**Zmeurici de iulie-august 2009 (14)**
Raspunsuri - Pagina 18
noce spune:
Ne-am hotarat sa nu vaccinam copilul cel putin pana la 3 ani cand va intra in colectivitate, iar atunci poate homeopate, mai vedem, oricum fara mercur si aluminiu.
De cand studiem problema, am intalnit destui parinti care nu-si vaccineaza copiii, ne-am dat seama ca nu e ceva chiar atat de iesit din comun. Nici pe pediatra nu a mirat-o cand i-am spus ca nu mai facem, nu eram primii.
Sunt gradinite care primesc copiilor nevaccinati, iar scoala e obligatorie pentru toata lumea, asa ca nu se pune problema de refuzul inscrierii.
Noi am inceput sa cautam informatii pe net dupa vaccinul de doua luni, pe care l-am facut cu inima indoita, stiind in sinea mea ca nu fac bine, dar fara un argument solid.
Galarina, si noi votam cu Antonescu. Nu-mi pun sperante in el, dar decat geoana sau base, mai bine el.
Mami lui
Filip, 1 august 2009
Oamenii se roaga lui Dumnezeu sa-i scape de necazuri, iar Dumnezeu se roaga de oameni sa paraseasca pacatul. Acum care de care sa asculte mai intai? Dumnezeu de oameni sau oamenii de Dumnezeu?
Parintele Arsenie Boca
ungaras spune:
pooh,pune si tu o poza cu bebe in mei-tai. vreau sa l vad. ma bate gandul.
e pe varste, greutate , ceva?
Cornelia spune:
Buna mamici de zmeurici!
Sper ca sunteti bine, sanatosi, in general. Nu prea v-am citit. Am inteles ca Edi e bolnavior. Multa sanatate si din partea noastra. Acum vreo saptamana parca am citit printre randuri ca mama Alinei va suferi o operatie. Ii doresc sa treaca cu bine peste, sa se insanatoseasca rapid!
Noce, iti respect decizia. Eu nu as avea curajul sa iau asa decizii radicale
. incerc sa pastrez un echilibru. In ceea ce priveste vaccinurile, le facem doar pe cele obligatorii, nimic in plus. Dar nici nu am aprofundat asa de mult problema.
La fel si cu Attachment parenting. Imi plac unele idei, le preiau, adaptez. Incerc sa raman pe linia de mijloc
.
Vladimir e bine. De cateva zile a inceput sa manance si a facut urgent gusita si falcute la loc
. De fapt e un grasun
. Inca molicel, puturosel in ceea ce priveste miscarile, dar in restt bine. Deja vrea s as ejoace cu fratiorii. E foarte incantat cand il duc la jucariile lor. Chiuie de fericire cand se joaca cu masinutele lui Stefan.
De cateva zile am inceput sa ii dau legume (morcov, patrunjel si dovlecel) si e foarte incantat. Daca ar fi dupa el ar manca un castronel, dar deocamdata doar gustam
. Am inceput putin mai devreme de 5 luni, asa cum imi propusesem, pentru ca nu mai manca deloc laptele. De cand i-am dat piureul de legume, a inceput sa bea si lapticul, asa ca probabil oricum depasea perioada asta proasta.
Eu trebuie sa ajung la un control oftalmologic, pentru ca am picat cu brio testul de acuitate vizuala de la controlul medical de la serviciu. asta in conditia in care nu am avut pana probleme cu vederea. Am uimit-o pe doctorita, ca nu am vazut mai nimic
, trebuia sa identific niste potcoave si eu abia daca zaream niste randuri sterse
. E posibil oare ca sarcina/nasterea sa imi fi influentat vederea?
In rest eu nu am mai avut timp de nimic, nici macar sa citesc. De fapt, nici nu mai pot, pentru ca ma deranjeaza foarte mult si calculatorul. Plus ca am stat de o saptamana 12 ore pe zi la birou cu ochii numai in calculaotor.
Si uite asa s-a dus si planul meu de a sta 6 ore la serviciu. E o perioada f. aglomerata si parca vad ca ma voi duce si in decembrie, cu toate ca as avea multe zile de concediu de luat. De fapt, mai sunt si in concediu fara plata
, ca eu lucrez la stat (nebugetari, dar cine sa mai stea acolo sus sa discearna
). Dar nu de munca mi-e mie teama (ca am mai trecut prin asta), iar acum, dupa 5 luni de stat acasa, pot spune chiar ca imi place
, ci de mizeriile pe care mi le face un nou director. Incerc sa nu ma las afectata, dar e tare urat. La fel am patit dupa ce m-am intors din CIC pt. Stefan. Atunci s-a terminat cu bine, de fapt am promovat chair
si am scapat de sefa nebuna... acum din pacate nu prea mai am unde sa fug
.
Am anuntat la primarie ca am reinceput serviciul. Nici macar decizie pt. CIC nu am primit, banii pe luna mea de CIC cine stie cand ii vad.
Nu cred ca o sa imi fac maine datoria de cetatean. Am tot sperat sa ma convinga Antonescu, dar nu numai ca nu a reusit, ci chiar a reusit sa ma faca sa nu merg la vot. Nu stiu ce va fi in turul 2...
Giova spune:
Edi ne tampeste de cand s-a trezit...nu gangure ca toti bebeii ci chiuie...si scoate niste sunete...de ne surzeste pe toti.
Cornelia ma bucur ca si-a revenit Vladimir cu papica. nebunie e la tine la munca...12 ore/zi?nasol de tot. du-te la un control la oftalmologie...cine stie ce modificari au survenit. Nu ai vazut diferente? vezi la departare?
Noce e decizia voastra. Mie dr. homeopata mi-a zis ca daca face reactii nasolae dupa vaccinuri nu i le mai facem pana dupa varsta de 1 an.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
blanca000 spune:
Gata si ziua de azi,
frumoasa zi..am petrecuto in Herastrau..superb..cald, soare, lume multa, porumb fiert si cartofi spiralati pe bat (si gogosele dar nu mai zic..
).
Eva a papat si ea pe iarba si prin masina.
Maine se anunta o zi la fel de frumoasa dar nu mai bagam parc...are sotul treaba cu tata de dimineata..se duc pana la socrii la Campina..asa ca raman singurica cu Evita pana vin ei..poate ies la o tura in jurul blocului..ce naspet ca nu am parc pe langa bloc aproape.
La vot..poate ma duc..dar io cu cine votez?
Sa va arat cateva poze cu noi in parcfacute astazi.
Pupam tufa si zmeurelele agatate 
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004
tanimi spune:
Hop si eu ca am vazut ca se discuta "politica"![]()
Eu merg la vot, si ca de multi ani incoace nu votez "pentru" cineva ci mai degraba "impotriva" cuiva, asa cum consider ca i-ar fi mai bine in viitor copilului meu.
Un lucru e clar: voi vota PENTRU parlament unicameral si reducerea numarului de trantori din parlament!!!! mi se pare aiurea ca noi, romanii, ne plangem cum dorm "alesii poporului" pe banii nostrii, iar cand au ocazia sa ii spulbere pe aproape jumatate din ei, macar daca dorm, sa doarma mai putini, nu merg la vot; si apoi ce fac? Se plang, again , de parlamentari; parerea MEA este ca daca nu ai votat, nu ai dreptul sa te plangi!!! Votezi raul cel mai putin rau, daca e asa.
Gata ![]()
O noapte linistita mamicilor si somn usor zmeuricilor!
www.picasaweb.com/gatarba
Nina & Iarina
tanimi spune:
Hop si eu ca am vazut ca se discuta "politica"![]()
Eu merg la vot, si ca de multi ani incoace nu votez "pentru" cineva ci mai degraba "impotriva" cuiva, asa cum consider ca i-ar fi mai bine in viitor copilului meu.
Un lucru e clar: voi vota PENTRU parlament unicameral si reducerea numarului de trantori din parlament!!!! mi se pare aiurea ca noi, romanii, ne plangem cum dorm "alesii poporului" pe banii nostrii, iar cand au ocazia sa ii spulbere pe aproape jumatate din ei, macar daca dorm, sa doarma mai putini, nu merg la vot; si apoi ce fac? Se plang, again , de parlamentari; parerea MEA este ca daca nu ai votat, nu ai dreptul sa te plangi!!! Votezi raul cel mai putin rau, daca e asa.
Gata ![]()
O noapte linistita mamicilor si somn usor zmeuricilor!
www.picasaweb.com/gatarba
Nina & Iarina
Rallu spune:
Blanca, foarte frumoase pozele.
Misto ca-ti mai sta Eva in landou.
Noi am fost nevoiti sa ridcam spatarul si a doua treapta pt. ca aveam un scandal monstru cand incercam sa-l lasam mai pe spate...plagea si se tinea cat putea cu mainile de marginea carutului ca sa nu cada la nivelul pe care il voiam noi.
In final am cedat si l-am lasat asa cum si-a dorit. Asta e, daca vrea sa vada lumea, nu ne impotrivim.
Cand adoarme reusim sa-l lasam pe spate ca atunci nu mai zice nimic.
In casa la fel, scandal peste scandal, numai in fund ar sta...cum il lasi pe spate tipa.
Oricum cred ca in curand o sa stam si nesprijiniti si scapam.
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Sufletelul meu
GATAAAA !!!!
pooh spune:
Ungaras,inca nu am descarcat pozele![]()
![]()
Info gasesti despre mei-tai o gramada pe net,merge de la 4 luni pana face bb 15 kg sau mai multe....il poti purta in fata,pe spate,pe sold....Incerc sa pun un link,gasesti si video cum se leaga....desi pare complicat,se leaga fff. usor....eu sunt incantata la maxim

http://wrapmama.blogspot.com/2009/11/cum-se-leaga-corect-un-mei-tai.htmlPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
Motana spune:
blanca, pentru constipatie am luat Senna, in ro ii zice sennax medicamentului, e planta e super ok, la recomandarea dr.
f faine pozele din parc!
pooh, suntem bine, multumim, citesc si nu prea am timp de scris, si m-am mai aucat si de vreo 2 carti acu.
bubu, vezi blogul lui mQQm despre Baby Led Weaning, si mie mi se pare metoda cea mai buna de diversificare. daca esti interesata vezi ca e si forum special despre asta, mai vb.
noce, iti dau un PM
Daria Alessia (12.07.2009)
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"