**Zmeurici de iulie-august 2009 (14)**
Raspunsuri - Pagina 7
pogos spune:
Buna seara!
La multi ani Solike si Lorelay!! sa fiti sanatoase si sa aveti o viata minunata!
noi am fost astazi la vaccinul de 4 luni. a inceput sa planga la cateva secunde dupa fiecare intepatura, ca era preocupat cu cheile mele. dar i-a trecut f repede. nu a mai fost asa suparat ca data trecuta.
Tudor la aproape 4 luni are 8,200 kg si 67 de cm. mi-a spus sa-i dau calciu gluconic cu vit C si dupa 4 luni jumate sau 5 luni pot sa incep sa-i dau suc de morcov ca este mare si are nevoie si de altceva. cica la copiii de 8 kg sa introduce de regula banane, dar noi mai avem de asteptat ca e mic de varsta. acum voi vedea ce voi face...
ne-a mai spus ca dupa 4 luni jumate pot sa incep sa-l pun cate putin in fundulet ca l-a vazut ca nu mai sta la orizontala. ziceai ca e o paranteza pe masa aia. statea cu capul si umerii ridicati si incordat tot. si radea...
pentru gingii mi-a recomadat gengigel pt ca cica are avea antiinflamator si chiar daca nu are efect rapid ca un anestezic, are efect mai indelungat. asa ca a zis sa-i dau intai cu dentinox si apoi cu gengigel. dar am uitat sa intreb de granulele chamomilla pentru eruptii dentare. a zis ca gingia este inflamata insa nu e neaparat sa erupa dintisorii. cica o putem duce asa mult si bine 
de-acum sa speram ca nu are efecte adverse dupa vaccinuri.
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si de
Tudor Petru (22.07.2009)
eumada spune:
bUNA SEARA
Ieri am fost la pediatra si Zuzu mic,Guritza cum ii zic eu are 6,500kg si 65 cm...la trei lunitze
Doctoritza a zis ca pot sa incerc sa-i dau putin suc de morcov..cam o juma de linguritza si o linguritza de suc de mere..plus ca a inceput sa baleasca cand mananc eu si sa clempane si daca ii dau pe la guritza o deschide si atinge...cu limbutza si buzele si se repede si cu mainile..
deci pot sa incep foarte incet sa-i dau cate ceva..ne pregatim pentu diversificarea de patru luni....ca e timpul ...este voinicutza si laptele nu-i mai ajunge plus ca nu mai rea sa manace foarte mult in schimb e cu ochii dupa farfuriile noastre...ma rog..si culmea..adora si morcovul si merele...alte legume si fructe deocamdata nu....ca astea sunt produse proprii....de parintii mei........
Madalina
de minunica Eva-Maria
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
buburuza1979 spune:
al meu pici a facut febra de la vaccin.
i-am pus jumatate de supozitor cu paracetamol ca asa mi-a zis doctora si vad ca nu mai e asa fierbinte.
saracutul... mi-e asa o mila de el.
acum a adormit lemn (cred ca de la febra,l-a toropit) iar eu stau de garda ...
gogoasha
"From this day forward you shall not walk alone.
My heart will be your shelter and my arms will be your home."
Rallu spune:
Si al meu a facut febra dupa vaccinul de 4 luni...doua seri la rand.
Am rezolvat-o in prima seara cu jumaatate supozitor de NOvocalmin si a doua seara cu jumatate de Paracetamol.
In timpul zilei n-avea nimic dars eara incepea brusc sa arda.
A treia seara n-a mai avut nimic.
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Sufletelul meu
GATAAAA !!!!
blanca000 spune:
Salut,
solike
lorelay
sa fiti sanatoase, sa va creasca zmeuricile mari, sanatoase, frumoase si norocoase 
.
Eu o am pe soacra in vizita de luni, maine pleaca. Nu stiu de ce dar cand vin mamele in vizita (ma rog mama nu sta si peste noapte) eu ma simt mai obosita in loc sa ma odihnesc. Ele vin cu ganduri bune dar de la excez de zel Eva se agita si eu sa o linistesc...uffff...mai mare daraua. Plus ca soacra-mea ramane si peste nopate si o aud cum sforaie 
.
Las' ca de maine sunt iar eu si va mai scriu.
Pupacei
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004
blanca000 spune:
Aaaa..am primit si eu ieri 6 mil dar scrie indemnizatie crestere copil..sa fie totusi alocatia pe 3 luni?
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004
pooh spune:
Neata!!Tanimi,
de cafea!E binevenitaaaaaaaaaaaaa
Balazs cred ca incepe sa tuseasca

Tuseste scurt si sec,de vreo 3 ori consecutiv....acum il mai urmaresc.....sa vad daca am stodal in casa.....uoff,numai asta-mi lipseste
Blanca,eu asa zic,alocatia pe aug,sept,oct......Mie mi-a venit luna trecuta pe august si septembrie,luna asta nu stiu daca a intrat.....Trusou si prima de nastere inca n-am primit.....nici indemnizatia.....sunt chiar curioasa cat o sa iau(mult sigur nu,fiind bugetara si cu concediu de risc maternal
),dar n-am primit nici macar deciziaPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
Giova spune:
Neatza!
Edi mi-a plans aseara rau de tot...cu suspine. era clar ca-l; doare ceva dar sa mor de stiu ce: dintii sau urechile.
eram la niste prieteni, asa ca am lasat totul balta si am venit acasa. I-am dat tratamentul pt. ureche si s-a calmat. a dormit toata noaptea, e ok acum.
sa vedem ce iasa la antibiograma aia facuta la secretia din ureche. azi primim rezultatul si sun l;a cabinet sa vedem ce facem.
Bubu imi pare rau ca a facut ferba piticul. ai grija, trebuie sa decalotezi acum zilnic, de nu se lipeste la loc si la chinuit degeaba. Stiu ca tie ti-e mila, pune-l pe sot sa faca. asta e si operatiunea sotului meu, el le face baita, el ii curata acolo.
Pogos bine ca ati scapat de vaccin. asa sta si edi cu capul si umerii ridicati. deci eu pot sa-l pun in fund? are 4 luni jumate trecute, dar parca e cam chinuit in fund direct. asa ca mai bine mai inclinat putin.
Blanca ce mai targi si tu cu soacra...oricum nu e ca mama, asa ca te inteleg. lasa ca pleaca si va reintrati voi in normal.
merg sa schimb un pampers ca-mi muta nasul si revin sa recitesc...am uitat ce am citit.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)