**Zmeurici de iulie-august 2009 (14)**
Raspunsuri - Pagina 10
pooh spune:
Fetelor,cele care alaptati,cam cat timp sta bb la san?In timpul zilei....al meu in cel mai fericit caz 10 minute,cateodata papa doar 5 min.... Iar noaptea....Si 30 de minute......Mai demult exact invers era,papa ziua mai mult si noaptea cateva minute si somnic
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
tanimi spune:
Pooh, Iarina papa destul de repede, media e undeva pe la 7-10 minute, insa ziua se mai dragaleste cu tztzica, ii canta, si stam mai mult. Noaptea insa prima masa, cea de la ~ ora 1 este foarte scurta, e asa mai mult de sete si are 5 minute, rar mai mult. Drept urmare dupa 3 ore i se face iar foame si pe la ~ 4 , mai papa odata, de data asta mai consistent. Noapte, de cateva saptamani, cand o iau sa pape are ochisorii deschisi, insa adoarme dupa ce suge de cateva ori.
Pony, cum sa fie grasan Raducu la ce miscare face; Am crezut intai ca e dat pe fast-forward, nu alta. Pai Iarina mea, decat sa faca asa ceva, mai bine sta la o poveste
. Ah, si de cateva zile scuipa, adica face bbbbbrrrr si se scuipa toata, o gasesc in patut scuipata pana pe frunte iar ea tare fericita e - inchide ochisorii cand incep "aversele"
www.picasaweb.com/gatarba
Nina & Iarina
blanca000 spune:
Votati-ne si pe noi
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1004#
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004
pogos spune:
blanca pe mine nu ma mai lasa sa votez. zice ca am votat saptamana asta si mai am voie saptamana viitoare. o sa votez diseara cand vine sotul de la serviciu.
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si de
Tudor Petru (22.07.2009)
blanca000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pogos blanca pe mine nu ma mai lasa sa votez. zice ca am votat saptamana asta si mai am voie saptamana viitoare. o sa votez diseara cand vine sotul de la serviciu. Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006) si de Tudor Petru (22.07.2009) |

intentia conteaza 
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004
ivanoiuadela9 spune:
Si bebeluscul meu se scuipa de se uda tot pe pieptut.![]()
Vroiam sa va intreb daca voi ii lasati mult pe burtica ca al meu nu sta deloc ... il mai las dar incepe sa urle , nu i place si nu vreau sa l chinui prea mult . Dar nu si ridica caputul aproape deloc ... ridica funduletul in schimb in sus e asa dragalas ca parca ar vrea sa se ridice in genunchi
.
Giova spune:
Blanca la fel imi zice si mie.se pare ca au schimbat astia regulile jocul.ui. am votat-o pe Bianca si nu ne mai lasa
.
Pooh si Edi suge putin de cateva zile, adica in 10 min. termina si mai putin. si inainte statea si cate 30 min., lapte nu mai vine asa ca la inceput, nu stiu ce are.
A venit rezultatul exudatului:
streptococcus pneumoniae
la cabinet la dr. e tot ocupat...eu stiu ca asta e cam naspa...sterptococul...acum sa vedem ce zice si ea. poate am timp sa caut pe net, pana se trezeste Edi.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Moniland spune:
Fetelor, voi va duceti copilasul la gimnastica sau inot?
de
Laura Ioana
Irina Maria(26 iulie 2009)
tanimi spune:
Blanca, te-am votat noi, ca nu apucasem sa o votez pe Bianca si am zis sa echilibrez putin balanta; O votez si pe Bia saptamana viitoare
.
Moniland, eu vreau sa merg cu Iarina, dar astept pana in primavara sa fie mai cald afara (oare va fi mai cald decat acum? La cluj azi au fost cred ca vreo 15 grade
). Am gasit un loc special pentru bbei, unde poti sa mergi cu ei de la 2 saptamani. Abia astept. Vrei sa mergi cu zmeuricile ?
www.picasaweb.com/gatarba
Nina & Iarina