**Zmeurici de iulie-august 2009 (14)**
Raspunsuri - Pagina 3
pogos spune:
patricia eu alaptez si inca nu mi-a venit CM. nici nu-i duc dorul ![]()
buburuza din cate mi s-a explicat, alocatia se da retroactiv. se da din luna in care s-a nascut copilul, nu conteaza cand ti-ai depus dosarul.
giova am citit si eu despre Lac caninum, dar uite ce am gasit
"Remediul recomandat in momentul intarcarii se adreseaza eventualelor probleme cu care se pot confrunta mamele. Si anume, Lac Caninum Ch 30 (7 granule sublingual dimineata si seara, tip de 3-4 zile) – mama prezinta galactoree (secretie de lapte prin mamelon, in afara momentelor de alaptare a copilului la sân). Este util in aproape toate cazurile in care trebuie oprita secretia lactata."
aici e site-ul http://www.farmaciata.ro/SitFiles/articol_no_ph.php?id=369
dar din cate stiu eu tu ai un homeopat bun. sa-mi spui si mie daca da rezultate si ce Ch folosesti. eu iau deocamdata calcarea carbonica, dar daca ajung in impas poate le schimb. multumesc 
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si de
Tudor Petru (22.07.2009)
emanouela spune:
lorelay se plateste 30% din valoarea biletului pt bebe. cu el in brate, au ei un sistem de siguranta cu care il leaga de tine. cu scoica nu ai voie in avion. poti sa iei carutul insa si ti-l depoziteaza in cala. ai voie sa ai cu tine laptic pt bebe si ce ;ai ai nevoie. cam atat
Giova bine te-am gasit. ce face piticul? e mai bine? poi cum sa fieeeeee.....mai relaxant. pot sa fac si eu ce vreau acu....mama sa traiasca. piticu a fost cuminte pe avion. a cucerit fetele
....deci nu il dau sotului sa se duca la plimbare cu el ca e pericol![]()
daaaaaaaaaaaa inutsa...sunt dezamagitaaaaa si aveam un chef de ceartaaaa valei....eram cu 2 genti mari, bebe, chef de formular
....uite ca nu mi-a iesit
pup, revin eu zilele astea
tanimi spune:
Corina, Patricia
multumim de aprecieri; eu voiam sa o inscriu la concursul "cea mai dolofana zmeurica"; sigur am prinde un loc pe podium. Si am mai avea sanse la "zmeurica baloshica", deoarece avem balute la greu; sotul ii zice Tarbalutza (tarba fiind numele nostru de familie).
Patricia merci de raspuns vis-a-vis de scaunul de masina; in alta (dez)ordine de idei si eu alaptez si nici mie nu mi-a venit ciclul. Am avut la un moment dat niste scurgeri mai timide, pe la vreo 2 luni si apoi nimic. Oricum, in 2 decembrie merg la o "revizie".
Azi am stat afara aproape 2 ore, nu a fost rece, doar innorat. Sper totusi sa se mai raceasca afara sa mai moara din virusii astia.
Azi l-am intrebat pe sot cand facem braduletul (aveam conflicte in fiecare an, eu voiam cat mai iute, el voia in ajunul de CRaciun) si am aflat ca ne da voie in w-endul de dupa 1 decembrie
. Numai sa gasim bradut asa repede ... astept Sarbatorile parca mai nerabdatoare ca alta data ... cu brad, miros de bunatati, cozonaci, vin cu scortisoara (asta il mai amanam pana alaptez
), colinzi, cadouri si cei dragi alaturi, iar anul acesta, cu cel mai frumos cadou pe care l-as putea primi vreodata : un sufletel scump si drag, iubit si mult asteptat Iarina. Hhhhmmm abia astept.
Mai stiti ceva de Noce? Nu a mai scris demult ... sper ca e bine
Nina & Iarina
Giova spune:
patricia nici eu nu am nevoie, dar totusi. si bb al meu se satura, iar naoptea nu papa defel. si eu uras sa spal frigiderul, noroc ca e No Frost si-l fac destul de rar.
aloc. parca vine pe luna anterioara.
Pogos asta am gasit si eu aseara cand am cauta pe net. ma pune pe ganduri...I-am zis de calcarea carbonica si mi-a zis ca nu se prea potriveste pt. mine. ma vede o fire calma, nu foarte agitata, m-a intrebat daca transpir, etc. Acum eu sunt mai agitata de felul meu, dar a zis ca nu ma panichez repede, alte mame se panicheaza destul de repede cand sunt copii cu probleme.
Inutsa am inteles cu curierul. bine cas a ajuns coletul intact.
Tanimi noi la marco nu am luat Isofix si regretam. daca ai si masina dotata cu dispozitiv pt. isofix luati asa, nu se misca scaunul si e mai sigur.
Corinna si mie imi vine mai abundenta, depinde de luni. Uneori ma tine si cate 6 zile, alteori 4, nu stiu care e smecheria.
Bubu pai trebuie sa mergi sa vezi ce s-a intamplat cu aloc. pe aug si sept. Caci pe iulie nu se da.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
pogos spune:
giova, ce-i drept eu sunt o fire cam agitata, insa nu intru in panica. acum am gasit si despre calcarea carbonica acelasi lucru ca si despre lac caninum. cel mai bine ascultam ce ne zic medicii in privinta asta. ei stiu mai multe ![]()
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si de
Tudor Petru (22.07.2009)
andreea_1979 spune:
Buna seara si de la noi !
Patricia si mie mi-a venit cm dupa 3 luni si jumatate , (alaptez doar noaptea ) , in cursul zilei ma mulg
, noroc cu pompita electrica .
In rest suntem maraita toata ziua , iar acum va las ca plange rau , asa face de cateva zile .
Mami de Laura Maria ( 16.07.2009)
monica2008 spune:
buna seara
Lorelay eu cand am venit in septembrie cu avionul am platit pt bebe taxa de aeroport si bebe a stat in brate si l_am legat cu centura de mine,daca vrei poti sa iei si caruciorul.in avionul in care am venit noi era si o fata cu bebe in scoica.
Patricia nici mie nu mi_a venit c.m. si sincera sa fiu nu ii duc dorul de loc
Giova simpatic foc gogoselul
aseara am inceracat si eu sa_l adorm pe Denis pe la 9 ca el adoarme de obicei la 7.30 si se trezeste la 6
si dupa cum spuneam a adormit la 9 sa trezit la 12 s_a manance si dupa aia pana la 8 nu s_a mai trezit
asa ca am dormit si eu 8 ore fara intrerupere.in seara asta am facut la fel sper sa doarma bine ca aseara
.am facut si eu niste poze lui gogosel cu verisoara lui si niste filmate poate imi fac timp maine sa le incarc sa vedeti ce falci au![]()
monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/
Giova spune:
Pogos am cautat si eu despre calcarea si nu zicea nimic de alaptare...of...trebuie sa ne incredem in dr.
Eu m-am incadrat la cateva caracteristici de la calcarea, nu la toate, e drept.
Monica asteptam pozele cu verisorii.
Super ca a domrit mai mult Denis, trebuie sa-l culci mai tarziu.
Andreea multa rabadare, cine stie e are pitica. nu-i ies dintisorii?
si noapte buna.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
anemona27 spune:
Pooh nu esti sigura cu asemenea treziri,si Alex al meu se trezeste foarte des noaptea,uneori mananca,uneori doar il iau in brate si adoarme,are si pauze de cate 2 ore in care nu vrea sa doarma,se uita pe pereti dar vrea si compania mea...astept vremuri mai bune.
Giova tare rau imi pare ca iar e Edi bolnavior.Am vizionat filmuletele,e un scump.De ce te lupti tu cu frigiderul,nu a venit fata la curatenie?
Tanimi eu am luat un bertoni normal 0-18 kg ca in scoica nu mai aveam loc,eu sunt multumita de el,nu am vrut sa dau chiar f mult pe el cu gandul ca la anu trebuie altul.
Ce draguta si grasunica e Iarina.Si eu astept sarbatorile cu mare drag,sigur va fi cel mai frumos craciun in 3,de cand astept,dar bradul o sa-l fac mai tarziu sa nu se scuture pana la Craciun.
mami fericita cu
Alex
pooh spune:
Neata!!!haideti la o cafeluta!!!!Eu sunt treaza de la 6.20
S-a trezit Balazs sa pape si nu mai vroia sa adoarma.....are nasucul infundat

,il deranja,i-am pus ser,iarasi tzitzi,maraituri,tzitzi again,intr-un final a adormit de vreo 15 minute......Azi o sa fiu rupta,si chiar daca ar dormi in timpul zilei
,Timea e acasa,asa ca nu pot sa ma culc....Giova,felicitari,ai doi copii superbi....doamne,cat il mai iubeste Marco pe Edi
Si cat il chinuie....asa sunt si ai mei.....sta asta mic la pupacit si la chinuit de numa'
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)