**Zmeurici de iulie-august 2009 (14)**
Raspunsuri - Pagina 14
blanca000 spune:
Da da Elenada sunteti foarte frumosi
..va sta asa bine impreuna toti 4...iar botezul super 
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004
Giova spune:
Neatza!!
eu nu am nimic in mail. rallu?
Noi am fost dis de dim. la intalnire...adica am dus copil la gradi, l-am dus pe tati la o intalnire si noi l-am asteptat cumintei in masina in timp ce papam. a adormit aproape de casa, s-a trezit cand l-am scos din masina, e trez bine si chiuie in patut
.
Blanca si eu astept weekendul, nu ca am face ceva in mod deosibt, ci ca suntem toti acasa, si asa-mi place
.
meleea ma bucur ca ati avut o sapt. frumoasa si diversificata. E un papacios alex, foarte bine, barbatii papa mai mult decat fetitzele
.
Inutsa sper sa nu mai urce febra si sa scapati fara alte problemutze.
pooh s-a invatat smecherelul la tzitzi...bine ca doarme acum, savureaza cafeaua.
Edi a scancit pe la 5:40, l-am intors de pe burta pe spate...asa si-a putut baga degetul in guritza si iarsi somn. Nu aveam de gand sa-i dau tzitzi, numai daca facea urat.
o zi frumoasa. merg sa-ncerc sa-l culc, nu e sansa sa adorama singurel.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
pooh spune:
Blanca,eu ce sa zic?
Balazs la o luna doarmea toata noaptea,fara nici o trezire.....iar acum,de vreo cateva saptamani se trezeste des,adica de 2-3 ori....si nu neaparat de foame.....
Si Balazs a avut bubite rosii,care au trewcut,insa --au aparut, mai ales pe picioruse niste pete care nu se vedeau,doar se simteau la pipait....fff. asprii,ca smirgaqlul.....Acum e bine....nu prea se simt,doar ca nu are pielea fina-fina si neteda....Dr. a zis ca e dermatita atopica,forma mai usoara.....nu l-a deranjat deloc,nu avea mancarimi,stari de agitatie......Folosim crema Trixera de la avene,pt. piele atopica....Monica,la voi cum e?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
Rallu spune:
Giova, la mine a venit confirmarea...si, cum e moda mai nou, am intrat in campanie electorala.![]()
Avem chiar si slogan, ticluit de mami in cateva minute ca atatea a avut la dispozitie.
Iaca:
Eu sunt un pitic frumos,
Mititel si chiar haios,
Daca nu va suparati,
V-as ruga sa ma VOTATI
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1216#
Acu sa vedem cine voteaza Somnorosul Robert.
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Sufletelul meu
GATAAAA !!!!
Giova spune:
mandria mea:
e cel cu casca colorata, penultimul la inot, al 2-lea care sare de la trambulina si dupa, de pe marginea bazinului.
rallu eu nu am primit nimic
. le-am si scris celor de la pampers._
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
elenada spune:
Va rugam votati una bucata pitic
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1234#
Multumim si dati mai departe
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Giova spune:
suntem si noi in concurs:
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1221#
cine nu a votat si doreste sa o faca...
.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
pony spune:
Buna si de la noi,
Mai fetelor, mult suuces la concursul pampers, eu am vrut sa o votez ieri pe bia, ca a fost prima, chiar am primit un sms dar nu mi l-a validat.Am vrut sa mai votez o data si mi-a zis ca nu mai pot.
Azi pentru ca a fost asa frumos afara, am iesit la o plimbarica si ne-am intalnit cu elenada si cu piticii ei frumosi, m-am topit dupa fetita, asa cumintica si bucalata
.Se pare ca stam in acelasi cartier.Nici piticul ei nu a fost mai prejos, dar cam serios, deh asa sunt barbatii ![]()
In rest ne luptam cu diversificarea asta, azi nu am mai facut temperatura de la vaccin
, i-am dat lui Raducu pe la 10 cateva lingurite cu suc de portocale si nu prea i-a placut...Cred ca a fost cam acrisor dupa gustul mariei sale.
Solike si Olguta ta e tot asa activa?
Giova ce innotator este marco!!
andreea_1979 spune:
Buna si de la noi!
Pana acum eram cuminti, dar acum nu mai avem stare , plange cum o pun in patut , ieri mai ales a fost cumplit .
Si noi mancam de 2 ori noaptea , iar in timpul zilei bem 40 ml suc de portocale . Mi-a spus pediatra sa-i dau si branzica calcica , dar parca as mai astepta putin . Voi ce credeti?
Blanca
am votat-o pe Eva , e o scumpa , incerc si eu sa-i pun poza , dar nu prea reusesc din cauza dimensiunilor prea mari ale pozei . Trebuie sa reglez aparatul .
Mami de Laura Maria ( 16.07.2009)