**Zmeurici de iulie-august 2009 (14)**
Raspunsuri - Pagina 8
Giova spune:
Pooh cum a fost Balazs azi noapte?
Pogos uite ca si la noi e la fel cu dintisorii. de o luna se vad, e umflata gingia de aproape 2 sapt. si nimic...acum parca-parca...dar mai dureaza...doamne greu mai ies...
Pt. dinti mie mi-a dat belladonna. o amica mi-a zis de belladonna si chamomilla, de 3 ori pe zi, dar nu mai stiu cum.
Eumada super bine a pus guritza ta la 3 luni.
Rallu ce mai ziceti voi? zice robert mama?
mie nici alocatia nu mi-a intrat
...vai de capul meu. bine ca incepe sa rasara soarele la Clau la firma si vom avea sarbatori cum trebuie, ca numai probl. mi-am facut pe tema asta.
si o zi buna sa aveti. merg sa adorm o gogoasa maraita.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Rallu spune:
Ptricia, eu am depus actele pt. CIC pe 11 august si prima data mi-au venit banii pe 16 octombrie, suma pt. jumatate din august si luna septembrie intreaga.
Acum mi-au venit din nou pe 17 noiembrie pt. octombrie.
Cat despre alaptare, da, eu alaptez exclusiv de 5 luni aproape si inca nu mi-a venit CM-ul.
Bubu, decizia n-am primit-o nici pana in ziua de azi si am incetat sa o mai astept. Daca vin banii, da-o naibii de decizie.
Aaa...dupa ce am depus actele ma sunasera sa-mi spuna ca imi mai trebuie nu stiu ce hartie asa ca le-am trimis-o prin fax si i-am sunat sa-i intreb cand imi vine decizia ca sa aflu cat o sa iau. Mi-au zis sa calculez si singura dupa hartia depusa cu sumele de la salariu. Deci m-au linistit.
Aaaa....si alocatia am inceput s-o primesc din august, deci cu o luna inainte de CIC, pe card, iar in dreptul ei scria "Alimentare cont", fara alte explicatii (cum, de unde, pt. ce).
Am cam ghicit eu ce era dar m-am edificat de-a binelea de abia luna viitoare cand am vazut ca se repeta.
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Sufletelul meu
GATAAAA !!!!
matcha-oana spune:
buna seara ,romania,buna seara mamicute
.
nu am m-ai intrat de mult pe aici,doar asa in fuga am citit ,am pierdut sirul,nu m-ai stiu pe unde am ramas de citit.
nu am m-ai intrat din cauza strumfului,e un rautacios si acum l-a patru luni el face figuri cu mine,il apuca cateodata sa se trezeasca pe la 3 noaptea si se joaca ,chiuie ,face scandal si asa ma tine pana dimineazta,iar ziua este morocanos
.
am intrat sa va intreb ,pe fetele care le-au venit cm,mie mi-a venit la 3 luni,luna trecuta pe 17 ,asa cred eu ca a fost cm.si luna asta nu imi vine vad,inainte sa raman insarcinata nu imi intarzia nici macar o zi imi venea exact la 28 de zile,si uite ca acum stau cu morcovelul,ca daca am ramas din nou
.
se poate intampla sa nu fie cm regulat?
si sa va las o poza cu samuraiul meu la 4 luni 8400kg,68 de cm,rautacios tareeeee.
http://s44.photobucket.com/albums/f36/oana-m/?action=view¤t=091025_115445.jpg
leon18 .07.2009
Rallu spune:
Bubu, noi am fost pana acu la 3 pediatrii (stiu, nu-mi spune, exces de zel
da' ce sa-i fac daca toti stiu cate unu si insista sa mi-l recomande si sa ma duc desi copilul n-a fost niciodata bolnav) si nici unul n-a umblat la putica.
L-au verificat acolo si ne-au recomandat sa-i tragem pielea cat permite si sa-l curatam acolo (ma rog, aici cu ceai de tei, galbenele, crema de galbenele, fiecare cu parerea lui).
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Sufletelul meu
GATAAAA !!!!
inutsa spune:
Neata!
Haideti la o cana cu lapte cald, care vreti.
pony ce viteza are Raducu la pedalat....
pooh poate o fi de la aer uscat? Si eu ziceam ca Bia tusea de la raceala dar dr a ascultat-o si nu avea nimic. Era de la aer uscat
blanca soacra sforaitoare zici? Nasol... lasa ca scapi acusica
giova poate nu ies chiar proaste rezultatele 
eumada, pogos aveti niste grasunei papaciosi!
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 4 luni
bebelusha din burtica
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
pony spune:
Buna zmeurici,
Ufff fetelor, sunt suparata..
Raducu meu e tare marait si nu a mai vrut sa mai pape.Parca a facut si temperatura si i-am dat eferalgan..Ce ma nervozez..Reusesc si eu sa-l fac sa pape mai bine si a intervenit vaccinul asta, asa ca trebuie sa o iau de la capat
Asa ca rabdare, rabadare
Am vazut zmeurici tare pufuoase si frumoase
( zmeurici de pogos si matcha oana).Pai Raducu meu clar a ramas in urma.Diferenta de 2 kg?!
Inutsa asa e Raducu..vitezoman...sa vezi cand ii dau sa pape cu lingurita cum da din aripioare, zici ca vrea sa-si ia zborul
Giova ce ti-e si cu dontisorii astia...de or iesi mai repede.Succes la analiza, sa fie ok
Pooh imi pare rau de Balazs, ce sensibili sunt copii..
Eu am cam intrat iar in depresie...Sper sa-mi treaca.
zmeuricile
pooh spune:
Giova,s-a trezit Balazs pe la 5...si de atunci din ora-n ora pana la 8,cand a dat definitiv trezirea
Inutsa,phiiii,la asta nu m-am gandit....bine ca am umidificatorulsi nu-l folosesc.....

Matcha-Oana,mie mi-a venit cm in august,ceva-ceva la inceputul lu' septembrie,si de atunci pauza........inainte de sarcina aveam si eu ciclul ff. regulat......Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
Rallu spune:
Giova, zice pe naiba...nu mai zice nimic, aia a fost singura "sclipire".
Am tot "cotcodacit" pe langa el vreo 2 saptamani "ma-ma, ta-ta, pa-pa, etc", dupa care m-am lasat pagubasa. O ma zice el cand o avea chef si de data asta sper sa-l aud si eu.
De "vorbit", vorbim non-stop dar "bebeluseasca" nu limba vorbita de oamenii mari.
Eu am o nedumerire: in 4 zile facem 5 luni si suntem alaptati exclusiv INSA suntem foarte pofticiosi.
Daca mananca cineva langa el sau e in brate langa masa, vrea sa ajunga si el la masa, bate cu manutele, plescaie si baleste de zor.
Am incercat de curiozitate sa-i dau sa linga/suga o bucata de para si nu mai reuseam sa i-o iau. O prinsese cu manutele si incerca sa si-o indese in gurita.
Teoretic ar trebui sa mai asteptam dar practic parem foarte dornici sa papam asa ca nu prea stiu ce sa fac.
Sufletelul meu
GATAAAA !!!!
inutsa spune:
Fetelor, votati-ne, va rog
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=942#
Va multumim!
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 4 luni
bebelusha din burtica
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
pogos spune:
buna!
iupii, am trecut cu bine de noaptea trecuta. nu a avut nici o reactie de la vaccin. a papat bine inainte de culcare si nu s-a trezit decat la 8 dimineata sa pape si a adormit la loc. inainte de culcare l-am dat si la gingii cum mi-a zis pediatra. o fi dormit bine din cauza asta?!
giova nu stiu ce sa zic cu statul in fundulet. pe Tudor daca il ridic in fundulet isi indreapta spatele, nu sta curbat. si Edi daca se indreapta cred ca merge sa-l pui. dar eu am zis ca o sa-l pun in fundulet peste vreo luna.
am si eu chamomilla in casa.mie mi se spusese max 5 granule de ch 30 pe zi, adica 2 si 3 gr. dar acu nu stiu cate zile.
tin pumnii pt cand primesti rezultatele.
pony ce vitezoman ai tu acolo
imi pare rau ca s-a dat peste cap de la vaccin. ce vaccin ati facut? ati facut si optionalele?
si eu nu cred ca a ramas raducu in urma cu kg-le. e al meu mai grasan, dar nu inseamna ca al tau nu e bine. fiecare e cu felul lui. la cata energie are, fii sigura ca e numai bine.
pooh si noi am rezolvat tusea cu stodal. i-am dat 3 zile; i-a trecut foarte usor.
acum are niste mucisori dar pediatra a zis ca are mucisorii sezonieri. sunt albiciosi ii fonfane in nasuc.
buburuza nici la noi nu a umblat pediatra la putica lui Tudor. doar ce l-a verificat de fiecare data si mi-a recomandat sa trag putin la baita si sa-l curat. atata tot.
matcha-oana e un grasunel samuraiul tau ca si Tudor
. e un dragalas 
rallu si eu sunt cu diversificarea de la 6 luni. insa s-ar putea sa incep mai repede, asa cum mi-a recomandat si pediatra. acu te adaptezi si tu dupa copil. daca simti ca ar vrea si altceva nu vad de ce sa nu-i dai cate putin.
inutsa ai doua voturi de la noi
ma duc sa fac o cafea ca visez mirosul ei
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si de
Tudor Petru (22.07.2009)