**Zmeurici de iulie-august 2009 (14)**
Raspunsuri - Pagina 9
pooh spune:
INutsa,votat!Seara cand vine al meu,mai trag un vot!Pony,
,sa iesi din butoiul de melancolie!Pogos,bine ar fi sa scapam si noi in 3 zile.....tu cum i-ai administrat stodal?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
pogos spune:
pooh i-am dat cate o lingurita de 3 ori pe zi si i-am dat cu seringa de la nurofen.
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si de
Tudor Petru (22.07.2009)
pooh spune:
Pogos,o lingurita...adica 5 ml?Eu ii dadeam 2-2.5 ml....cred ca am sa maresc un pic doza
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
theea spune:
Buna ziua fetelor
Giova si a mea a plans tare aseara cu suspine si tot tacamul .De vreo saptamana in fiecare seara o apuca pe la 22 si o tine vreo 20 de min dar aseara a plans vreo ora de ma bagase in sperieti noroc cu sotul caci altfel o luam razna .Am incercat sa o pun la san si parca aveam ace in san caci mai tare incepea sa urle.Nu pot sa imi dau seama ce are i-am dat si gripe water caci am zis ca are iar colicii si mi-a tras niste parturi de numa dar tot plangea iar in cele din urma am dat-o si cu dentinox la gingii si mi-a adormit in urmatoarele 10 min .Acu nu stiu ca o fi de la burtica ca o fi de la dinti nu imi dau seama .Ziua nu am treaba cu ea e foarte bine dispusa radem gangurim numai seara o apuca, bine toata ziua cu pumnul in gurita .
Mulata sanatete lui Edi si bafta cu rezultatul la analize
Pony si a mea mai tuseste si tot asa din cauza aerului uscat sau de multe ori se mai ineaca cu saliva cand vb ea pe limba ei
Nu mai tin minte cine ma intreba de Danielle , am vb cu ea azi dim sunt bine s-au mutat la casa noua si asteapta sa le puna netul asa ca pe sapt viitoare cred ca o sa va scrie si ea
Am plecat sa strang prin casa cat imi doarme grasuna
cezara
pogos spune:
pooh eu am masurat cu o lingurita care avea 2,5 ml. atat i-am dat eu.
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si de
Tudor Petru (22.07.2009)
Giova spune:
Inutsa am votat si eu.
Pooh tot e bine ca a dormit pana la 5.
Pogos nici eu nu-l pun inca in fund...si pica in laterale...se vede ca nu sta cum trebuie, mai asteptam ca nu e graba.
rallu lasa ca va vorbi el cand ii va veni vremea...pana atunci sa ne bucuram de gangurelile astea care tin asa de putin
.
al meu nu e doritor de nimic, doar laptic. I-am pus si mar, si para, banana si se stramba ceva de speriat. ma gandesc cu groaza la diversificare.
Pony of...ce rau imi pare ca iar nu papa...puiul mic...sa scpae de reactii si poate-si revine si cu masa.
Thea multumim de vesti despre danielle&comp.
Poate or fi dintisorii la zmeurica ta...la noi cum e si cu urechea problema...nu stiu de la ce a urlat.
merg si eu sa adun, am terminat de calcat, de mancat si acum trec la adunatul de prin ap. Dupa ce vine marco e totul la loc...caci numai lego si masinute am prin toata casa.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
matcha-oana spune:
am uitat sa va intreb,baiatul meu isi mananca buzitele si limba cateodata,asta inseamna ca ii e foame sau ii ies dintii?
leon18 .07.2009
Moniland spune:
Inutsa, votat!
Elena, sa-ti traiasca puiutii si la mai multe lunite in forma maxima! Astept masuratorile la 4 luni. Cum a fost la vaccin?
Lauriciul meu a a juns la 6 kg
, dar cand va aud pe voi de 8kg .... nu mai zic nimic.
sanatosi sa fie!
de
Laura Ioana
Irina Maria(26 iulie 2009)
Moniland spune:
Oana, eu as zice ca sunt dinti. Asa face si Irinus si chiar nu-i este foame ca s-a obisnuit cu mese fixe. Asa ca pp ca sunt dintisorii sau doar o placere de a "musca" din buzita de jos. ![]()
de
Laura Ioana
Irina Maria(26 iulie 2009)
buburuza1979 spune:
Neata la pranz...
| Citat: |
| citat din mesajul lui Giova Bubu imi pare rau ca a facut ferba piticul. ai grija, trebuie sa decalotezi acum zilnic, de nu se lipeste la loc si la chinuit degeaba. Stiu ca tie ti-e mila, pune-l pe sot sa faca. asta e si operatiunea sotului meu, el le face baita, el ii curata acolo. |
pai oricum l-am pus pe sot in garda de cand am nascut ca e treaba lui umblatul la putica
Rallu mda... spre deosebire de vaccinul de la 2 luni cand nu a avut nici o reactie, la cel de 4 luni a facut febra aseara si acum la pranz iar. i-am pus din nou jumatate de supozitor cu paracetamol si i-a scazut. sper sa nu mai faca mai tarziu...
iar cu umblatul la putica... catebordeie atatea obiceiuri... mai naspa e ca am dat noi de dra cu obieciul asta

pana acum asta a fost singurul minus al ei ca in rest e super ok... faptul e deja consumat si de acum tbuie sa avem grija de putica sa nu se mai lipeasca ca sa il chinuie iar

gogoasha"From this day forward you shall not walk alone.
My heart will be your shelter and my arms will be your home."