**Zmeurici de iulie-august 2009 (14)**
Raspunsuri - Pagina 4
Laura25 spune:
Buna dimineata, mamici de zmeurici!
Indraznesc sa va inoportunez cu o idee.
La subforumul umanitar, sunt cateva subiecte tip bazar, unde cativa useri ofera spre vanzare hainutze, jucarii, accesorii, haine de adulti, incaltaminte etc la preturi f mici, banii mergand in conturile unor copii bolnavi, care au nevoie de terapii diverse. De exemplu aici este bazarul pentru Robi, un pui de nici 2 ani, bolnav de epilepsie, care se lupta cu crizele zi de zi si are nevoie de banutzi constant pentru medicamente si terapii.
Aici este bazarul pt Bogdan, un baietel bolnav de Parapareza spastica,Retard in dezv care necesita tot felul de terapii (kineto, logoped etc). O sa mai gasiti acolo bazarul pt EMA si Mihaita, 2 copii bolnavi de autism care au nevoie de bani pt terapii ABA.
E extraordinar sa ai copiii sanatosi, numai cand ne confruntam cu o problema serioasa ne dam seama cat de valoros e acest lucru.
Acum, ce va propun eu e sa aruncati un ochi la subiectele alea. Sunt puse in vanzare lucrusoare de calitate la preturi f, mici. Stiti si voi cat de repede cresc copii si cat de des va trebuie haine pt ei, cumparand de acolo, faceti economie la bugetul familiei, luat lucrusoare dragutze pt copiii vostri si ajutati alti copii care au nevoie de fiecare banutz pt a avea o viata mai buna.
Daca vreti, puteti ajuta si oferind spre vanzare lucrusoare de care voi nu mai aveti nevoie.
Va asteptam! 
Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ivanoiuadela9 spune:
Buna dimineata si de la noi 
Dam o cafeluta tare pt cine nu a prea dormit azi noapte
... Stefi al meu nu stiu ce a avut ca abia s-a culcat la 1 si apoi s-a trezit de cateva ori urlad de mama mama ... nu stiu ce o fi avut ... poate a fost cam obosit ca ieri pe zi nu a dormit deloc ca l-am tot trambalat dupa noi prin oras de la 11 la 17
= am fost sa vedem si sa luam dvd-urile de la nunta si botez .
Patricia nici mie nu mi a venit CM si luni facem 4 lunisoare
. Dupa prima nastere stiu ca mi-a venit aproape cand a facut Luiza 1 anisor ( am alaptat-o 1 an si 2 luni ), acum depinde de fiecare organism .
Alocatia trebuie sa ti vina si pe linile din urma ... eu am nascut pe 23 iulie si alocatia pe august a venit in octombrie .
Zmeuricile si pe mamicutzele lor 
vally spune:
Giova tare rau gogoselulu tau! si Marco la fel! se iubesc foarte mult fratiorii 
pooh o zi usoara 

Laura multumim pt initiativa! eu una o sa intru acolo sa vad cu ce pot ajuta 
ieri mi-a venit si mie ciclu
de-aia eram asa eu
bine macar ca nu ma mai doare burtica
dar ma simt parca m-a calcat trenu'
azi,pt prima data Gloria s-a trezit la 8!!!!!!!!!!!! am dormit si eu 8 ore legate 

![]()
si ai intrat si banii de alocatie
400 ron, dar nu scrie pe ce luni
alocatia se da din luna in care s-a nascut bebe sau din luna urmat? nu stiu dc este pt aug+sept sau sept+oct ![]()
Vally
de
Gloria Adelina 13.08.2009 
Solike spune:
Buna dimineata.
Ieri, din greseala, am postat la capitolul 13 mesajul meu.
Il copiez aici: "Corina, parca tu m-ai intrebat, targul pentru bebei se desfasoara in Bucuresti, 19-22.11.2009, Sala Polivalenta. Sper sa nu fie considerata reclama.
Pup mamicutze si zmeurici. Citit tot, cu scrisul poate maine. Vreau neaparat sa duc Olgutza afara.
Giova, am vizionat filmulete. Adorabil Editu tau! Sanatate multa."
Astazi implinesc 29 de ani!!! Prima aniversare cu bebe
! Dau
si
, si pentru cine poate
. Lorelay,
.
Pupici la mamici si zmeurici.
Oana, mami de Olguta punkista
(25.07.2009)
Bucuria mea Olguta
Botezul Olgutei
Asa a inceput viata cu Olguta
Solike spune:
Mi-am verificat contul. Alocatia a intrat prima data in septembrie pentru luna august, dupa cum scrie in referintele alimentarii contului. Deci nu am si pentru iulie, luna nasterii. Voi suna la Directia sociala, sa vad care-i treaba.
Oana, mami de Olguta punkista
(25.07.2009)
Bucuria mea Olguta
Botezul Olgutei
Asa a inceput viata cu Olguta
Corinna1982 spune:
La multi ani Solike! Bucurii si sanatate intregii familii!
Multumesc de info. Cred ca merg si eu la targ, as vrea sa caut aparat de gatit cu aburi pt bebelina mea. Am vazut si data trecuta ceva de la Petit Teraillon, dar nu am luat si cred ca e o investitie buna.
Giova spune:
Neatza!
Haideti la
!
Noi am mers in 4 la gradi, tot trebuia sa ajungem la banca sa-si refaca Clau cardul de la firma, pe urma vazand ca e asa frumos afara (11 grade) si mall-ul se deschidea peste o ora...s-a luat sotul meu cu caruciorul pe jos pana acasa, daca tot e pieton. eu am venit cu masina, doar no lasam in parcare la mall. asa ca edi si-a facut plimbarea de dim.
Nu va zic cum se uitau niste colaboratori de-ai soatei din masina cand l-a vazut cu caruciorul la 9 pe strada. erau
!
Edi a dormit super bine azi noapte...inca putin si unul din dintisori va iesi. acum e cu chef de joaca, bine ca sunt in raza lui vizuala si vorbeste cu mine
.
Solike
! Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
Aloc. nu se da si pt. luna in care s-a nascut copilul. am intrebat eu la directie.
Emanouela asa e...se plateste ceva pt. bebe la avion, uite ca am uitat
. distractie faina, hai ca te vei mai relaxa si tu...2 luni...boierime!
revin dupa ce citesc putin si linistesc gogoasa plangatoare.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
inutsa spune:
Neata!
Multam de
ca-s si eu chiauna de somn.
Am primit si eu alaltaieri 600 lei de alocatie. Ziceati ca pt luna in care s-a nascut bb nu se da alocatie
. La mine ar reiesi ca am primit si pt luna respectiva [iulie].
Acu sa va mai zic de noi
.
Fii-mea, mai nou, isi ridica capsorul. Eu o pun in pat la nani, dar ea nici vorba de adormit, se burica, isi ridica capul. Acu e in leagan, si-a scapat jucaria si a ridicat capsorul sa vada unde-i, e amuzanta
. Nasa i-a dat o ditamai papusa si se joaca cu ea, o duce la gura, ii da suturi![]()
giova ti-am admirat cavalerii 
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 3 luni
bebelusha din burtica
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
Giova spune:
Inutsa sa mor de mai inteleg...mie mi-au zis ca nu se da pe luna in care s-a nascut bb. si mai ziceau la fel si alte fete de pe forum
.
Anemona a venit tanti, dar nu l-a facut. eu i-am zis doar de curatenie si calcat. oricum sambata a spalat la greu toate geamurile, a stat pe-aici vreo 5 ore....ce sa-i mai bag si frigiderul...in viitor ii voi zice, sper.
Pooh o ti acasa pe Timeea?Marco il chinuie si-l iubeste pe Edi si tare-i mai place si gogoasei. cand il vede rade cu gura pana la urechi. cand ii vad asa imi trece totul si ma binedispun...cred ca asta e cea mai mare bucurie a noastra, sa-i vedem zambind si jucandu-se impreuna. Restul....trec.
Vally ti-a venit CM pt. prima data? super ca s-a trezit Gloria asa tarziu.
azi e o zi buna pt. mine...imi vine CM si doamne mult l-am asteptat!M-a panicat sotul si staeam cu gandul la un test...dar uite ca vine...yuppy!
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
PatriciaArdeleanu spune:
solike, "La multi ani"! sa fii mereu fericita si sanatoasa

inutsa, eu cred ca ai primit pt aug, sept si oct. am citit pe site-ul lor ca se da incepind cu luna urmatoare a nasterii, deci nu pt luna cind s-a nascut.
Vally, tu cind ai depus? inseamna ca ai prtimit sept si oct, cum voi primi probabi si eu.sper, ca inca nu a venit deloc, nici pentru rebecca.
nici eu nu duc dorul cm
sper sa intirzie cit mai mult.