine.
ani, la 7 am programare.
Paula
6+ si Stefan (30 oct. 2007)
tanimi spune:
Buna si de la noi,
noi mai rarut pe aici, ca profitam de vremea frumoasa si cam stam pe afara. Am zis sa nu exagerez si sa stau prea mult, asa ca iesim cate putin, dar de mai multe ori. Ne place la nebunie, gangurim la frunze (cate mai sunt) ne uitam dupa oamenii de pe strada si ... dormim; tare bine e afara.
Gaby, cu prenatalul e asa cum zice Nicoleta; trebuie din cele 126 zile sa ramana minim 42 dupa nastere. Mai ai putin, tinem pumnii sa fie totul bine si ... la termen, ca vad ca ai emotii cu asta.
Elena, ia si papa, las ca faci cura dupa; eu mananc si nu ma ingras, dar parca vad ca dupa ce nu mai alaptez
Ani, ti-am trimis PM
Pupam mamicile si pe nazdravani
www.picasaweb.com/gatarba
Nina & Iarina
dariandra spune:
IA CITITI AICI, CA PE MINE M-A LUAT CU FRIGURI:
http://www.youtube.com/watch?v=ak7s0sBYzfA&feature=player_embedded
controversat subiect.
Gabriela77 spune:
Vad ca s-a animat atmosfera pe aici. Bravos!
Multumesc de raspunsuri, fetelor! Stiu de legea cu pricina si o am, pacat ca nu stie si dr ca ea tot o da cu 33 de saptamani. Mi-e cam jena sa ma cert cu ea, ca altfel e draguta si suportiva si mereu m-a ajutat si asta ma pune acum in dificultate. Pe de alta parte, atat ea, cat si ginecologul mi-au spus ac pot oricand sa-mi dea si medical, dar nu voiam eu sa apelez la medical. O sa merg saptamana viitoare cand voi avea implinite 30 de saptamani sa imi dea o hartie care sa certifice acest lucru, precum si DPN si apoi cu asta si cu legea la dr de familie. Ce sa zic, nu ar fi asa o tragedie sa mai vin la serviciu inca 2 saptamani, mai rau e cu bunicile si Sara si oboseala mea...Vedem!
Alex, nici C nu e deloc romantic, desi mi-as dori...E pragmatic si cu picioarele pe pamant si mereu pus pe afaceri, si in timpul liber vb la telefon de ma exaspereaza! Asta e! dar mare dreptate ai cu relatia de cuplu si timpul pt noi, noua asta ne-a lipsit si s-a vazut!
Elena, si eu ca fetele zic, ai incredere in tine si in copilul tau. Iulia chiar arata foarte bine, si iti spun eu, un copil care nu e satul nu doarme si nu e linistit!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
29 +
http://www.coffeechat.ro/2009/11/craciun-cu-miros-de-scortisoara-siiubire/
ALEX29 spune:
fara nici o intentie de a fi rautza dar ma consoleaza tare mult cand citesc ca mai sunt si altii ca si C ![]()
ANI draga de 11 ani numai eu imi aleg cadourile
dar sincer e mai ok asa ...la ce gusturi are al meu ![]()
NINA asa de mult imi lipsesc plimbarile cu caruciorul ,asa ca profita de ele cat poti ,ai o minunatie de fetitza 
ANDREEA nici nu ma incumet sa mai citesc ca ma apuca depresia ![]()
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
mami_alexia spune:
Doamne, dar ce "guralive" sunteti astazi...asa imi place!
Alex, hai sa te binedispun si eu
Si eu preiau initiativa
Dar mai sunt momente cand sunt sunt si eu surprinsa
Gabi, succes cu doctorii
Elena, cu siguranta stii ca atatia doctori, atatea pareri. Stai linistita!
Foarte frumoase pozele de la salon!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!
eladea2005 spune:
intru si eu sa va salut...ca azi am avut o zi horrorrrrrrrrrr...
dar, tks God acum totul e ok...![]()
asadar, sun sa vad care e rezultatul de la analizele alea speciale...si-mi spune tanti de acolo ca am 2 analize, hep.B si rubeola IGM care au iesit neconcludente si ca trebuie sa le repet...
am crezut ca ma scurg de pe scaun...nu vreti sa stiti ce mi-a trecut prin cap in momentul ala...
ma si vedeam din nou la chiuretaj, am citit pe net ce complicatii pot aparea in cazul in care contactezi rubeola in primul trim. de sarcina, plus o eventuala hep. B...si m-am ingrozit efectiv...
asa ca, m-am imbracat rapid si m-am dus de data asta la Synevo sa-mi fac din nou acele analize..si, din fericire, rez sunt negative...nu va spun ce usurare m-a luat brusc si dintr-odata...
maine cica tre sa merg din nou acolo unde le-am facut prima oara si sa repet cele 2 analize...dar cred ca o sa merg cu buletinul de la Synevo, sa le arat ca nu mai e cazul...sau sa nu procedez asa???
anyway, mi-am reprogramat si intalnirea cu tanti dr pe maine, nu mai am rabdare pana marti...sa stau linistita in weekend...sper...![]()
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
kitzy spune:
Nina ai o frumusete de fetita, sa-ti traiasca! Ii tare scumpa si cu colacei 
Andreea iti spun si aici, sa vii cu vesti bune 
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Gabriela77
Uite, ca sa dau din casa, cand l-am cunoscut pe C, in acea seara, in Atlantic(ca asta era discoteca), m-am uitat rapid la paharul cu bautura si am fost f multumita cand am vazut ca era Kinley! Sticla de suc era langa! peste vreun an am aflat ca era si ceva votca in pahar Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 29 +http://www.coffeechat.ro/2009/11/craciun-cu-miros-de-scortisoara-siiubire/ |
hahaha... ce coincidenta...si noi tot in Atlantic ne-am cunoscut...
eram in sem. II al primului an de facultate, amandoi..
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 Nu simtiti ca va sufoca uneori existenta asta domestica si rutina de zi cu zi? Sigur, copilasii nostri sunt universul nostru si nu l-am putea concepe acum altfel. Ma refeream la ACEL timp pt noi, ca femei, iubite...Eu nu-l mai regasesc parca...Imi lipsesc baile lungi cu lumanari aromate si muzica in surdina, acum ma precipit la dus cu Sara navalind la usa napraznic sau pur si simplu acum imi dau seama ca nu am mai ascultat muzica, muzica care imi place, nu am mai fost la teatru, la opera, si erau activitati care imi faceau atata placere! Cred ca este si vina mea, ar trebui sa imi fac timp si pt mine si relatia noastra... Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 29 +http://www.coffeechat.ro/2009/11/craciun-cu-miros-de-scortisoara-siiubire/ |
ofofofffff...cum ma regasesc in ceea ce scrii tu acolo... asa e, avem nevoie de timp pt noi...dar e tare greu...si cu doi copilasi cred ca va fi si mai greu...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...

Patrick Alexandru (01.06.2007)