**Zmeurici de iulie-august 2009 (14)**
Raspunsuri - Pagina 15
Alinax spune:
ne-am inscris si noi in concurs...daca ne place cineva sa ne dati si noua un vot ![]()
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1388#
muuuuultumiiiiiiim!!!!

Giova spune:
Noi am fost afara si bebe a dormit, asa ca a mancat la interval de 4 ore nu 3. Bine, din subsol l-am adus urland, dar ma bucur ca a rezistat atat, caci era lume multa in parc si cam frig sa-mi scot
la interval.
Andreea pai miceste rezolutia pozei, nu ai niciun program?
Pony ma bucur ca te-ai intalnit cu elena si gemenii. poate va mai plimbati impreuna.
Alinax frumoasa poza din concurs.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
monica2008 spune:
bun fetele eu sunt rupta de oboseala Denis sa scancit toata noapte si la 6 sa trezit si nu a mai dormit de loc azi,e asa activ si vesel si eu sunt varza
.
Pooh la noi der.atopica avem numai pe falcute acuma de vreo 1 luna doar pe falcuta stanga,fara mancarimi si fara agitatie.noua dermatologul ne_a spus ca e o forma usoara a dermatitei.noi folosim crema exomega de la a_derma si pt noi functioneaza.de fapt folosim toata gama de la exomega.ne_a mai recomandat sa nu il imbrac in lana si sa il feresc de praf.a si baita sa ii fac mai rar,adica nu in fiecare seara ci de 2 ori pe saptamana
,noua ne place asa de tare la baita...
va las ca bebe vrea papica pup si votez zmeurici
monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/
siacob spune:
buna seara de la noi,
am vazut o multime de poze cu zmeurei si zmeurele frumosi foc
pe ziua de azi votat zmeurel de rallu
promitem ca vom vota pe toti
elenada spune:
Hello
Piticii mei vor sa ma inscrie la campionatul de haltere.
Azi nu au mai avut rabdare sa soseasca tati ca sa iesim afara si s-au pus pe un plans pana am iesit eu cu ei.
A fost o fericire pt mine sa car aproape 10 kg in fiecare mana. Sunt rupta de spate.
Bine ca nu m-au scos degeaba mai devreme. Asa ne-am intalnit noi cu Pony si cu Raducu. M-am conversat cu minunea mica cu ochi albastri. Am avut o discutie tare haioasa si interesanta.
Sper sa ne mai intalnim.
Ma bucur ca v-au placut pozele de la botezul nostru catolic.
O sa trimit linkul si pe milul comun.
Cu concursul asta de la pamper e o mare panarama. Au incercat azi prietenii nostri sa ne voteze degeaba. Nu mergea si pace. Eu am reusit sa votez de pe telefonul sotului si a zis ca votul a fost validat dar la nr de voturi nu s-a modificat. A ramas tot cu cate avea inainte de a vota si sotul. Nu stiu ce sa cred dar nu prea cred ca e corect concursul asta.
Va pup fetelor si pup dulce de tot zmeurele dragalase
Daca doriti sa votati un pitic o puteti face AICI
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Giova spune:
Elena asa e cu concursurile astea...mie mi-au scris o groaza ca l-au votat si sunt 4 voturi in plus? numai de la mama are 6...unde sunt?
clar, ce corect esteacest concurs. ma si asteptam de altfel...cu pampers am mai patit-o la Marco.
Monica imi pare rau ca e Denis marait...hai ca iese dintisorul, nu mai e mult.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
vally spune:
Giova Elenada votat zmeuricile 
pony si noi 
Alinax foarte frumoasa poza din concurs,dar nu mai pot vota sapt asta 
si m-am inscris si eu...
pai ce concurs mai e si asta 
astept e-mailul de confirmare....
Vally
de
Gloria Adelina 13.08.2009 
blanca000 spune:
Mai nou ma confrunt iar cu constipatia..o fi din cauza ca iau fier? Nasol nene..ma chinui..acum am bagat un supozitor cu glicerina
si astept.. Eva sta cu tasu pana ma rezolv eu..curand sper ![]()
![]()
Si am baut apa, ceai, mancat prune uscate..degeaba...
Bubu cum mai e Serban..a scapat de febra de la vaccin?
Solike zici ca si Olga a avut iritatie rosie? Eu dau de aseara cu unguent si sper sa avem vreo reactie..oricum maine dimineata ma duc la dermatolog.
Vally sa iti fie de bine piese de teatru iar Gloria e o ochioasa frumoasa 
Monica mersi de info legat de ADERMA sa vad ce imi recomanda dr maine.
Rallu, Giova, Elenada, Alinax cand pot votez si eu pentru zmeuricile voastre 
Inutsa cum mai e Bia..nu a mai avut episod de febra, nu?
Pooh..ne luam de mana cu zmeureii astia?...vazi exista cev a intre ei deja..![]()
Pony dar Raducu mai papa si laptic?
Andreea 
Elenada,Giova nasol daca e asa 
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004
pooh spune:
Fetelor,ieri mi-a venit mei-tai-ul,e bestial.
....Se leaga ff. usor,nu simt deloc greutatea copilului,m-am plimbat 3 ore si Balazs dormea asa de frumos.....
Insa eram de coma cand am iesit la plimbare,a primit si Timea un mei-tai micut,eu il caram pe balazs,el ursuletul ei preferat....toata lumea se uita la noi......![]()
![]()
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
pooh spune:
Blanca,sigur de la fier.....ma constipa si pe mine destul de tare,insa cand luam in sarcina,era dezastruuuuuuuu....Nici nu puteam lua doza prescrisa de dr.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)