**Zmeurici de iulie-august 2009 (14)**
Raspunsuri - Pagina 5
tanimi spune:
Buna dimineata si de la noi!
La multi ani Solike si Lorelay!!!
Giova, Anemona, merci de raspuns. Sotul m-a innebunit sa luam scaun cu Isofix, avand in vedere ca noi suntem cam plimbareti cu masina (anul viitor vrem in concediu Italia). Mie mi se pare cam scump scaunelul, dar daca e bun si isi merita banii, il folosim si la bb 2 daca va fi sa fie ...
Giova, ce vorbaret si degustator de manutze e Edi
.
A iesit si la noi soarele, dimineata era o ceata ... cred ca azi iesim si stam mai mult afara
.
Mie nu mi-a intrat alocatia si in septembrie a depus sotul actele 
www.picasaweb.com/gatarba
Nina & Iarina
buburuza1979 spune:
neata si de la noi!
Giova nu stiu daca pe iulie se da... dar ma asteptam sa le fi luat pe august si septembrie tot acum... o sa dau un telefon sa vad ce se intampla. si da, alocatia vine pe luna anterioara ca eu acum in noiembrie am luat pe octombrie.
am vazut filmuletele cu gogoshica ta si asa dulce e...
o sa va pun si eu un filmulet cu buburuza mea ca am unu amuzant foc ![]()
Solike
multumim de tratatie!
noi tocmai am facut vaccinele si acum doarme iar eu stau sa il pazesc.
la vaccin doar a marait... in schimb a plans ca i-a decalotat putzica
offf...si doctorii astia ce manevre fac... auzisem eu ca la 4 luni fac asta dar speram sa il lase in pace ca mai tarziu cica ar fi fost mai usor... dar a fost rapida treaba si nu am apucat sa protestez 
imediat cum reusesc sa uploadez video cu piciul va dau link ![]()

gogoasha
"From this day forward you shall not walk alone.
My heart will be your shelter and my arms will be your home."
pony spune:
Buna ziua si de la noi,
Solike, Lorelay La multi ani!Sunteti nascute in aceeasi zi ca tatal-meu.Sa va dea DD tot ce va doriti, multa sanatate si voua si puitilor vostrii!
Giova am vazut si eu gogoselul tau, tare frumusel si linistit.Sta in fundulet?
Noi azi am facut in sfarsit vaccinul de 4 luni, am fost cuminti ca de obicei.
Vally imi pare rau pentru musafiri si mie tot la 3 luni mi-a venit.Gloria ta accepta lapticul din perioada asta?La mine a fost nasol pentru ca Raducu a simtit imediat diferenta
buburuza, noua ne-a facut operatiunea la putica la doua luni, si parca a fost mai bine asa pentru ca atunci nu prea pricepea el care e treaba
Inutsa felicitari pentru fiica taca isi ridica capusorul si se joaca cu papusi.Deh, a crescut fata!
Tanimi daca nu ti-a intrat alocatia poti sa le dai telefon sa ii intrebi care e treaba.Succes
pooh spune:
Giova,saptamana asta am tinut-o acasa ca ii curgea nasul....acum e ok,de maine as vrea - duc......fetelor,din cata stiu eu,alocatia nuse da pe luna in care s-a nascut copilul.....Inutsa,daca ai nascut in iulie,si ai primit 600 roni,sunt pe august,septembrie,octombrie.....nu?
Buburuza,uff,saracutul.....ce l-o chinuit.....Dr. noastra nu i-a facut nimic la putulica si nici nu cred ca va face,ne-a zis numai sa-l curatam usor,fara sa fortam nimic.....Cum e cu wrapul?Poze?![]()
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
siacob spune:
La multi ani Solike si Lorelay!!!
Buburuza
la zmeurel, sa nu mai fie plangacios!
Of dintisorii astia
.Beatrice de duminica isi mananca pumnul cu o mare furie, de fapt acum mananca din incheietura mainii. Maraielile sunt continue, varsaturi la greu si urlete in somn. Adoarme, dupa 15-20 min incepe sa planga in somn, isi indeasa mana in gurita si de cele mai multe ori tb sa o trezesc ca sa se opreasca din plans.

buburuza1979 spune:
ia-uitati aici ce facea fi-miu ieri dupa "somnul de frumusete" ![]()
http://family.webshots.com/video/3020211680104619188jpjguJ
gogoasha
buburuza1979 spune:
Pooh e bestial wrap-ul.
am bantuit 2 ore alaltaieri prin oras nici nu l-am simtit... ma refer la spate. asa bine imi e cu el ca nu ma doare spatele deloc.
iar asta micu' a dormit tot drumul... era bagat aproape de tot in el ... doar motul de la caciula ii era afara![]()
plus ca nici nu tbuie sa il infofolesc pt ca sta lipit de mine si ne incalzim super amandoi si pun si haina mea larga peste noi 
in seara asta cand vine sotul de la munca il pun sa ne traga in poza si pun link aici sa ne vedeti ![]()
lorelay
gogoasha
vally spune:
lorelay 

solike 

giova da mi-a venit ciclu prima data
as fii vrut sa nu
si tu te bucuri de el ![]()

inseamna ca alocatia primita este pe sept+oct
multam 

patricia eu am depus actele pe 31 aug cand mi-au dat certificatul de nastere
inutsa da si eu cred ca ai primit alocatia pt aug+sept+oct ![]()
pony deocamdata papa lapticul nu face figuri
parca mananca mai bine acum
tare rau 
Vally
de
Gloria Adelina 13.08.2009 
ungaras spune:
Giova, nu stiu mai multe, dar vorba ta, cat de mare era?
Noi am facut ieri vaccinul de 3 luni si aseara a facut febra. I-am pus supozitor cu paracetamol si a adormit la mine in brate si eu la ea in patut. Greu sa ies de acolo fara sa o misc. Peste noapte a mancat putina tzitzi ca nu a vrut sticla iar dimineata la 8, 80ml. Noi care mancam si 180. Acum la 11 tot 80ml. Zic ca e de la vaccin si stau linistita. Vioaie e.
La trei lunitze are 5,910 si 61 cm. Am intrebat si eu de diversificare ca sunt singura pe aici care nu are habar de asta. Mi-a spus dr ca e multumita de ea cum arata si o sa incepem la 6 luni cu legume;morcov , brocoli si cartof. Zice ca daca incepem cu fructe, alea-s dulci, ii plac si apoi primeste greu legumele.
Solike, Lorelay la multi si sanatosi ani!