**Zmeurici de iulie-august 2009 (14)**

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

ce scaun ? io curioasa.....

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Buna

Venim si noi la raport dupa vaccinul de ieri. Ana a fost extrem de agitata de azi dimineata de la 6 a mai dormit si ea dupa masa de la ora doua. Intre 6 si 14 a dormit 20 de minute la un moment dat si atat. Acum radea acum plangea. Bine ca nu a facut temperatura. Matei nu a realizat ce s-a intamplat. Nii nu a plans. Sa trezit si el la 6 dar dupa masa de 10 a bagat somn pana la masa de 14 iar dupa masa de la 18 iar somn. Si acum doarme. Piticii au fiecare cate 7 kg iar Ana are 64,5 inaltime iar Matei 65,5cm. Sunt bine dezvoltati si sanatosi.

Moniland si eu as vrea sa ii duc la inot. Matei deja da din maini si picioare in cada. Dupa sarbatori o sa ne interesam si noi sa vedem ce si cum.

Au sosit si pozele de la botez. daca vreti sa ne vedeti intrati AICI

Giova imi pare rau ca micutul tau e asa bolnavior. Insanatosire grabnica ii dorim.

Inutsa am votat bebelusa

Pupam dulce zmeuricile delicioase si mamicile frumoase

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Blanca cat a durat de cand ai inscris-o pe eva in concurs, pana ai primit confirmare in mail?
scaunul e Kiddy.
Elenada, Vally imediat ma uit la pozici.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galarina spune:

fetelor, solutie de adormit pe bebe: http://www.youtube.com/watch?v=YumL5N0kwx0&NR=1

Mergi la inceput

vreo 1-2 ore..cam asa..de ce?

"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna seara
am vazut filmulete cu bebei frumusei si plini de energie,sunt toti asa de frumosi
Giova insanatosire grabnica pt Edi
Inuta votat bebelus
Blanca si Denis are derm.atopica dar pe el nu il mananca e doar putin mai agitat,sa speram ca nu are si bebe al tau ca e tare uracioasa
Elena f frumosii bebelusi tai
al meu bebe mananca fix 30 de minute,parca are un ceas jur nu stiu cum face dar fix 30 de minute mananca mereu.noi suntem un pic maraiti ca aproape a iesit un dintisor si ne cam doare,speram sa iasa mai repede.

monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Blanca l-am inscris si peedi si nu a venit nimic inca in mail.
Elenada foarte frumoase pozele, la catolici au fost botezati?
Vally dulcica foc Gloria cea ochioasa.
Monica super...uite ca voua va iese mai repede si ai nostri tot acolo sunt.
Galarina tare de tot, m-am distrat.

eu sunt singura cu baietii. Clau s-a dus sa vada meciul la asociatul lui. daca aseara am plecat val vartej ca urla Edi, acum a trebuit sa mearga sa consume ce s-a cumparat.

pana am dat drumul la caldura si ma pregateam sa opresc apa in cada...Edi a adormit. asa ca am amanat baita...

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

am pus pozici noi sunt in stanga acolo unde se vede roznu imi mai aduc aminte cum sa le pun in fata

monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Idem Giova, imi inscrisei si io gogoasa si nici acum n-a venit mail-ul de confirmare.
Manca-l-ar mama ca nu stiu ce are, de vreo saptamana se cere singurel mai devreme in pat, asa ca reusim cu brio sa sarim unele baite (pur si simplu nu mai apucam sa le facem).
Ieri a dormit de la 10 seara pana la 8:30 dimineata (cu o mica maraiala pe la 12 noaptea cand s-a intors ta-su mai cu zgomot in pat).
Acu doarme de la 9:30 ... sa vedem cand s-o trezi.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Sufletelul meu
GATAAAA !!!!

Mergi la inceput

Rallu, Giova poate ca e tarziu acum sa se verifice pozele si de aceea intarzie. Maine dimineata sigur primiti conf.

Si eu sunt singurica. Sotul e la un fel de petrecere de firma..de fapt sa dus sa ridice un premiu. Asa ca am facut pentru prima oara baite singure, mancat si dormit de vreo 10 minute...sper sa o tina cat mai mult nu ca azi noapte cand cred ca a avut cel putin 4 treziri...ufff

Si azi 19.11 implinim si noi un an de la "buna vestire"

Sa scormonesc dupa test sa ma uit la liniute II...

M-as baga la dus..dar daca se trezeste pausica? Io ce fac....? nu am experienta cu statul singurele la orele astea

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput