**Zmeurici de iulie-august 2009 (14)**
Raspunsuri - Pagina 16
Giova spune:
Pooh vrem poze cu mei-tai-ul.
Blanca fierul nu ar trebui sa constipe, cica nu e bine.
vally multumim
.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Rallu spune:
Fetelor, multumim pentru voturi.
Eu am luat concursul asta ca pe un amuzament asa ca nu ma ambalez prea rau nici daca aduna voturile nici daca nu le aduna.
Oricum aia de pe primele locuri au cate 400 si ceva de voturi asa ca, chiar daca le inregistreaza pe bune pe toate la mine, nu avem nici o sansa.
Premiile sunt si ele cam subtirele: banuiesc ca patut deja avem toate, pernute, ma rog, recunosc ca eu am si stelute.
Asa ca pupam fetele si nu va mai suparati pt. ca in general concursurile astea nu prea sunt facute ca sa fie castigate de oricine.![]()
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Sufletelul meu
GATAAAA !!!!
meleea spune:
Buna fetele, nu prea am avut timp sa citesc din urma si am si gripa
se pare ca am luat de la cumnat ca el e singurul care are simptome iar eu afara nu am iesit de 2 zile chiar 3 daca ma gandesc bine.
Pooh , am dat jos 5 kg pana acum
, si cred ca in colaborare cu gripa o sa mai dau ceva ![]()
Giova, vizionat una bucata filmulet cu Marco 
Vroiam sa va intreb cele care ati dat la bebei probiotice,mai aveti dureri de burtica? ca i-as da si eu ca se tot chinuie, cu burtica asta, da basinele dar il doare ca plange. Si mai avem si gingiile care cred ca il dor ca refuza biberonul daca e mai cald tre sa il dau mai rece.Asteptam si noi orajelul sa vina ,a fost o prietena a cumnatei in state si ne aduce si noua.
oricum parca s-a mai linistit azi ,nu a mai fost asa de agitat si plangacios, offf poate scapam mai repede .
va pupam si ma duc sa ma bag in pat ca nu mai pot
http://picasaweb.google.ro/meleea9
eumada spune:
Meleea la cateva zile dupa ce am inceput sa-i dau Eva mea nu mai avea colici...si continui si e super bine.Da-i cu incredere
Madalina
de minunica Eva-Maria
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
vally spune:
Blanca multumim 
imi pare rau pt constipatie
sper sa rezolvi repede si fara efecte secundare ![]()

pooh oooffff....mi-as lua si eu un mei-tai
...dar am primit cadou un port-bebe
si parca e aiurea sa mai iau si altceva (zici ca fac colectie de diverse pt bebelusi...)
meleea eu de azi am inceput sa-i dau probiotice asa ca nu pot sa ma pronunt,dar merita incercat ![]()
Gloria iar nu a facut kk de 2 zile ...
sper sa se regleze cu probioticul 
se anunta vreme frumoasa in weekend
o sa ne mutam in parc ![]()
pozici noi Gloriuta si mami si tati
http://picasaweb.google.com/VallyC80/DeLa3La4Luni?authkey=Gv1sRgCIG48srKvI3SyQE#
sunt un pic ooftopic...
dar mi s-a rablagit masina de spalat si ar trebui sa-mi achizitionez alta
nu stiu daca sa-mi iau una care sa aiba si uscator? voi ce folositi?
pupici 
weekend minunat tuturor zmeuricilor!
Vally
de
Gloria Adelina 13.08.2009 
buburuza1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blanca000 Bubu cum mai e Serban..a scapat de febra de la vaccin? |
intru pe fuga ca mor de somn.
azi nu a mai avut nimic... totul e ok ca inainte.
am inscris si eu puiul de dimineata la pampers si nici pana la ora asta nu mi-au trimis mail de confirmare.

gogoasha"From this day forward you shall not walk alone.
My heart will be your shelter and my arms will be your home."
Motana spune:
Bubu, si Daris a facut putina febra dupa vaccinurile de 4 luni, dar a fost mult mai bine decat la 2 luni, adica nu mofturoasa, numai putina febra. I-am dat cateva picaturi de paracetamol desi imi amintisem de articolul ala pe care il daduse alinutza... ca paracetamolul poate reduce din efectul vaccinului...
Cu muscatul buzelor e de la dinti, noi o dam cu un gel ce contine Lidocaina, iar picaturile cu acelasi nume au Benzocaina (exact ce contine Orajelul ala faimos), anestezice usoare, deci cautati si pe la noi dupa substanta activa poate e ceva.
Daria Alessia (12.07.2009)
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"
noce spune:
Salutare, mamici de zmeurici! Suntem noi noce si Filip! Oare ne mai stiti?
Mama, ce ne-ati lipsit! Am stat vreo 2 saptamani fara net in inca vreo 2 sapt jumate cu musafiri, timp in care n-am avut timp sa dau pe aici. Nu mai stiu nimic de voi. Citesc zilele astea ca tot e sarbatoare si nu fac treaba.
Noi suntem bine. Saptamana asta s-a nascut verisorul lui Filip, tot la CFR2, am tremurat toata de emotie cand am fost sa-l vad la spital. Ce drag imi e locul ala! Imi venea sa
spre sala de travaliu in loc sa ma opresc la rezerva 5 unde avem eu de mers!
Filip e bine, creste, il mananca gingiutele, dar nu face scandal. Roade manutele pana si le raneste, buna si paturica, dar jucariile de dentitie nu.
Aseara am trecut si noi de la cosulet la patut
. Oficial avem bebe mare, care arata foarte mic in patut 
I-am luat leutului nostru patut cu leut, adica asta:
http://www.bebecarucior.ro/produs1903/OLMITOS---PATUT-PLIANT-DE-VOIAJ-LEU.htm
Am anuntat-o si pe pediatra ca nu mai facem vaccinuri. O sa scriem in fisa copilului "refuz vaccinarea", semnam si atat! Am scapat copilul
Pupam toate mamicile de zmeurele si ne punem pe citit 
Mami lui
Filip, 1 august 2009
Oamenii se roaga lui Dumnezeu sa-i scape de necazuri, iar Dumnezeu se roaga de oameni sa paraseasca pacatul. Acum care de care sa asculte mai intai? Dumnezeu de oameni sau oamenii de Dumnezeu?
Parintele Arsenie Boca
pooh spune:
Neata!!!!Sunt somnoroasa rau,m-am culcat tarziu,m-am uitat la dansez pt. tine
Vineri seara ne echipam in pijamale cu Timea,ne bagam in pat,mancam si ne uitam la emisiune.....Chiar si pe Balazs il alaptez acolo si il baga tati in patut.....bineinteles ca fata adoarme la prima sau a doua reclama
Paralel ma uitam si la confruntarea celor 3 candidati la presedentie si la comentariile de dupa,astazi o sa-mi maresc portia de cafea caci altfel nu voi rezista

Meleea,multa sanatate!!!!5 kg?Wow!!!!!
Giova,pun si poze,e mai greu cu descarcatul lor![]()
Vally,am si eu port-bebe,dar ma rupe la spate....Atat de greu mi-e sa car chiar si cateva kg,de zici ca am 40 de kg,si nu 70![]()
Ce dulce-i Gloria cu ochisorii ei mari!!!!
Motana ,ce mai faceti voi?Ceva poze cu Daria?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
blanca000 spune:
Neatza'
Iaca ca nu am mai ajuns la dermatolog..m-am trezit de dimineata, am trezito si pe Eva dar m-am uitat la bubitele ei si sunt pe trecute, asa ca am hotarat "on the spot" sa amanam mersul la dr pentru cazul in care bubitele reapar. Nu prea avea rost sa ma duc cu niste bubite pe cale de vindecare...sa vedme cum evoluam.
Asa ca (incitate de pozele lui Vally din parc) azi avem si noi program de parc. Cand vine sotul de la job pe la ora 13 bagam o iesire de familie in parc la frunzele ruginii si o secventa de shooting.....
![]()
Ati auzit ieri la stiri? Din 4 vine iarna cu zapada chiar si in sud la moi aici...sa ma apuc sa caut sanie pentru zmeurica....ce frumos 
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004