**Zmeurici de iulie-august 2009 (14)**

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

mei mamici, eu am o bucata de zmeurica tipatoare rau de tot! vb f serios. nu ii convine ceva, tipa, dar ce tipaaaaaaaa. dispar din vizorul ei, tipa. vrea atentie-tipa. ca sa stea linistita tre sa o intereseze tare de tot jucaria, altfel tipa. acu de ex, scriu la calc iar ea ma tine de mana, doar asa am reusit sa o pacalesc sa taca. ati mai patit careva asa?
si cum ii e caracteristic, a facut kk acu 2 zile iar daca ma apropii de ea, ce-i mai miroase pampersuuuul de la parturi, de-ti cade parul din nas.
am pus si poze noi aici.

LA MULTI ANI PT SOLIKE SI LORELAY

pony da, a crescut si ce mai trece timpul asta....

pooh, vally, giova sambata Bia a implinit 4 luni iar luni am primit 600 lei. nu cred sa fi fost ei f prompti si sa-mi fi dat si pt a 4-a luna alocatia. si cumnata care lucreaza la banca mi-a zis ca banii vin cu o luna intarziere. acu pe ce luni or fi fost banii, nush, dar bine ca i-am primit ca aveam nevoie

bubu frumos buburuzul tau. cum isi tine el suzi...

sanatate la cei bolnaviori!

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 4 luni

bebelusha din burtica

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

buburuza ce luuung se uita fii-mea la buburuzul tau. cre ca o vrea sa-i fure suzeta, poate a lui e gustoasa

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 4 luni

bebelusha din burtica

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Inutsa, frumusica rau Bia, cu ochi albastri!

Buburuza, super ca isi tine singur suzeta, as vrea si eu sa si-o tina ca sa nu i-o mai tin eu.

La multi ani Lorelay!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Ca tot am vazut filmulete cu Edisor si cu Buburuze mici, ia uitati ce bebe jucaus am aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Multumesc fetelor pentru urari.
Este o zi frumoasa pentru mine pentru ca o petrec cu fetita mea si sotul. Nu-mi vine sa cred ca am facut 29 de ani...ii multumesc lui Dumnezeu ca am o familie frumoasa langa care imi petrec zilele de nastere. Maine seara facem cheful. In seara asta petrecem in 3 si maine seara cu restul familiei si prietenii apropiati.
LA MULTI ANI Solike sa ai parte numai de bucurii si multa fericire alaturi de sot si zmeurica.
La mine inca nu se pune problema de primit banii. Am depus dosarul la inceputul lunii noiembrie.
Giova l-am vazut pe Edy in filmulete. Vad ca si el si-a descoperit degetul mare. Si maya suge pe el...

Lorelay - mami de Maya (20.08.2009)
camera Mayei
Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pony

Ca tot am vazut filmulete cu Edisor si cu Buburuze mici, ia uitati ce bebe jucaus am aici

fericita mamica de
Raducu

super tare!!!
zici ca vrea sa o ia la fuga imediat! pe mine m-a socat viteza cu care dadea din maini si picioruse

inca unu de la mine de acum de dupa-amiaza... inseamna ca i-a trecut putica si vaccinul
http://family.webshots.com/video/3078376460104619188YkkxrR

gogoasha

"From this day forward you shall not walk alone.
My heart will be your shelter and my arms will be your home."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Lorelay -cuscra, tocmai pe tine te-am uitat. multa sanatate si fericire alaturi de familia frumoasa pe care o ai!
si nora suge degetelul? Asa face si Edi...e mortal cum adoarme sugandu-l...de multe ori isi baga celelalte degetele in ochi.
Tanimi si noi umblam mult cu masina prin tara si in afara. cu Edi inca nu am iesit, dar urmeaza...sa-i fac pasaportul. Rau imi pare ca nu am luat cu Isofix atunci...acum daca-l am de la marco nu mai dau banii pe altul.
Bubu sa scapati fara efecte adverse.
decalotat...noi nu. pediatra e impotriva, orice fisura poate duce la altceva. e o probl. foarte controversata.
vezi ca daca nu decalotezi zilnic si cureti, se lipeste la loc.
La Marco nu am decalotat si asa de frumos s-a desfacut pe timp ce crestea. acum se curata el acolo si trage de ea...asa ca e si normal sa se desfaca.
ce haios e cu suzeta aia si vsele in bouncer, cum face din gurita...e mortal. vad ca are energie..ce da din maini si picioare in primul filmulet...asa era marco, Edi e mai lenes.
Pony sa nu aveti reactii adverse, super ca a fost cuminte raducu. Nu sta in fund-fund, sta asa mai inclinat. el ar vrea in fundic, il mai tin eu, dar nu mult, cateva secunde.
Aoleu ce enrgic e raducu...doamne ce m-am distrat cum a dat in jucariile alea.
Pooh am inteles, mi-am amintit ca ai zis ca o ti acasa si din cauza gripei. e greu cu amandoi acasa, asa-i?
Siacob imi pare rau ca treceti prin chinurile dintilor. de ce nu iei orajelul de la tipa aia din Bucuresti?
Vally pai mie mi-a venit din a 2 luna de viata a lui Edi. eu ma bucur ca imi era frica ca nu mai vine, m-a inspaimantat sotul si-l asteptam cu nerabdare.
Ungaras imi pare rau ca ati avut febra d ela vaccin.

fug la baieti...Marco e calare pe Edi.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Giova
Bubu sa scapati fara efecte adverse.
decalotat...noi nu. pediatra e impotriva, orice fisura poate duce la altceva. e o probl. foarte controversata.
vezi ca daca nu decalotezi zilnic si cureti, se lipeste la loc.
La Marco nu am decalotat si asa de frumos s-a desfacut pe timp ce crestea. acum se curata el acolo si trage de ea...asa ca e si normal sa se desfaca.

offf nici eu nu as fi vrut sa il decaloteze dar asa repede s-a miscat...
a zis sa nu ii pun pampersul ca sa il controleze la outze ca asta facea la fiecare control si nici prin cap nu imi trecea ce urmeaza... o data a pus mana si hop a tras de ea... nici nu am avut timp sa ii zic ceva.
acuma mi-e si frica sa umblu acolo sa nu il doara...

gogoasha

"From this day forward you shall not walk alone.
My heart will be your shelter and my arms will be your home."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

ungaras multumesc pentru urari.eu deja am baut un vinisorsi mi s-a urcat la cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_amira09 spune:

Buna seara fetele!
Pony, Buburuza- aveti niste zmeurici tocmai bune de papat!Sunt niste frumosi
Giova-ma bucur ca Edisor a dormit mai bine!
Lorelay, Solike- La multi ani! Sa fiti sanatoase!

vad ca discutati despre alocatie. Mie mi-a venit luna trecuta pt doua luni: aug si sept.Ieri mi-au intrat cei pe octombrie.Verific de acasa ca am card la BRD.Si eu stiam ca alocatia se da incepand cu luna anterioara nasterii.Indemnizatia D-zeu stie cand imi vine.Cik dosarul a ajuns la AJPS.Sper sa vina luna asta.
Va las am bagat pizza la cuptor!Mi-e o pofta...

Mergi la inceput