**Zmeurici de iulie-august 2009 (14)**
Raspunsuri - Pagina 17
emanouela spune:
neata
Giova, votat pitic voinic.
moamaaaaaaaaaaaa ce bine e sa ai cu cine sa lasi bebe si sa te vanturiiiiii
. incep sa imi revin, incep sa vad. nu ca as dormi mai mult, din contra....dorm mai putin, dar faptul ca ies singura, fara pitic, ma deconectez de jobul de mama pt 1,2,3,4,5
ore e mareeeeeeeeeeeeeeee lucruuuuuuu.
noi suntem bine, crestem si ne-am obisnuit cu bica. si uite asa poa sa umble mamy fleaura![]()
am avut problemute cu apa
. in Belgia ii faceam lapticul cu Evian, ca asa ne-a sfatuti tanti de la maternitate. venind aici si vazand cat e o sticla de 1,5 l am zis....stop, totusi, si i-am luat vittel, nici asta nu e 1 leu si cica si ea e pura....mi s-a stricat la burtica si 2 zile a avut crampe, cu toate ca am fiert-o. mi se rupea sufletul. am trecut iar pe evian....bai frate, sa-mi trag palme dar e de jale......50 lei un bax de 9 l, si eu il iau acolo cu nici 5 euro???????!!!!!!!!!! nu se poate asa cevaaaaaaaaaa. la metro e putintel mai ieftin 48......eu nu pot sa-mi revin....what the fuck. asta e acu...merem inainte asa.
va
acum, multa sanatate la bebei bolnaviori si mai revin eu
weekend placut, nu ca am
face ceva deosebit....dar zic si eu![]()
pony spune:
Neata fetele,
Pe mine ma apuca iar disperarea cu Raducu, de doua zile a inceput sa scuipe mancarica, si vai ce se mai distreaza.
Nu mai stiu ce sa mai fac.O sa-l las nemancat sa vedem atunci...
Blanca, laptic nu prea reusesc sa-i dau decat in somn si atunci putin.Nu vrea..si pace.
Cred ca traieste cu aer 
Mony08 spune:
Revin si eu cu un filmulet care l-am facut rpd pe net:
http://www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701
O sa incerc de saptamana viitoare sa intru si eu mai des.
Giova n-am mai reusit sa intru sa-ti raspund atunci ca eream in pregatirile de botez,a trecut si botez si apoi ceva timp pana am reusit sa ne revenim dupa petrecere.
O sa va votam si noi.
Va 
Mony
de Denis Adrian (01.08.2009)
meleea spune:
Neata,
un pic mai bine azi.
ia uitati o nepotica fitosica http://www.libertatea.ro/stire/copilul-meu-frumos-adina-maria-grama-265339.html
http://picasaweb.google.ro/meleea9
lucialu spune:
Ciau!
Intru sa semnez condicuta,ca nu am mai scris de multisor.
Giova nu stau pe circ.Stau in zona.
Vazut pozici cu barbatusii tei.Olelele ce batalie va fi pe ei, cred ca o sa stai cu matura pe la usi pe la firestri![]()
Blanca pe mine nu m-a consti fierul,parca-mi merea mai bine cu el
Insa tot aman sa-i dau pupei tocma ca inca nu e reglata si pana ieri mi-a facut pe baza de supozitoare,iar doctora ne-a zis numa cand e okai cu kk sa-i dau fierul ca ...constipa.
Noce nu faci deloc-deloc vaccinuri?Te-ai interesat mai bine?Nu vreau sa creez polemici,intreb efectiv pt ca am motive,iar timp sa citesc despre vaccinuri nu am avut.Nu trebe facute cateva mai impo pt accesul in colectivitate?Si eu mi-s tematoare si am intrebat cam ce ar fi de musai.
Noi am prestat botez si am fost cam varza si inainte si dupa cu alergatul pt.Mi-a plans de numa la slujba
Bine ca s-a facut si am trecut si de asta.E crestinata si are nasi de nota 10, o iube mult.N-am facut nimic mare, in fam, dar tot a fost de umblat la magazine, restaurant,foafor intrerupt de alaptat
,torta...
urasc magazinele,vreau in vacanta
si sunt grasaaaaaaaaaa,grasaaa cu spume, grasa rau, la naiba!
va pupam.we frumos tufa!
Galarina spune:
Fetele, cu cine votati? Io eram cu Base' da pe ultima suta de metri m-am intors. Votez Antonescu
emanouela spune:
Galarina...dupa mine numeni nu merita sa fie presedinte...nici nu m-as duce la vot pt ca pe mine personal nu ma afecteaza cu nimik daca iese unul sau altul dar am familia in Romania si ea merita ceva bun, pt ca mai bun nu pot zice...actualmente e jalnica sit tarii. te-as intreba de ce vroiai cu basescu....poate ca iti place situatia actuala a tarii....dar nu te intreb. cu antonescu zic eu ca am sa votez....sper sa nu ma razgandesc pana maine. oricum, dupa parerea mea actualul presedinte trebe scos din schema, NEAPARAT.
buburuza1979 spune:
am cumparat Baby's Jarro Dophilus si cautam mai multe info despre produs.
asa ca am gasit ceva interesant si poate de folos Muffinutei (sper sa nu fie tarziu)
dau copy/paste aici:
Question: My almost 4 month old has a red, scaly rash on his cheeks that I just can't seem to get rid of! I took him to the dr. and he said it was just dermitis and to put cortizone on it. The cortizone helped for about 2 days and then the rash came back. I stopped using Johnson's lotion a few weeks ago, and just stopped using their soap this last week. He has a few rashy spots on his body that come and go, but the main problem is on his face and neck. What did you find that helped your baby's skin?
Answer: Aveeno baby. Anything I put on his skin is one of their products. His eczema was gone within a few days and hasn't come back.
A: Hi My baby is three months and she had the same problem!!!!! I started using this baby soap and lotion from a company called Arbonne, it is all natural! and it worked so well I started selling it!!!! It is amazing, my baby's skin is so soft, now!!!! it is perfect for baby's with extremely sensitive skin!!!! check out the website here's alink,
http://www.arbonne.com/myarbonne.asp?lin…
if you have questions or want to order email me
ruple1984@yahoo.com
Amanda Ruple
A: My toddler had a similar problem as a baby. My doctor suggested giving him probiotics (Baby's Jarro-Dophilus was easiest, it's at health food stores) and using Aveeno unscented baby wash. His rash went away within a few days and he hasn't had it since.
A: What i found to work the best for sensitive skin and skin that has ezcema was AVENO (they make a lotion for extra dry, itchy skin), also a bath wash, and an oatmeal bath (you pour half a packet in the baby tub, make sure you dissolve it all though). It helped my son's skin so much... he doesnt itch it as much anymore, and his skin isnt dry and rough anymore... its nice and baby soft.
A: i tried cortizone, eucerin and aquaphor (the aquaphor works really good for dry skin on the face). i found that aveno works best for your baby's head, arms, legs and body.
Source(s):
mommy of a six month old boy
sper sa fie de folos!
scuze de cearceaf...
gogoasha
"From this day forward you shall not walk alone.
My heart will be your shelter and my arms will be your home."
buburuza1979 spune:
Pony citeste aici http://autodiversificare.blogspot.com/ poate metoda asta ii place mai mult si incepe sa pape.
pe mine deja ma bate gandul cand voi incepe sa incerc asa.
citeste tot blogul ca sunt putine articole si iti zice exact ce si cum.
multi bebei sunt mai entuziasmati sa pape singurei decat sa li se bage pe gat... plus ca asa isi satisface si nevoia de explorare.
ici si succes
gogoasha
"From this day forward you shall not walk alone.
My heart will be your shelter and my arms will be your home."
Giova spune:

Noi am iesit azi ca a fost frumos, a venit tanti la curatenie, asa ca am intins-o de-acasa.
Multumim fetelor de voturi
, imi pare rau ca nu sunt cotrecti. Nici eu nu am luat-o in serios, stiam ce va fii, dar na...am zis sa participe si zmeurica la un concurs, daca frate-su' a fost.
Pooh si noi ne-am uitat la ambele emisiuni...nici eu nu stiu cu cine votez....parca nici unul nu ma inspira
, dar pe basescu clar nu pun stampila...au trecut 3 luni si nu am banii de copil
.
Emanouela e foarte scumpa apa asta...nu ai incercat cu Izvorul alb de la dorna?
meleea e superba nepotica in poza
. Insanatosire grabnica, ai grija de tine!
Vally vazut si pe Gloria in marsupiu...tare frumoase pozele din parc.
Blanca bine ca sunt pe trecute bubitele, cine stie de la ce au aparut. asteptam pozele din parc. dam, se pare ca vine zapada...of...sa-si ia sotul carnetul, ca eu nu conduc pe asa vreme.
Lucialu cand tragem o intalnire? eu stau pe langa fac. de agronomie, in blocurile noi. poate ne vedem in botanic sau in dacia.
sa va traisca proaspata crestina!
Noce ma bucur ca sunteti bine, nu stiam nimic de voi.mai studiaza putin probl. vaccinurilor, sunt vaccinuri homeopate, vezi...
nu e bine nici fara ele, doamne fereste de vreun virus....
Mony e un dulce denis, sa va traiasca si numai fericire si sanatsate miculu crestin!
Pony of ce te mai chinui...te cred ca esti disperata. baga-i iaurturi, sau nu e voie inca? branzica ai facut? cereale?
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)