**Zmeurici de iulie-august 2009 (14)**
Raspunsuri - Pagina 13
monica2008 spune:
BLANCA daca cumva are exema atopica EVA (sa speram ca nu are*,mie i_au dat sa folosesc toata gama de la A_DERMA>EXOMEGA care e special pt piele atopica si e ff buna
monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/
Giova spune:
si Edi s-a trezit, rapid o baita, laptic si a adormit din nou.
rallu si eu ma gandesc ca era tarziu deja si din cauza asta. sa ma anunti cand primesti confirmarea. ajungem sa-l vedem pe robert in concursuri, caci in rest il cam ti ascuns.
Blanca faci dus linistita. eventual iei babyphone-ul cu tine in baie si gata, probl. rezolvata.
Monica e super denis...e mortal in poze cu verisoara lui...am nimerit-o?
Moniland am vazut cele 2 poze de la botez. de ce nu pui mai multe? sunt tare dulci. Si noi facem baita in cada mare...de obicei cu tati, sau cu Marco.
Eumada e mortala Eva in poze.
ma duc si eu la somn, daca reusesc sa-l duc pe Marco...pasarea mea de naopte
.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Rallu spune:
Mda, m-ai prins Giova, greu ma hotarasc sa scot vreo pozica la vedere.
De fapt cred ca tu ai fost una dintre cele care ai observat acelasi lucru si legat de nunta. ![]()
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Sufletelul meu
GATAAAA !!!!
meleea spune:
Seara buna fetele,
am ramas singurei,au plecat musafirele noastre,parca e casa goala fara Mariuca
,oricum a fost o saptamana plina...bebeii dormeau pe rand , cand unul cand altul, ca sa nu ne streseze prea mult,ca au incercat si varianta amandoi treji si
ne chiauneau ca se indemnau la marait.
Plus ca, am trecut la apatamil ca milumil urla cand gusta ,nu stiu dece si daca Maria bea aptamil,am zis ca poate......si na ca a mers ,ca deja eram panicata ca nu mai manca cate 12 oresi cand manca 50 -60ml 
si plangeaaaa.....aolicaaa lele
ca nu mai puteam ca la noi nu sa pomenit asa pana acum 
.da..bine ca s-a terminat cat de cat.
Cert este ca orice era de la Maria era f bun pt noi si ne placea....mama-mama...
ca asa am papat si legume pasate si chiar ne pricepem ,adica nu impingem cu limba afara inghitim si cascam o guraaa mare rau,asa ca am ajuns la a5-a zi de diversificare cu piure de dovlecel si morcov
. Sa va mai spunem ca Maria se murdareste toata si ca noi nu...!?!![]()
![]()
si suntem si mai mancaciosi ca ea ca doar suntem baieti ,ea are fite de domnisoara de bucuresti
.
a fost o sapt solicitanta dar f frumoasa le mai asteptam ca deja ne e dor de ele 
.
am facut si noi vaccinul de 4 luni si am facut un pic de temperatura azi i-am bagat jumatate de sup cu paracetamol acum la culcare sa fiu sigura.....si avem 8kg ,daca nu faceam figuri aproape 2 sapt ,cred ca aveam mai bine
, la lungime nu l-am masurat dar e lung
.
v-am citit asa pe fuga asa ca ma intorc sa aprofundez
, dar cred ca maine ca sunt rupta 

la zmeurici si mamici
http://picasaweb.google.ro/meleea9
ungaras spune:
Elenada, foarte frumos! special, altfel decat suntem obisnuiti sa vedem. Doi ingerasi ai acolo. Sa iti traiasca si sa iti aduca multe bucurii!
http://picasaweb.google.nl/glasiuli
vally spune:
elenada foarte frumos botezul piticilor! sunt superbi si dragalasi! sa va traiasca!!!
giova multam' pt aprecierile ochioasei
asteptam linkul sa va votam
galarina super tare filmuletul de pe youtube
am ras de m-am prapadit 
si eu i-am facut baita cu mama in seara asta...tati a fost plecat in delegatie...i-am facut pe la 9;la 9:30 era deja mancata si adormita
inca doarme..sa vedem daca tine pana dimineata ![]()
Gloriuta a inceput de apox 1 sapt sa scoata limbuta la noi
scoate doar varful limbii
e foarte haioasa 
somnic usor zmeurici!
Vally
de
Gloria Adelina 13.08.2009 
inutsa spune:
Neata!
fetelor,
pt voturi!
noi am avut aseara febra, 38.2, dat antitermice si a trecut. dar sa mor de stiu de la ce a avut febra. era vesela, nu tuseste, nu stranuta, nu are muci, nu are gingii umflate, uofff, am capiat ieri 
acu fug ca-s in trebi!
o zi faina 
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 4 luni
bebelusha din burtica
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
Corinna1982 spune:
Neata!
Giova imi pare rau pt Edi! Insanatosire grabnica ii dorim!
Elenada sa va traiasca micutii. Foarte frumos botezul!
pooh spune:
Neata!!!!Eu cu cafeaua in fata,bb doarme inca,de la 6.30 a stat la tzitzi aproape non-stop....cand il avea in gurita,dormea,cum m-am intors sau -am miscat,s-a trezit si maraia-maraia......Inutsa,off-offsanatate la micuta frumoasa!!!!Elenada,
,ce familie frumoasa sunteti!Meleea,tot vroiam sa te intreb,cum e cu dieta?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
blanca000 spune:
Neatza si de la noi,
A adormit Eva caci e treaza de la 7:30. Ma capiat cu trezirile astea nocturne..la ore fixe ce sa mai..i-am zis sotului ca sigur a inghitit un ceas in burtica
. Iar a mancat de 3 ori azi nopate (la 2 fara ceva, la 5 la 7 :30) si de ce ma oftic ca ea de la 2 luni timp de aprox o luna nu mai manca noaptea.
Nu stiu daca sa mai cred ca e puseeu de crestere...ca prea dureaza de vreo 3 saptamani aproape...
,,io fi foame sau o fi obisnuinta?
Si eu vreau sa o duc pe Eva la inot dar parca as astepta primavara totusi.
Vine we...
(ma rog, nu ca as face altceva
)
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004