Bulgarasi si globulete de nov-dec 07 (202)-2 ANI!!
Raspunsuri - Pagina 22
Victo spune:
alina, in principiu Stefan e ok, cu micile chestii de care iti ziceam...si eu mai intru noaptea mai ales la el sa il aud cum respira, sa vad daca haraie, suiera etc..
e mai raut ce-i drept in ultima vreme..dar cred ca n-am de ales decat sa ma adaptez.
inca tot ma gandesc cum sa fac si cand sa anunt colegii de la serviciu sa nu se bazeze la anul pe mine..uff..e naspa ca mai avem o colega in concediu..care sigur nu va veni tot anul viitor..
dar trebuie, ca simt ca ii mint cumva, nespunandu/le si iar nu ma simt bine.si ne intelegem destul de bine, in cdt in care eu am venit in iulie abia si suntem doar 3 ![]()
Paula
8+ si Stefan (30 oct. 2007)
pussi spune:
LA MULTI ANI ROMANIA!
ELLIS cum sunteti???
victo tu cat platesti gradinita lui Stefanut?
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
softurela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pussi ellis nu din cauza nurofenului am intrebat... ci faptul ca la injectabil scade imediat. Stiu de la Ana. Si la pneumonie cica daca ii ti mana pe spate ii simti grohaitul in mana, scuze sper ca ai inteles. Cu mancatul asta este! V-a trece! sAnatoasa si desteapta sa fie! DOAMNE AJUTA! ![]() |
Ca o completare la ce a zis Pussi si in cazul in care vreti sa cautati pe net mai multe detalii:
In bronsite, indiferent de intensitate si de forma, daca acel zgomot (harcaiala/suierat) se aude pe expir se numeste wheezing.
Daca e pe inspir deja sunt alte diagnostice.
"Wheezes occupy different portions of the respiratory cycle depending on the site of airway obstruction and its nature. The proportion of the respiratory cycle occupied by the wheeze (WheezeRate) roughly corresponds to the degree of airway obstruction.[1][2] Bronchiolar disease usually causes wheezing that occurs in the expiratory phase of respiration. The presence of expiratory phase wheezing signifies that the patient's peak expiratory flow rate is less than 50% of normal.[3] Wheezing heard in the inspiratory phase on the other hand is often a sign of a stiff stenosis, usually caused by tumors, foreign bodies or scarring. This is especially true if the wheeze is monotonal, occurs throughout the inspiratory phase (ie. is "holoinspiratory"), and is heard more distally, in the trachea. Inspiratory wheezing also occurs in hypersensitivity pneumonitis.[4] Wheezes heard at the end of both expiratory and inspiratory phases usually signify the periodic opening of deflated alveoli, as occurs in some diseases that lead to collapse of parts of the lungs.
The location of the wheeze can also be an important clue to the diagnosis. Diffuse processes that affect most parts of the lungs are more likely to produce wheezing that may be heard throughout the chest via a stethoscope. Localized processes, such as the occlusion of a portion of the respiratory tree, are more likely to produce wheezing at that location, whence the sound will be loudest and radiate outwardly. The pitch of a wheeze does not reliably predict the degree of narrowing in the affected airway.[5]"
Scuze, dar in limba romana sunt multe documente contradictorii si inexacte. Am ales explicatia asta pentru ca mi-a fost confirmata de medici.
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
Victo spune:
pussi, noi platim 10 mil., cu toate mesele, program lung.(pana la 18 cred ca stau educ, dar noi il luam pe la 5)dar sunt si gradinite mai ieftine, insa asta a fost cel mai aproape de noi.ma rog si alte chestii care ne-au det. sa o alegem. dar gasesti si cu 8 mil.
Paula
8+ si Stefan (30 oct. 2007)
SufletDInger spune:
La multi ani tuturor
www.Satmarean-Alexiss.piczo.com
http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png
mariussimiuc spune:
Multumim tare mult tuturor pentru urari!
Noi ne-am sarbatorit cu un Tort Ursulet si un Tort Buburuza ![]()
Ellis, sanatate multa la pui mic. Imi pare rau ca ati ajuns pana la pneumonie.
Alina, sanatate multa si voua.
Slava Domnului, noi inca n-am racit. A avut Amira ceva muci inainte de ziua ei, dar am scapat numai cu atat.
www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti

De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

ancadragoman spune:
Capitol nou http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=145693
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!