Bulgarasi si globulete de nov-dec 07 (202)-2 ANI!!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Andreea, imi pare rau, multa sanatate ! Nu stiu ce altceva poti lua. :( Parca paracetamol. Daca stii vreun dr homeopat intreaba-l. Ai avut si temperatura mare ?
Ellis, noi am facut aerosoli cu dexametasona si ACC si apoi am ajuns direct la bronsita no 4. Legate au fost (sau efectiv nu a trecut). Nici nu terminasem bine tratamentul cu aerosoli.
Acum nu mai primim aerosoli, doar antibiotic si siropuri: Ventolin si Tussavit. Plus Marimer si picaturi pentru nasuc pe care a inceput saraca sa si le puna singurica. Aseara abia i-am luat Marimerul din manute. Ii mai dam si vitamina C dimineata si seara. Sa vedem ce facem mai departe...
Oare care e diferenta intre ventolin sirop si aerosoli ? In afara de eficienta, nu ?

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

alina si adela imi pare rau ca fetitele sunt in continuare bolnavioare.. :(
pai daca sunt bolnaviori copilasii,nici nu mananca si fluctueazya f rapid cu greutatea. ma uit la poze cum arata stefan acum o luna, schelet..iar acum, cd mananca ca un spart are iarasi falcute..
alina, si Maria a facut febra? nu a trecut tusea numa cu aerosoli?

si noi mai avem niste muci..o tuse rara, data de muci zic eu. si stefan ieri se tot mucea singur..facea exact gesturile pe care le facem noi..isi punea ser, scotea mucii./..ii punea pe batista..:):)

Paula 8+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Victo, M nu a mai facut febra ultimele doua dati, dar tusea ingrozitor. Nici nu mai stiu daca e de bine sau nu.
Voi sunteti bine, nu? Simpatic Stefan cu nasucul. :)

Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

vasari, ellis multa sanatate puiutelor!

andreea multa sanatate si voua!

ellis ce n-am inteles... face febra si dupa genta+penicilina?

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Andreea, imi pare rau, multa sanatate ! Nu stiu ce altceva poti lua. :( Parca paracetamol. Daca stii vreun dr homeopat intreaba-l. Ai avut si temperatura mare ?
Ellis, noi am facut aerosoli cu dexametasona si ACC si apoi am ajuns direct la bronsita no 4. Legate au fost (sau efectiv nu a trecut). Nici nu terminasem bine tratamentul cu aerosoli.
Acum nu mai primim aerosoli, doar antibiotic si siropuri: Ventolin si Tussavit. Plus Marimer si picaturi pentru nasuc pe care a inceput saraca sa si le puna singurica. Aseara abia i-am luat Marimerul din manute. Ii mai dam si vitamina C dimineata si seara. Sa vedem ce facem mai departe...
Oare care e diferenta intre ventolin sirop si aerosoli ? In afara de eficienta, nu ?

Primul orice

Dupa cum observati, sunt si eu pe aici.
Din cand in cand mai reusesc sa intru. Citesc dar de scris nu mai ajunge timpul.
In principiu doar de eficienta e diferenta intre cele doua forme de ventolin.
Am o intrebare pentru mamicile cu copii diagnosticati cu bronsita. Schema de tratament v-o prescrie pneumologul sau medicul de familie?

Multa sanatate!

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Softurela, noua pediatra ne-a dat tratamentul. Am fost la 4 pediatrii pana acum, niciunul nu a zis nimic de un consult de specialitate.

Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

ALINA - de ventolin solutie de aerosoli stiu si eu ca e mai eficient;
dexam nu a vrut asistenta sa faca, ii e teama ca e cam mult...mai vedem pana deseara...

SA STITI CA LA NOI SINGURELE SIMPTOME = TUSEA PUTERNICA SI CIUDATA...NUI STIU CUM SA ZIC...IERI, DAR MAI ALES AZI-NOAPTE...SI PUTINA FEBRA DIMINEATA...ALTCEVA NIMIC..adica mucisorii nu au fost de speriat, nu stare proasta...nimic..am un copil tare puternic si ma pacaleste..ca nu-mi dau seama de intensitatea bolii...insa astazi cand am venit de la spital efectiv a zacut, apoi a adormit, s-a trezit ametita si afectata, iar acum e bine, tuseste mai putin(am facut si aerosolii) si a si papat un pic;
in plus, ma bucur ca a baut ceiut..

deseara cica ii pun singura medicatia in branula, sub supraveghere...

PUSSI - nu a mai facut febra...dar nurofen mi-a dat si pt gat...de aia tre sa ii dau, dar ii voi da la opt ore, nu altfel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ellis nu din cauza nurofenului am intrebat... ci faptul ca la injectabil scade imediat. Stiu de la Ana. Si la pneumonie cica daca ii ti mana pe spate ii simti grohaitul in mana, scuze sper ca ai inteles. Cu mancatul asta este! V-a trece! sAnatoasa si desteapta sa fie!

am fost la gradi.... la program lung pretul e 250 euro/copil... asa ca mai caut

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Softurela, noua pediatra ne-a dat tratamentul. Am fost la 4 pediatrii pana acum, niciunul nu a zis nimic de un consult de specialitate.

Primul orice

Nu e vorba de consult de specialitate. E indicat ca la bronsite recurente/recidivante sa consulti un pediatru pneumolog.

Mai mult de atat eu am fost de 2 ori la un astfel de medic si pe sala am intalnit multe mamici cu copii diagnosticati cu bronsite necomplicate. Medicul nu se rezuma doar la a da sfaturi de specialitate, mai mult chiar:
cantareste-masoara copilul;
asculta pulmonar;
prescrie schema de vaccinare;
prescrie schema de imunizare;
si stabileste tratamentul in cazul in care copilul e bolnav.

Deci mai mult decat pneumolog, e pediatru. Sincer, noua ne merge excelent pe schema recomandata. Diana nu mai are acea tuse care aparea din senin. Eu sunt mai mult decat multumita. Avem 2 luni de cand viata a reintrat in normal in conditiile in care deja am ajuns la doza minima posibila de flixotide. Urmatorul control e la sf lui decembrie.

AA si nici noua nu ne-a recomandat nimeni vizita la un pneumolog. M-a auzit colegul meu vorbind de penumolog si mi-a recomandat pe pediatra baietelului sau.

Sanatate si sa auzim vesti bune!

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

ALINA - de ventolin solutie de aerosoli stiu si eu ca e mai eficient;
dexam nu a vrut asistenta sa faca, ii e teama ca e cam mult...mai vedem pana deseara...

SA STITI CA LA NOI SINGURELE SIMPTOME = TUSEA PUTERNICA SI CIUDATA...NUI STIU CUM SA ZIC...IERI, DAR MAI ALES AZI-NOAPTE...SI PUTINA FEBRA DIMINEATA...ALTCEVA NIMIC..adica mucisorii nu au fost de speriat, nu stare proasta...nimic..am un copil tare puternic si ma pacaleste..ca nu-mi dau seama de intensitatea bolii...insa astazi cand am venit de la spital efectiv a zacut, apoi a adormit, s-a trezit ametita si afectata, iar acum e bine, tuseste mai putin(am facut si aerosolii) si a si papat un pic;
in plus, ma bucur ca a baut ceiut..

deseara cica ii pun singura medicatia in branula, sub supraveghere...

PUSSI - nu a mai facut febra...dar nurofen mi-a dat si pt gat...de aia tre sa ii dau, dar ii voi da la opt ore, nu altfel

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

offfff adela, saracuta....imi pare tare rau de voi...trageti si voi cu bolile astea...sanatate multa si voua!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 9+

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput