Gravidutze si mamici de Cluj -143-

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Discoteca Atlantic....ce vremuri... mergeam acolo cu Alin destul de des, avea o gramada de foste prietene pe acolo, imi placea la nebunie sa le fac in ciuda ca-s eu cu Alin si nu ele

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biara spune:

Gabi scuze ca ma bag si eu asa in discutie, din pacate in cazul medicilor de familie e o obiceiul sa nu acorde concediu prenatal inainte de saptamana 32, mie mi-a refuzat sa imi acorde din saptamana 31.
rezolvare ii ceri medicului care iti urmareste sarcina sa iti dea o scrisoare medicala prin care recomanda acordarea concediului prenatal incepand cu saptamana cu care doresti tu.In urma acelei scrisori medicale medicul de familie e obligat sa iti acorde concediul medical.

35+ Maya Teodora

Mergi la inceput

Eu mi-am luat medical din saptamana 28, dr ginecolog mi-a dat concediul lunar din policlinica si din saptamana 32 mi-a dat dr de fam.

Poze Diana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Scuze nu concediu medical vroiam sa zic ci concediu prenatal. De mers la doctor cu legea in mana chiar nu are rost ca iti mananci nervi de pomana. Eu am facut prostia asta si i-am tot spus ca in lege nu scrie nicaieri de obligativitatea acordarii concediului din saptamana 32 si ea tot imi spunea ca legislatia medicilor de familie ii obliga, asa ca m-am lasat pagubasa si am rezolvat problema asa cum ti-am scris mai sus

35+ Maya Teodora

Mergi la inceput

Biara ce putin mai ai...
Repede mai trece timpul.

Poze Diana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

seara buna si de la noi!

jur ca asa de bine mi-au cazut ultimele pagini, eram mai mult cu zambetul pe buze, o pt Co pt idee!

Sa nu ma las nici eu mai prejos, vin cu o poveste! ne-am cunoscut in 2001, eu m-am angajat sa lucrez la actualul meu sot ca si tehnician dentar.mi-a placut de el din primul moment , dar na, nu era accesibil, fiind proaspat casatorit, eu eram "promisa" deja...pot sa zic ca am devenit buni prieteni doar la inceput, ca altceva nu ne permiteam.dupa 2 ani, asa a fost sa fie sa divortam amandoi,a urmat o perioada de cateva luni de distantare intre noi, eu mi-am gasit alt job....dupa care m-a sunta si m-a invitat la un chef pe care-l tinea, a venit dupa mine acasa, ne-am plimbat romantic pe malul somesului pana la el acasa, am chefuit super tare, si am ramas la el peste noapte...a urmat o perioada lunga cu fiecare la casa lui, ne era frica cumva sa facem pasul de a ne muta impreuna.si uita-ne si pe noi, avem 8 ani de cand ne stim, 6 de cand suntem impreuna,aproape 4 de cand suntem casatoriti!

iar legat de romantism, pot sa va provoc si eu?cine are chef, ca sa ne mai descretim fruntea, ne povesteste cum ati fost cerute?

Mergi la inceput

si ca sa nu dati cu rosii, incep eu

ne-am dus in spania la un festival de-al nostru,in a 2-a seara cred am stat cu niste prieteni, am baut, ce mai, voie buna, am dansat de ma dureau picioarele si-mi zice sotul f grijuliu ca sa mergem un pic afara din multime sa stam jos, sa ne tragem suflul...stam jos, eu ma rezem de el, ma confesez ca asa de bine nu m-am simtit in viata mea, chef, prieteni, vreme buna, stele, muzica super, noi doi,imi intorc capul spre el si vad ca sta, se uita la mine speriat, cu o cutie deschisa in care un inel...

Mergi la inceput

o seara faina la toate, ma bucur ca v-am cunoscut!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

sara buna. ce sa va zic...ca de duminica am program de muls cam din 2 ore in 2 ore mai putin noaptea cand mulg doar o data. alexandra nu prea mai vrea tzitzi. nici nu o condamn dupa ce foame a rabdat. asa ca acum papa lapte de al meu cu biberonul. dimineata la 4-5 papa de la mine, macar atat apoi pe la 7.30-8 iar se face ca mai suge ceva. la medic am constatat ca a cam stationat. dupa cate am povestit am ajuns la concluzia ca nu suge ea bine. e lenesa rau. am si cantarit-o sa vad cat a supt dupa o ora la san si erau doar 30 ml. altadata erau 50. eu nu prea am facut proba suptului. dar acum am vrut sa vad totusi cat suge. deci e dezastru. seamana cu mine la mancare ca si dupa mine asteapta lumea sa termin de mancat.
acum cu mulsul asta sunt tot mai ocupata, mai obosita. dar nu ma las. trebuia sa ii dau si lapte de la mine. cine stie poate cu timpul va trage mai bine si va suge de la mine. daca nu asta e. mama mulge sa aiba fetita laptic.
de cand mananca bine s-a schimbat tare mult. e vesela, rade mult, gangureste de imi vine sa o pap toata. acum scutecele sunt grele de pipi, in cele doua sapt cat a supt de la mine multe erau uscate. of cum nu mi-am dat eu seama ce se intampla
merg sa ma odihnesc putin ca imediat iar tre sa ma pregatesc de muls.

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina, mami de Alexandra

Mergi la inceput

DA mai am foarte putin timp si parca tot nu realizez ce mi se intampla, abia astept sa imi intalnesc printesa , pe de alta parte parca ma apuca frica si intrebarile, daca ne vom descurca, daca voi fi o mamica buna si etc, stiti si voi cum e, cel mai mult ma gandesc acum la nastere, sper sa am o nastere usoara si sa nu fac urat in timpul nasterii, la nevoie

36+ Maya Teodora

Mergi la inceput